Şimdi Ara

REKLAM ENGELLEYEN ANTİ VİRÜS PROGRAMI HANGİLERİ VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KASPERSKY DE BU ÖZELLİK VAR AMA ben başka programda varsa onu kullanmak istiyorum nod 32 de böle 1 özellik mevcutmudur bilgisi olan var mı?

• Nod32 kullanıyorum onda yok ama AVGde bulunuyor
  • Daha basit bir çözüm var.Firefox kullanıyorsanız Ad Block Plus eklentisini indirip kurarak reklamların hepsinden kurtulabilirsiniz.
  • ad muncher diye bir program var sitelerde çıkan tüm reklamları engelleyebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: astebe

ad muncher diye bir program var sitelerde çıkan tüm reklamları engelleyebiliyor

deneyim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: astebe

ad muncher diye bir program var sitelerde çıkan tüm reklamları engelleyebiliyor

Deneyelim bakalım
  • Arkadaşlar beleş tarafından AVG 8,5 indirdim kurdum..Bir haftadır devamlı donmalar yaşıyorum..Tüm sistemler çalışıyor diyor...Koruma var diyor...tarayınca temiz cıkıyor...Devamlı donmalar 10 dak... 5 dak... 15 dak... gibi...yaşadım..Explorer devamlı hata raporu yollayın deyip duruyor...Bol bol rapor yolladım..Korkacak bir durumum yok..Daha garip olanı bu programı yükledim yahoo search geldi yerleşti...Googleye yazıyorum karşıma yahoo cıkıyor.. hadi bul deyip yazıyorum sonuç bulunmadı....yazıyor...Googleye tıklıyorum aynı cümle 50 tane sonuç yazı...veriyor...Bu yahoo .Hem her aramaya ambargo....Mutlaka benimle ara diyor....Hadi bul..Deyip yazıyorum kutusuna.. sonuç ?....Sonuç vasat....Birde AD.ANTVENTURE..COM diye bir bela yapıştı..Hangi haberi arsam altında bu sayfa cıkıyor.Bir türbanlı kız resmi...adı....Leyla .....yaşı.. 23 .ilişkiye açık.. Şimdi ara konuş....tıkla.... Yok Amerikada üniversite ilanı....zart zurt ...Hep gizli açılan pencereler......Kota dolduruyorum...Haberim yok....kapatıyorum...her nereyi arasam açılan pencere altında bunlar 2-3 sayfa....Bu nasıl sistem koruma ? virüs tarama anlamadım...özet şunu yazıyorum AVG 8,5, açılan pencereleri asla engellemiyor...Birde eger koruyorsa bu sürekli donmalar nedir ?.....Bilmiyorum... Burada yazdım...İlave bilgi notu olsun....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Temmuz 2009; 13:53:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avg sistemi felç etmek için ideal bir program.

bu arada nickini görünce aklıma hemen taşfırın lakaplı bir forum üyemiz geldi.
  • Avg gerçekten iyi bir antivirüs programı değil, zamanında ben de kullanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Daha basit bir çözüm var.Firefox kullanıyorsanız Ad Block Plus eklentisini indirip kurarak reklamların hepsinden kurtulabilirsiniz.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.