Şimdi Ara

[Rehber-Video]LOL FPS Yükseltme ve FPS Drop Fix (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
22
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultra ayarda 30fps boost mu bekliyordun ki hocam cfg nin olayı her ayarın orda bulunması. Oyundan değiştiremediğin bazı ayarlarda mevcut onlarıda düşürüp fps boost sağlanıyor. Görüntü çirkin olur tabi ki ama pc si kötü olan arkadaşlar için nimet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim game.cfgmden alıntılar var gibi. Eğer benden aldıysan adımı yaz, başka yerden aldıysan sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikey senkorizayson bende acik. Kapatirim da ne isr yariyor. Oyunu cok etkiler mi. Suan 80 fps 50 ping ile oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ultra ayarda 30fps boost mu bekliyordun ki hocam cfg nin olayı her ayarın orda bulunması. Oyundan değiştiremediğin bazı ayarlarda mevcut onlarıda düşürüp fps boost sağlanıyor. Görüntü çirkin olur tabi ki ama pc si kötü olan arkadaşlar için nimet

Boost beklediğim falan yok. Bilmeyenler için söyledim.

Bi tane ufak dosya ile kaliteden odun vermeden büyük kazanımlar elde etmeyi bekleyip de hüsrana ugramasinlar diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Benim game.cfgmden alıntılar var gibi. Eğer benden aldıysan adımı yaz, başka yerden aldıysan sıkıntı yok.

@ValidatePro Hocam redditde gördüğüm bi konu üzerine yola çıktım cfg tamamen reddit konusunun içeriğinin geliştirilmiş halidir.

@gereksiz31 hocam yeni harita için güncelledim ilk posttaki quotede zaten yazılıydı ilgi için teşekkürler ^^

@calibrane dikey senkronizasyonun olayı şudur hocam performanstan (fpsden) fedakarlık ederek görüntü kalitesini arttırır. Kapatırsanız performans artar görüntü kalitesi düşer.
  • Yarın deneyelim.

• A.Gul kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettim zaten. Bi kapatip denerim. Su an 80 fps 50 ping aliyorum. Memnunum ama daha yuksek fps almak da hic fena olmaz. Su anda full ayarlarda oynuyorum. Tesekkurler hocam.

• Teşekkürler yararlı
  • Yeni harita icn gecerlimi bu

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Evet yeni haritada da geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Gul

Evet yeni haritada da geçerlidir.
    up yararlı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloneTrooper

up yararlı konu

Alıntıları Göster
    Mesajım bulunsun ben de deniyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

Mesajım bulunsun ben de deniyim.

Alıntıları Göster
    5.10 yaması ile gelen bütün yeniliklere uygun şekilde konu düzenlenmiştir.
  • quote:

ilk mesajdaki cfg 5.10 için yani? Onu 5.10 için değiştirdin mi değiştirmene gerek var mı daha doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 2 Haziran 2015; 12:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

quote:

ilk mesajdaki cfg 5.10 için yani? Onu 5.10 için değiştirdin mi değiştirmene gerek var mı daha doğrusu

Alıntıları Göster
    Yararlı konu. Denicem.
  • AlbiSnickers kullanıcısına yanıt
    Evet zaten cfg versionda 5.10.xxx yazıyo 5.10dan sonrası içinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Hide eye candy ve daha bi çok özellik geldiği için değiştirmek değilde güncellemek zorunda kaldım. İyi forumlar ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Gul -- 2 Haziran 2015; 17:38:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet zaten cfg versionda 5.10.xxx yazıyo 5.10dan sonrası içinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Hide eye candy ve daha bi çok özellik geldiği için değiştirmek değilde güncellemek zorunda kaldım. İyi forumlar ^^
    Bende delay var eve gidince denicem olursa sana +1 veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayWe

Bende delay var eve gidince denicem olursa sana +1 veririm

Alıntıları Göster
    quote:

5.11 yaması ile uyumlu cfg paylaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Gul -- 23 Haziran 2015; 2:21:35 >
  • ben de ekran kartından dolayı sıkıntı var sanırım eve gidince deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

ben de ekran kartından dolayı sıkıntı var sanırım eve gidince deneyeceğim
    Yararlı konu. 2 aydır kullanıyorum kesinlikle arkadaşın hazırladığı game.cfg dosyası performansı arttırıyor. 5.17 yamasıyla da güncellenmiş game.cfg. FPS sorunu yaşayanlar mutlaka denesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 10 Eylül 2015; 16:51:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.