Öncelikle indirdiğin zip dosyası içindeki dosylardan Game>DATA>Characters dizinini takip edip Mordekaiser dosyasını masaüstüne çıkart. Programı açıp dosya yolu olarak Mordekaiser klasörünü göster bu sırada 2 hata verecek onlar normal hatalar eskiden modeller ''sco'' uzantısını kullanıyordu artık kullanmıyor programda sana bunu söylüyor luzumsuz yani. Sonrasında normal bir şekilde database'e yükle ve install et oyuna girdiğinde değişecektir.
Ben bu şekilde sorunsuz yükledim
yaptım lich kingi cok güzel oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Aragonit.
yaptım lich kingi cok güzel oldu
olmuş eline sağlık
İstek olursa WoW ağırlıklı kendi favori skin'lerimi bir pakette toplayıp paylaşabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 13 Mayıs 2011; 20:10:47 >
Asıl senin eline sağlık sen olmasan ben bunu nasıl yapardım
Ben tüm işlemleri doğru yaptığıma eminim fakat oyunu açınca hiçbir skin değişimi olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
Ben tüm işlemleri doğru yaptığıma eminim fakat oyunu açınca hiçbir skin değişimi olmuyor.
1. Herhangi bir hata veriyormu veriyorsa ne diyor? 2. Kaç oyuna sahipsin ? Mesela bende 2 oyun var US ve EU C:/Riot Games klasörü içindeler biri League of Legend diğeri League of Legend EU şeklinde ama sadece League of Legend klasöründeki oyunda değiliklikler uygulanıyor. Oyun dizinini bir kontrol et
Bazı skinler sorunsuz çalışıyor fakat ben dün ashe için skin indirmiştim yükledim oyun girerken kapandı aynı şey malzaharın bir skininde de oldu sonra oyunu kapatıp uninstall yaptım skinleri tam silemedi oyun bir daha açılmadı silip tekrar indirmek zorunda kaldım pek tavsiye etmiyorum bu tür programları
quote:
Orijinalden alıntı: Nightful
Bazı skinler sorunsuz çalışıyor fakat ben dün ashe için skin indirmiştim yükledim oyun girerken kapandı aynı şey malzaharın bir skininde de oldu sonra oyunu kapatıp uninstall yaptım skinleri tam silemedi oyun bir daha açılmadı silip tekrar indirmek zorunda kaldım pek tavsiye etmiyorum bu tür programları
Tekrar indirmek yerine aynı karakterlerin farklı skinlerini indirip yüklemen daha mantıklı olurdu .]
O ashe skini benide yaktı.Oyuna girerken hata vermedi ama ashe yürüsü fln cok sacma oldu.Silmeyi denedim silemedi,üzerine baska skin yükledim düzelmedi. 1 patch öncesinden kalma yedek dosya vardı onu deniyorum simdi
Tekrar indirmek yerine aynı karakterlerin farklı skinlerini indirip yüklemen daha mantıklı olurdu .]
Fakat ekstra yüklediği şeyler var örnek verecek olursam karakter seçme penceresindeki resmi dahil herşey değişti denedim bir sürü şey ama olmadı.Neyse böyle oynamaktan sıkıldım tekrar indirip başka skinler yükleyeceğim
Ayrıca bir sorum olucak bu program ile particles atamıyormuyuz yani skill efektlerini değiştirenleri ?
quote:
Orijinalden alıntı: Nightful
Ayrıca bir sorum olucak bu program ile particles atamıyormuyuz yani skill efektlerini değiştirenleri ?
atılması gerekiyor program attığın dosyaları sistemdeki ile eşleşirse aynı dizine atıp yerlerini değiştiriyor prensip olarak bu şekilde çalışıyor yani uygun bir particles atarsan değiştirir
quote:
Orijinalden alıntı: Aragonit.
O ashe skini benide yaktı.Oyuna girerken hata vermedi ama ashe yürüsü fln cok sacma oldu.Silmeyi denedim silemedi,üzerine baska skin yükledim düzelmedi. 1 patch öncesinden kalma yedek dosya vardı onu deniyorum simdi
Bu hatayı alıyorum çoğu skinde.Geçince dosyaları ekliyor gene ama oyunda gene skin değişimi olmamış oluyor.
quote:
Bu hatayı alıyorum çoğu skinde.Geçince dosyaları ekliyor gene ama oyunda gene skin değişimi olmamış oluyor.
Sco ve Wgt dosyaları eski skin sisteminde vardı şuan bu dosya türleri kullanılmıyor bu uyarılara kulak asma yani eklememesi daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Ashandle
quote:
Sco ve Wgt dosyaları eski skin sisteminde vardı şuan bu dosya türleri kullanılmıyor bu uyarılara kulak asma yani eklememesi daha iyi
Bu hatayı üstte linki verilen ashe skininde aldım ama?
Ben iki tane ashe için slyvanas skini buldum birisi kas gevşetici içmiş gibi her tarafı ayrı oynuyor ve pelerini baseye yapışık duruyor sonra hemen sildim