Şimdi Ara

gg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Mart 2022; 15:33:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutele kardeş. Küfür yemek hoşuna mı gidiyor?
  • Witness ego forumdan bir üye geçen burda hesap satıyordu. Nickini hatırlayamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet olarak oyun anlayışımız böyle.Her oyun hırs,her oyun kendi çıkarımızı düşünme,hiç eğlence olarak oynayamıyoruz oyunları.Kimseye chatten küfür etmiyorum veya karşıda hack varsa ve türkse yine küfür etmiyorum ,küfür edeceksem illa kendi içimden ederim ama bana küfür ediliyorsa bir ton bende küfürle karşılık veririm ve umursamam açıkçası.Siz kaldıramıyorsanız maalesef mutelemekten başka seçenek yok elimizde.

Bunun çözümü insanımızın daha çok aile terbiyesi vermesinden geçiyor ve bu durumda sizin yapabileceğiniz tek şey ileride kendi çocuklarınızı en düzgün şekilde yetiştirmek.

Ayrıca esea veya faceit de öyle çok masum ortamlar değil açıkçası.Özellikle eseada top frag yapan adam bottom frag yapan adama karşı hep bir flame,bağırış çığırış içinde.Bazen demoları indiriyorum esea demolarında karşı takımın mic sesleride geliyor onlardada aynı şey geçerli.O yabancılar öyle bir flame yapıyor ki adamları aşağılaya aşağılaya bitiremiyorlar.O yüzden dünyanın her yerinde bu terbiye konusunda çok ciddi eksiklikler var.Siz kendi ülkeniz diliniz olduğu için daha çok takıyorsunuz. Yoksa yabancılarında her cümlesinden birinde fucklar mucklar havada uçuşuyor.

• oha okunmaz bu ya
  • dust2 mirage cache haricinde haritalarda oynarsanız çok fazla türklerle karşılaşacağınızı sanmıyorum. türk milletinin oyun içinde övündüğü iki şey var biri hep aynı haritaları oynayıp kartalım ben yeaa demeleri diğeri sürekli küfür etmeleri
  • S4g refozu taniyorum sende mi brutus

Favori mapim cache hiç türk gelmiyo çok eğlenceli adamlar var knife atitoruz bazen öyle tipler hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnnocent Man -- 1 Haziran 2015; 19:45:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önecelikle birinci yapılan hata d2 oynamak 10 maça gir d2de 8inde türkle karşılaşırsın bunun sana garantisini verebilirim git overpass,mirage,cobble veya trainde oyna 100 oyunda belki 5-6 tane denk gelir denendi onandı bunlar bu taktiğide burda ifşa ediyorum
  • online oyunları bu kadar sık oynayan biri olarak neden bu kadar şaşırdın?
  • Terbiyesizler

Bende sirf bu cibiliyetsiz insan tiplemelerinden dolayi oyunu birakiyorum. Evet yanlis duymadiniz.

Yemisim.cs go yu iyice skti artk.

• Tonight tonight tonight kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Tonight tonight tonight

online oyunları bu kadar sık oynayan biri olarak neden bu kadar şaşırdın?
    gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 23 Mart 2022; 15:35:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Terbiyesizler

Bende sirf bu cibiliyetsiz insan tiplemelerinden dolayi oyunu birakiyorum. Evet yanlis duymadiniz.

Gecen hafta toplu CS bırakma konusu vardı ,birakanlardan biri de bendim. 10 gündür oyunu acmiyorum ne sinir var ne küfür yiyorum ne stres var. Eski konsolcu olarak Cs yi cok sevdigim icin masaustu toplamistim. Simdi satip tekrar konsol alicam insallah. Lüküs hayat resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Dostum öncelikle geçen 2015 yılından önce Türkler tam anlamıyla bu oyundan ''haberdar'' değillerdi. Bu sebeple 1.6 dan geçen gerçek CS oyuncuları çoğunluktaydı ve böyle aciz kişilerle max 3-4 kere karşılaşmışımdır. Fakat kimse beni aileme, manevi değerlerimi hedef alarak küfürler etmedi, edemez zaten o seviyeye asla çıkamazlar. Şaşırdığım nokta bu oldu fakat girdiğim competitive maçlar da bunlar %90 oranında görünmeye başladı neden acaba? Konunun asıl amacı aslında bu şeref yoksunları arkadaş listenizde falansa uzaklaşmanız dileğiyle her neyse fazla uğraşmamak gerekli çünkü değmez

