Şimdi Ara

Rehber sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba daha yeni windows phone 8 ailesine katıldım pek bilmediğim için sunu soracağım , rehberde benim mail adresim gözüküyor neyse mailimdeki kişileri sildim sonra telefon numaralarımı eklemeye başladım bu hep böylemi oluyor ? Hotmail'in tikini kaldırdıktan sonra tüm numaralar gidiyor . Numaralarım acaba telefona mı kayıt oluyor sım'e mi ? bu hotmail hep olacak mı ?

Teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Abe Kızanım Nabüsün Bea ?

Arkadaşlar merhaba daha yeni windows phone 8 ailesine katıldım pek bilmediğim için sunu soracağım , rehberde benim mail adresim gözüküyor neyse mailimdeki kişileri sildim sonra telefon numaralarımı eklemeye başladım bu hep böylemi oluyor ? Hotmail'in tikini kaldırdıktan sonra tüm numaralar gidiyor . Numaralarım acaba telefona mı kayıt oluyor sım'e mi ? bu hotmail hep olacak mı ?

Teşekkürler şimdiden

Telefona kaydettiğin kişiler ya Hotmail ya da varsa Gmail kişileri olarak kaydedilir. Numaraların telefona kaydolur, bir şey olursa Hotmail'den alırsın tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Arkadaşlar merhaba daha yeni windows phone 8 ailesine katıldım pek bilmediğim için sunu soracağım , rehberde benim mail adresim gözüküyor neyse mailimdeki kişileri sildim sonra telefon numaralarımı eklemeye başladım bu hep böylemi oluyor ? Hotmail'in tikini kaldırdıktan sonra tüm numaralar gidiyor . Numaralarım acaba telefona mı kayıt oluyor sım'e mi ? bu hotmail hep olacak mı ?

Teşekkürler şimdiden

Telefona kaydettiğin kişiler ya Hotmail ya da varsa Gmail kişileri olarak kaydedilir. Numaraların telefona kaydolur, bir şey olursa Hotmail'den alırsın tekrar.

Cok teşekkür ederim hocam sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Teşekkürler şimdiden

Mesela WP7 li telefonum bozuldu, 1020 den aldım kendime, gmail ve hotmail hesaplarımı telefone girer girmez tüm kişilerim telefonuma otomatik olarak geldiler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.