Şimdi Ara

[REFERANS] ORTA SEVİYE TOPLU SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [REFERANS] ORTA SEVİYE TOPLU SİSTEM
    Herkese selam,

Yeni nesil konsol almak için pc'mi satıyorum. Takas düşünmüyorum. Tüm parçaların (hdd hariç) kutusu, faturası ve garantisi vardır. Hiçbirinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır, kondisyonları çok iyi durumdadır.

Cpu: Ryzen 5 3600 - SATILDI
    Mb: Asus tuf b450-plus gaming - SATILDI
    Ram: Team t-force vulcan z 2*8 3000mhz cl16 - SATILDI
    Ssd: Xpg sx8200 pro 256gb nvme m.2 - SATILDI
    Hdd: Toshiba p300 1tb - SATILDI
    Psu: Corsair rm750i 750w 80 plus gold - SATILDI
    Kasa: Xpg invader - SATILDI

Sistem özellikleri bu şekilde, şimdi biraz daha detaya iniyorum.

Garanti süreleri: Cpu, mb, ram, ssd, fanlar 2020 mayıs alında alınmıştır. Kasa 1 ay önce sıfır, hdd 4 ay önce forumdan sıfır, psu 1 ay önce forumdan ikinci el olarak alındı. (Psu yaklaşık 1.5 yıl kullanılmış, 8.5 yıl garantisi var.) Hdd'de bad sector yoktur, %100 sağlık ve performansta. Ssd'nin 5 yıl garantisi ve 180TBW yazma ömrü var, 2.5 TB yazıldı, %98 sağlıkta.

Ayrıca sistem son derece sessiz çalışıyor, fanları anakarttan ayarladım ve şuan boşta neredeyse ses çıkmıyor (sadece stok fan en düşük devirde dönüyor), önceden rx5700 takılıydı o zaman pubg gibi oyunlarda fps kilidini açtığımda oyunda dahi ses çıkmıyordu. Benim gibi takıntısı olanlara belirtmek istedim :)

Gerekli tüm bilgileri verdim, dileyen elden alabilir dileyene kargo yapabilirim. Referansı yüksek olmak şartıyla get açarım, önce ürün sonra ücret şeklinde kargolayabilirim.

Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz, dilediğiniz sentetik testi yapabilirim.

İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Parça satışına başladım, toplu alacak kişiye de fiyatı uygun tuttum. Özelden istediğiniz parça için mesaj atabilirsiniz.

• Kasa, m2 ssd, harddisk ve bellekler tarafımca satın alınmıştır. Kargo bekleniyor.
  • zafer. kullanıcısına yanıt
    Ödeme alındı, yarın kargo yapılacak. Kendisine teşekkür ederim güveninden ötürü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orta üst seviye kasa önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.