bunun nedeni lolü bırakma sebebin insanlar işte ana sayfayı bi kontrol et itemlere hep lol hesapları teklif ediliyo loldeki çoluk çombalak cs:goya kayıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Dostum öncelikle geçen 2015 yılından önce Türkler tam anlamıyla bu oyundan ''haberdar'' değillerdi. Bu sebeple 1.6 dan geçen gerçek CS oyuncuları çoğunluktaydı ve böyle aciz kişilerle max 3-4 kere karşılaşmışımdır. Fakat kimse beni aileme, manevi değerlerimi hedef alarak küfürler etmedi, edemez zaten o seviyeye asla çıkamazlar. Şaşırdığım nokta bu oldu fakat girdiğim competitive maçlar da bunlar %90 oranında görünmeye başladı neden acaba? Konunun asıl amacı aslında bu şeref yoksunları arkadaş listenizde falansa uzaklaşmanız dileğiyle her neyse fazla uğraşmamak gerekli çünkü değmez

bunun nedeni lolü bırakma sebebin insanlar işte ana sayfayı bi kontrol et itemlere hep lol hesapları teklif ediliyo loldeki çoluk çombalak cs:goya kayıyo

Tek ümidim ESEA gibi ortamlara yakınlaşmamaları Yoksa kesinlikle oynanılmaz CS:GO özellikle indirim ile 8 TL ye düşürünce oyunu herkes sahip oluyor.

• Az önce 3 tane eleman vardı Türk aynı takımdan, ısınmada bunlardan birini deagle ile kafasından vurdum hemen sövmeye başladı. Nedense hep Türklerden çıkıyor böyle değişikler. Maç başlayınca da hile kullandıklarını farkettim 3ünün de çok açık şekilde kullanıyorlardı dayanamadım çıktım ben de.
  • Kufur edeni, trolleyeni, 1vs1 kalinca patapata mikrofona vurani, base tutamayan ve micden info vermeyeni, backupa gelmeyeni yani neleri var. Bu tip insanlari nereli olursa olsun hemen blockluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Terbiyesizler

Gecen hafta toplu CS bırakma konusu vardı ,birakanlardan biri de bendim. 10 gündür oyunu acmiyorum ne sinir var ne küfür yiyorum ne stres var. Eski konsolcu olarak Cs yi cok sevdigim icin masaustu toplamistim. Simdi satip tekrar konsol alicam insallah. Lüküs hayat resmen

Hocam bunu ben denemiştim hatta masaüstünü satıp ps3 almıştım tekrar. Sonra onu satıp tablet vs. sonra tekrar masaüstü ne illetse bu bulaşıcı mıdır nedir :)

Ustam ben 7 senedir sistem toplamadım. WoW ve FM haricinde de bilgisayar oyunu oynamadım. Üniversite son sınıfım, okulu bıraktık yine sınavlara hazırlanıyoruz. Arkadaşlar CS:GO dedi durdu. Sene başında da ders çalışayım diye PS4'ü satmıştım. Ulan bir başladım. Aboovv gittik sistem kurduk Steelseries'ler Razer'lar G930 lar Logitech'ler ne varsa kullandım. Sonra 4 maçın 3'ünde hile olan insanlara denk geldim. Dedim şu sınavlar bitsin yine konsol alıcam sistemi satıp, bir daha da geriye bakmıycam dedim. Bakalım öteki ay sınav mınav yok. CSGO için ban furyası gelirse tekrardan ve hileler azalır gibi olursa devam ederim. Yoksa konsola döneceğim vallahi.

• makara yapmislar
  • E-S-E-A
  • Merhaba normalde ben buraya yazmazdım fakat burada tanıdığım bir suru insan var . "Hayvan gibi şayabuyunuz" diye bir vidyo var oradaki lafı yazdım ve burada konum açılmış. bir diğer konu ise şu sen buraya gelip bu konuyu yazmışsın da smoke içinden vuran premade arkadaşlarınla birlikte kendini boostlatıyorsun onu neden yazmıyorsun? yaşları merak ediyosanda söyliyim 25 yaş altı insan yok maçta. sen böyle kendini boostlatmaya devam ettiğin surece hileci arkadaşlarıyla girdiğin surece bol bol kufur yersin. kusura bakma . herkese iyi forumlar bu arada hesabı sattım north face :) Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WitnessBS -- 1 Haziran 2015; 23:13:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.