Şimdi Ara

[referans ilanıdır] TAKASLIK XBOX360 ELİTE JASPER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FORUMDAN Berk1453 nickli üyeyle ipodtouch 4g 32 gb ile takaslanmıştır, iyi günlerde kullanması dileğiyle...

Selamlar arkadaşlar, uzun süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı yaklaşık 6 aydır xbox360'ımı kullanmıyorum, tertemiz kutusunda öylece yatıyor, beni bilen bilir cihazlarıma gözüm gibi bakarım, uzatmadan konuya giriyorum, yeni foto çekemedim arşivden buldum geçen yıl fat kasa arcade'mi (resimdeki beyaz olan) forumdan bir arkadaşa sattım, sonra onun yerine gidip slim makine aldım, böyle elimde 2 slim (4 gb ve 250gb) olmak üzere xbox360 olunca elite makinemide kutusuna kaldırdım, makineyle sadece orjinal oyun oynadım bugüne kadar ve diğer makinemi almadan hemen öncesinde de 3.0fw attırmıştım, şu an elite makinemde 3.0 fw yüklüdür, paket içeriğine gelince

1 xbox360 elite jasper konsol
    1 elite controller
    1 adaptör
    1 av kablosu
    1 120 gb elite hdd

ve ufak tefek hediyeler :)

dediğim gibi makineyi alan sorunsuz oynar , forumda çok alış-verişim oldu, referanslarım teminatımdır. istanbul içi elden alış veriş yapabiliriz, şehir dışına ise önce siz ürününüzü yollarsınız ürün elime sorunsuz bir şekilde ulaştığında kargonuzu veririm. aklınıza takılan sorularınızı pm'le çekinmeden sorabilirsiniz.
    makinem resimde sağ üstte gözüken makinedir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn1984 -- 8 Ağustos 2012; 0:02:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam resimde gördüğüm kadarıyla slim xbox'ında var bana pm atmışsın.

Orjinal oyun oynayacağım ve kinect ile olan uyumu nedeniyle ps vitam ile slim cihazınızı takas düşünürseniz görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: griswold

Hocam resimde gördüğüm kadarıyla slim xbox'ında var bana pm atmışsın.

Orjinal oyun oynayacağım ve kinect ile olan uyumu nedeniyle ps vitam ile slim cihazınızı takas düşünürseniz görüşelim.

malesef slim cihazı kendim kullanmaktayım fat eliteyi takas etmek istiyorum eğer kinect ile uyum sağlamasını istiyorsanız arasındaki adaptörü bende mevcut adaptöre ihtiyacım olmadığından onu da verebilirim size...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kinectten ziyade online oyun oynadığım için kırılmamış cihaz arıyorum, elite cihazla 3g li vita takaslamak aradaki fiyat farkını düşününce pek mantıklı değil kolay gelsin , iyi satışlar.
  • Satmayı düşünürseniz görüşelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmayı düşünürseniz görüşelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık/Takaslık Çipli Xbox 1
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.