Şimdi Ara

rehber -resim ekleme ve zil sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakın bir süre içinde bende akıllı telefon almayı düşünüyorum ,inşallah 1020 yakın bir zamanda çıkarsa aklımda ilk o var ,youtube dan bir kaç video izledim ama göremedim bir kaç sorum olacak windows phone 8 ile alakalı

1 - Rehber uygulaması yokmu bunda öyle bişey duydum var ise nasıl bişey ,eski telefondaki numaraları simkart yardımı ile aktarabilirmiyim

2 - rehberdeki kişilere foto atayabiliyormuyuz yani numara bizi aradığında eğer atayabiliyorsak bu foto ekranda görünüyormu ,görünüyorsa ekranı kaplayacak kadar büyükmü yoksa küçük bir alandamı görünüyor

3 - yine duyduğuma göre ses için tek ayar varmış bu ayar ile zil sesi ,oyunlardaki ses ,videolardaki ses aynı anda ayarlanıyormuş , ayrı ayrı ayarlama imkanı yokmuş bu doğrumudur acaba

• Mesajım bulunsun takip
  • cevap yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

arkadaşlar yakın bir süre içinde bende akıllı telefon almayı düşünüyorum ,inşallah 1020 yakın bir zamanda çıkarsa aklımda ilk o var ,youtube dan bir kaç video izledim ama göremedim bir kaç sorum olacak windows phone 8 ile alakalı

1 - Rehber uygulaması yokmu bunda öyle bişey duydum var ise nasıl bişey ,eski telefondaki numaraları simkart yardımı ile aktarabilirmiyim

2 - rehberdeki kişilere foto atayabiliyormuyuz yani numara bizi aradığında eğer atayabiliyorsak bu foto ekranda görünüyormu ,görünüyorsa ekranı kaplayacak kadar büyükmü yoksa küçük bir alandamı görünüyor

3 - yine duyduğuma göre ses için tek ayar varmış bu ayar ile zil sesi ,oyunlardaki ses ,videolardaki ses aynı anda ayarlanıyormuş , ayrı ayrı ayarlama imkanı yokmuş bu doğrumudur acaba

Rehber kişiler diye geçiyor oradaki istediğiniz hesapları filtreleyebiliyor sunuz sim karttaki kişileri telefona rahatlıkla aktarılıyor resime gelince Facebook, Microsoft hesapları ile eşitliyorsunuz eşitleyince de o kişi arayınca Facebook profil resmi çıkıyor neredeyse ekranın tamamında zil sesi seviyesi hepsinde aynı orası gıcık evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.