Şimdi Ara

[Rehber][LG P503 Optimus One] [Root + Recovery + Custom Rom + Firmware Update] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
49.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sarj tasarrufu icin kullanmadiginiz zaman veriyi kapatin cok fark ediyor gercekten ama bir gunde fena bir sure degil yani :) ideos x5 imde elite sx kullaniyorum ben yatana kdar 14-15 saat goturuyor p503 dha iyi buna gore :)
  • Merhabalar

Öncelikle bu güzel açıklama ver bilgilendirme için teşekkür ederim. Adımları takip ederek telefonumun sürümünü yükseltmiş oldum. Hiçbir takılma yada kilitlenme olmadı. Menüler resmen şimdi akıyor hissediyorum hızı muhteşem oldu. Tek sıkıntım tel rehberi ve msjları geri yükleyemedim. LG PC Suit telefonumu göremiyor. Bilgisayar görüyor sd kartı ancak almış olduğum eski yedeklemeyi geri yüklemek pc suit den olduğu için bu gerçekleşemiyor çünkü telefonu algılamıyor lc pc suit. Buna nasıl bir çare buldunuz?
  • @ghostrider77 hocam telefonun rehberini google play store kullandıysanız ve senkronizeyi açık bırakmışsanız otomatik olarak google hesabınıza yükler eğer böyle yaptıysanız ayarlarda hesaplar ve senkronizasyon var kişileri senkronize et açık olsun o da açıksa kişilerden seçenek tuşuna basın alttaki kişileri göster ve kişileri aktar var orda ayaları yapın kişileri göster de google hesabı der onu aktif edin kişileri aktarda ise google hesabımdan deyin kişiler internet baglanıtınızın hızına bağlı olarak 1-2 dk içerisinde gelecektir.Eğer google hesabında yoksa lg pc suit hiç kullanmadğımdan dolayı birşey deyemeyeceğim gerekli olan mesajları ise başka bir telefona sms olarak gönderdim sms paketim varken sonra tekrar kendime attım :) ek olarak lg pc suit romanya nın android 2.3.3 güncellmesini attıgınızdan dolayı görmeyebilir kullanmadğımdan bir şey deyemeyeceğim bu arada romunuz hayırlı olsun

• konu gunceldir :) camadan hocam bi turlu yazamadim su partition olayini aslinda cok basit denemem lazim ama nedense bakamiyorum telefonuma alarmi kuruyorum aksam yapicam insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

konu gunceldir :) camadan hocam bi turlu yazamadim su partition olayini aslinda cok basit denemem lazim ama nedense bakamiyorum telefonuma alarmi kuruyorum aksam yapicam insallah

ben hallettim çok kolaymış aslında 8 gb lık bi kart aldım yer problemim olmasın diye.
    İşlemlere gelince önce clockword ile partition için alan seçiyorsun bu belirlediğin alanı kendi veriyor sana 64,128,256,512 kb bunlardan birini seçiyorsun.
    sonra gidip link2sd yi indiriyorsun google playden (marketten)
    tabi bu programa root yetkisi vermen gerekiyor. akabinde link2sd yi kuruyorsun.
    sonra telefonu bi kapatıp açman gerekiyor. işlem bukadar.
  • tamm hocam :) yapicaktim bu aksam da benim telefonuna yaptgim keremin romdanmidir donanimsalmidir nedir biraz sacmalamaya baslamis onu hallediyorum suan yapamiycam yani onu halledip zaman kalirsa ins dediginizi anladim aslinda oldukca basit :)
  • arkadaşlar telefonun geri tuşu düzgün basmadğından ve usb girişinin zor çalışmasından dolayı telefonu garantiye vermek durumundayım ilk aldığımdaki gibi türksel romunu yükledim garantiden ne kadar sürede gelir bilemem ama sorunlarınızda her türlü yardım etmeye çalışırım :)
  • tum denılenlerı basarıyla uyguladım ve suan night surumunu kullanıyorum...gayet guzel ,
    ancak begenmessem 2.3.3 e nası geri döneceğim?
  • @wetssss hocam konuda garanti içine nasıl girilir diye belirttiğim yerde yazdım ama aynen söylüyorum burda V20G_00 'ı yüklüyoruz tabiki Android 2.3.3 olması için:

Telefonunuza tüm bu işlemleri uyguladıysanız da telefonu garanti içi yapmak için bir yol var.Bunun için telefonumuza KDZ Flasher ile V20G_00 veya V10G_00 Rom'u kuruyoruz.Kdz Flasher la güncelleme bittikten sonra ( finished yazısı çıktıktan sonra ) telefonumuzun usb kablosunu telefondan çıkartıyoruz.Telefonumuzun bataryayı takıyoruz.Ses Kısma + Home (EV) + Güç tuşlarına basarak telefonumuzu açıyoruz.Ve telefonumuz sıfır haline dönmüş olarak karşımıza çıkıyor :)
  • tesekkurler dostum bu kadar kolay ve basit anlatımın sayesinde 1 yıldır bıktıgım telefonuma yıne ısınmaya basladım...

garanti olayına gelince bende ole ypıcamn sanırım froyodan sonra kullanamıyorum cok işlevselliği :))ancak merak ettıgım tekrar kdz ıle orjınal 2.3.3 u yukledıgımde cyanogen mod olayı da gidicek diimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wetssss -- 21 Nisan 2012; 12:58:29 >
  • evet telefon sifir almis gibi oluyor hicbisi kalmiyor :)
  • hocam 2.3.3 yukledim 3 gun cepten internete girdi şimdi girmiyor wireless te sorun yok nedendir acaba...vodafone kullanıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wetssss

hocam 2.3.3 yukledim 3 gun cepten internete girdi şimdi girmiyor wireless te sorun yok nedendir acaba...vodafone kullanıyorum....

marketten yada diğer adı ile google play den "APN Turkey" diye bi program var onu indir işi o halleder.
    kurduktan sonra hangi operatörü kullanıyorsan onu seçiyorsun program apn bilgilerini yüklüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camadan -- 26 Nisan 2012; 12:16:33 >
  • arkadaşlar rom kurduktan sonra telefon görüşmelerimin hemen hepsinde bir hışırtı ses gelmemesi olayı ile karşı karşıyayım neden olabilir çözümü varmı tel.deki programlarla alakası varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

arkadaşlar rom kurduktan sonra telefon görüşmelerimin hemen hepsinde bir hışırtı ses gelmemesi olayı ile karşı karşıyayım neden olabilir çözümü varmı tel.deki programlarla alakası varmıdır

hocam hangi romu kurdunuz? programlarla da alakalı olabilir kullanmadığınız uygulamaları kaldırıp da deneyebilirsiniz
  • konu güncel arkadaşlar yardımcı olabilirim her konuda
  • varmı stabil güncel güzel rom lar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

varmı stabil güncel güzel rom lar

En stabili ve hızlısı V20G EURO.

Hele hele de root yapıp dahili programlardan kullanmayacaklarınızı sildim mi uçuyor meret.
  • aynen katılıyorum dangerfull ' a
  • güncell (teşekkürü eksik etmeyin )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.