Şimdi Ara

[Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
52.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Error: Mordekaiser.sco
    This file could not be identified and was skipped.

This normally means the skin creator accidentally included an extra file that was not needed for the skin to work.

Error: Mordekaiser.wgt
    This file could not be identified and was skipped.

This normally means the skin creator accidentally included an extra file that was not needed for the skin to work.

Added 17 of 19 files (skipped 2).

Bu hataları alıyorum.

Skin linki:http://leaguecraft.com/skins/3042-excise-wow-it-s-lol-lichking.xhtml

Öncelikle indirdiğin zip dosyası içindeki dosylardan Game>DATA>Characters dizinini takip edip Mordekaiser
    dosyasını masaüstüne çıkart. Programı açıp dosya yolu olarak Mordekaiser klasörünü göster bu sırada 2 hata verecek onlar normal hatalar eskiden modeller ''sco'' uzantısını kullanıyordu artık kullanmıyor programda sana bunu söylüyor luzumsuz yani. Sonrasında normal bir şekilde database'e yükle ve install et oyuna girdiğinde değişecektir.

Ben bu şekilde sorunsuz yükledim

• yaptım lich kingi cok güzel oldu

[Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek
  • quote:

yaptım lich kingi cok güzel oldu

olmuş eline sağlık

İstek olursa WoW ağırlıklı kendi favori skin'lerimi bir pakette toplayıp paylaşabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 13 Mayıs 2011; 20:10:47 >

• Asıl senin eline sağlık sen olmasan ben bunu nasıl yapardım
  • Ben tüm işlemleri doğru yaptığıma eminim fakat oyunu açınca hiçbir skin değişimi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Ben tüm işlemleri doğru yaptığıma eminim fakat oyunu açınca hiçbir skin değişimi olmuyor.

1. Herhangi bir hata veriyormu veriyorsa ne diyor?
    2. Kaç oyuna sahipsin ? Mesela bende 2 oyun var US ve EU C:/Riot Games klasörü içindeler biri League of Legend diğeri League of Legend EU şeklinde ama sadece League of Legend klasöründeki oyunda değiliklikler uygulanıyor. Oyun dizinini bir kontrol et
  • Bazı skinler sorunsuz çalışıyor fakat ben dün ashe için skin indirmiştim yükledim oyun girerken kapandı aynı şey malzaharın bir skininde de oldu sonra oyunu kapatıp uninstall yaptım skinleri tam silemedi oyun bir daha açılmadı silip tekrar indirmek zorunda kaldım pek tavsiye etmiyorum bu tür programları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Bazı skinler sorunsuz çalışıyor fakat ben dün ashe için skin indirmiştim yükledim oyun girerken kapandı aynı şey malzaharın bir skininde de oldu sonra oyunu kapatıp uninstall yaptım skinleri tam silemedi oyun bir daha açılmadı silip tekrar indirmek zorunda kaldım pek tavsiye etmiyorum bu tür programları

Tekrar indirmek yerine aynı karakterlerin farklı skinlerini indirip yüklemen daha mantıklı olurdu .]
  • O ashe skini benide yaktı.Oyuna girerken hata vermedi ama ashe yürüsü fln cok sacma oldu.Silmeyi denedim silemedi,üzerine baska skin yükledim düzelmedi.
    1 patch öncesinden kalma yedek dosya vardı onu deniyorum simdi

skin linki:http://leaguecraft.com/skins/2727-starcraft-ghost-nova-ashe-full-remodel-retexture-p.xhtml
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

quote:

Bazı skinler sorunsuz çalışıyor fakat ben dün ashe için skin indirmiştim yükledim oyun girerken kapandı aynı şey malzaharın bir skininde de oldu sonra oyunu kapatıp uninstall yaptım skinleri tam silemedi oyun bir daha açılmadı silip tekrar indirmek zorunda kaldım pek tavsiye etmiyorum bu tür programları

Tekrar indirmek yerine aynı karakterlerin farklı skinlerini indirip yüklemen daha mantıklı olurdu .]

Fakat ekstra yüklediği şeyler var örnek verecek olursam karakter seçme penceresindeki resmi dahil herşey değişti denedim bir sürü şey ama olmadı.Neyse böyle oynamaktan sıkıldım tekrar indirip başka skinler yükleyeceğim

• Ayrıca bir sorum olucak bu program ile particles atamıyormuyuz yani skill efektlerini değiştirenleri ?
  • quote:

Ayrıca bir sorum olucak bu program ile particles atamıyormuyuz yani skill efektlerini değiştirenleri ?

atılması gerekiyor program attığın dosyaları sistemdeki ile eşleşirse aynı dizine atıp yerlerini değiştiriyor prensip olarak bu şekilde çalışıyor yani uygun bir particles atarsan değiştirir
  • quote:

O ashe skini benide yaktı.Oyuna girerken hata vermedi ama ashe yürüsü fln cok sacma oldu.Silmeyi denedim silemedi,üzerine baska skin yükledim düzelmedi.

skin linki:http://leaguecraft.com/skins/2727-starcraft-ghost-nova-ashe-full-remodel-retexture-p.xhtml

Slyvanas dururken o skini kullanırsan öyle olur tabi

• quote:

O ashe skini benide yaktı.Oyuna girerken hata vermedi ama ashe yürüsü fln cok sacma oldu.Silmeyi denedim silemedi,üzerine baska skin yükledim düzelmedi.

o skin bendede sorun verdi bunu yükledim düzeldi :http://leaguecraft.com/skins/4150-sen-lady-sylvanas-windrider.xhtml

•  [Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek

Bu hatayı alıyorum çoğu skinde.Geçince dosyaları ekliyor gene ama oyunda gene skin değişimi olmamış oluyor.
  • quote:

Bu hatayı alıyorum çoğu skinde.Geçince dosyaları ekliyor gene ama oyunda gene skin değişimi olmamış oluyor.

Sco ve Wgt dosyaları eski skin sisteminde vardı şuan bu dosya türleri kullanılmıyor bu uyarılara kulak asma yani eklememesi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

quote:

Sco ve Wgt dosyaları eski skin sisteminde vardı şuan bu dosya türleri kullanılmıyor bu uyarılara kulak asma yani eklememesi daha iyi

Bu hatayı üstte linki verilen ashe skininde aldım ama?

• Ben iki tane ashe için slyvanas skini buldum birisi kas gevşetici içmiş gibi her tarafı ayrı oynuyor ve pelerini baseye yapışık duruyor sonra hemen sildim
  • Sylvanas - Ashe skini yükleyecekseniz bu skini yükleyin : http://leaguecraft.com/skins/4150-sen-lady-sylvanas-windrider.xhtml Excise'nin yaptığı skin bendede görüntü hatası yaptı arkadaşın bahsettiği gibi oku başka yerde kolu başka yerde
  •  [Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek

Bu hatayı almadığım tüm skinler oluyor artık.Sadece bu hatanın çözümünü soracaktım çok zahmet verdim ama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.