Şimdi Ara

rekabetcide 5vs5 atmak ? ( arkadaşlarla )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Biz arkadaşlarla toplam 10 kişi rekabetci atmak istiyoruz. Ama nasıl yapıcaz bir türlü bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. 5 kişi normal girebiliyoruzda. Diger 5 kişi ile nasıl aynı oyununa girebiliriz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

5v5 CS:GO Maçları Atmak için Adım Adım Kılavuz

Arkadaşlarınla heyecan verici ve rekabetçi 5v5 CS:GO maçları atmak mı istiyorsun? İşte bu heyecanı yaşamak için adım adım bir kılavuz:

1. Bir Platform Seçin: CS:GO 5v5 maçları için Faceit, ESEA veya GamersClub gibi çeşitli platformlar kullanabilirsin. Bir platform seçtikten sonra hesap oluşturman gerekecek.

2. Bir Takım Oluşturun: 5 arkadaşınla bir takım oluştur. Her takım üyesi, platformda bir oyuncu hesabı oluşturmalıdır.

3. Bir Maç Oluştur: Seçtiğin platformda "Maç Oluştur" seçeneğine tıkla. Maç ayarlarını özelleştir, örneğin haritayı, oyun modunu ve rakip takımın beceri seviyesini belirle.

4. Takımları Davet Et: Maçı oluşturduktan sonra, takım arkadaşlarını platform üzerinden maça davet et.

5. Sunucuya Katıl: Tüm oyuncular davet edildikten sonra, maça katılmak için platformdaki talimatları takip et.

6. Maçın Keyfini Çıkar: Maçın başlamasıyla birlikte, arkadaşlarınla heyecan verici ve rekabetçi bir 5v5 CS:GO deneyiminin tadını çıkarın.

İpuçları:

• Rekabetçi bir maç için arkadaşlarının benzer beceri seviyesinde olduğundan emin ol.
    • Stratejiler geliştirin ve maç boyunca iletişim kurun.
    • Kaybetmekten korkmayın, bu sadece becerilerini geliştirmene yardımcı olacaktır.
    • Arkadaşlarınla eğlenme ve 5v5 CS:GO'nun keyfini çıkarın!
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendinize ait veya tanıdığınız birinin serverının olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Kendinize ait veya tanıdığınız birinin serverının olması lazım

Teşekkürler. Yani bir nevi yalan oldu. :)
  • CEVO'dan atabilirsiniz. Aynı servera doluşmanız lazım.
  • Hocam Faceit isimli site site size bu konuda yardımcı olur. Bir kişi takım oluşturur, diğer 9 kişiyi o takıma davet eder. Kendi aranızda 5vs5 atmanız için gerekli svyi oluşturuyor site. Servera bağlandıktan sonra gerisi normal maç gibi oluyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faceit te 3 vs 3 falan da yapılabiliyor mu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hileciler yapıyor bunu 9 kişi giriyorlar takımın satıyor, sen de tek başına sürünüyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5v5 - Rakip Aranıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi sv'nizi arkadaşlarımla oyna diyerek kurabilirsin ama kuran kişinin interneti iyi olmalı çünkü çok ping oluyor ayrıntılı anlatım yaparım istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

Kendi sv'nizi arkadaşlarımla oyna diyerek kurabilirsin ama kuran kişinin interneti iyi olmalı çünkü çok ping oluyor ayrıntılı anlatım yaparım istersen

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

viktor : anlatabilir misin hacı. Hep benim için hemde başka ihtiyacı olanlar için iyi bir rehber olur.

Faceit'i denemek lazım ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

quote:

Kendi sv'nizi arkadaşlarımla oyna diyerek kurabilirsin ama kuran kişinin interneti iyi olmalı çünkü çok ping oluyor ayrıntılı anlatım yaparım istersen

viktor : anlatabilir misin hacı. Hep benim için hemde başka ihtiyacı olanlar için iyi bir rehber olur.

Kardeşim play-oyna kısmından arkadaşlarınla oyna kısmına gelip bi oda kuruyorsun
    mapini seçiyorsun falan millet girsin istemiyorsan aşağıdan özel oyun şeklinde ayarlıyorsun davet ettiklerin geliyor sadece. 10 kişi oldunuz diyelim başlatıyorsun maçı zaten mapi seçerken hangi modda başlatacağını soruyor sana o sırada competitive dersin. Kurduktan sonra iki takımda da botlar oluyor konsol girip bot_kick yazıyorsun millet oturuyor. Res atmak istiyorsan mp_restartgame 1 yazıyorsun 1 saniye içinde res atıyor. En başta warmup-ısınma oluyor onu bitirmek için de sanırım mp_warmup_end gibi bir şeydi yazıyorsun o da bitiyor. Basitçe böyle. Ama internetiniz kötüyse 600 700 ping olur millette host dışında. İyiyse 20 - 150 arası kişiden kişiye değişiyor

edit: Lag sıkıntısı yaşarsan faceit dene en temizi lag da olmaz orada oynarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor to Viktory -- 4 Şubat 2016; 11:47:45 >

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim play-oyna kısmından arkadaşlarınla oyna kısmına gelip bi oda kuruyorsun
    mapini seçiyorsun falan millet girsin istemiyorsan aşağıdan özel oyun şeklinde ayarlıyorsun davet ettiklerin geliyor sadece. 10 kişi oldunuz diyelim başlatıyorsun maçı zaten mapi seçerken hangi modda başlatacağını soruyor sana o sırada competitive dersin. Kurduktan sonra iki takımda da botlar oluyor konsol girip bot_kick yazıyorsun millet oturuyor. Res atmak istiyorsan mp_restartgame 1 yazıyorsun 1 saniye içinde res atıyor. En başta warmup-ısınma oluyor onu bitirmek için de sanırım mp_warmup_end gibi bir şeydi yazıyorsun o da bitiyor. Basitçe böyle. Ama internetiniz kötüyse 600 700 ping olur millette host dışında. İyiyse 20 - 150 arası kişiden kişiye değişiyor

edit: Lag sıkıntısı yaşarsan faceit dene en temizi lag da olmaz orada oynarsınız

teşekkürler. Peki bu 10 kişi ile rekabetcide oynayabilir miyiz. Cünkü rekabetci secince 5 kişi alabiliyo en fazla

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler. Peki bu 10 kişi ile rekabetcide oynayabilir miyiz. Cünkü rekabetci secince 5 kişi alabiliyo en fazla

fazlalık 5 kişi gibi duruyorlar ama oyunu açınca terör ct geçebiliyorlar merak etme 3v3 4v4 attım ben arkadaşlarımla bol bol tek sıkıntı ping gerisi normal

• senin dedigin is 10 man oluyor hepiniz cevo hesabi acip 10 man olusturabilirsiniz ayrica ucretsiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.