Şimdi Ara

Referans ilanıdır (Lenova z580 600 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    LENOVA Z580 = 600 TL

Referans ilanıdır (Lenova z580 600 TL)

SATILDI...
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=646654 "chamonix" kullanıcı isimli arkadaşıma satılmıştır. güle güle kullan arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesbaki83 -- 10 Ağustos 2017; 21:24:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesbaki83

MSİ CR650-494XTR
    http://www.sanalpazar.com/Msi-Cr650-494xtr-Amde1200-2gb-500gb-Usb3.0-Canta-Hediye__isp6148683

Alacağa karşılık mağazadan aldığım laptopu 30 gün masamda ek işler için kullandım. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Faturası 05.12.2012 tarihine ait ve sıfır cihaz. Kutusu, faturası, tüm aksesuarları ve hediye sıfır laptop çantası ile vereceğim. Mağazadan aldığım fatura fiyatı 750 TL dir. İnternet satışı sıfır fiyatı 700 TL civarıdır. günlük kullanım amaçlı sıfır laptop arayanlar için..

525 TL

KARTINA GÖRE 6-12 AY TAKSİT İMKANI

SAMSUN içi elden teslim alabilirsiniz. elden teslimde 500 TL olur.

WINDOWS 7 ultimate işletim sistemi yüklüdür. Recovery si yapılmıştır ve yanında recovery cd vereceğim. Yani istediğiniz zaman 3 dakikada recovery cd ile windowsu formatlayıp yükleyebilirsiniz, Windows yükleme derdiniz olmayacak.

SRS PC Sound teknolojisi ile yüksek kalitede sinema kalitesinde çevresel ses. Sesi çok temiz ve çok yüksektir, harici creative ses sistemim olmasına rağmen laptopun kendi ses kalitesinden dolayı ses sistemine takma ihtiyacı duymadım.

Yeni nesil oyunları oynamaya gelmez. Ekran kartı iyi ama işlemci oyun için zayıftır. Günlük işlerde kullanmak ve HD film izlemek için 10 numara laptoptur. usb3.0 olması fiyata göre en önemli özelliği. Bu fiyata bu özelliklerde usb3.0 taşıyan, kullanım amaçlı sıfır laptop zor bulursunuz.

Klavyesi çok özel. Tuşlar arası aralık fazla olduğu için yazı yazmak ve temizlemek çok rahat.

Diğer laptoplara göre farkı ne? derseniz: usb3.0 olmasına rağmen fiyatı, sesi çok harika, klavyesi kullanım için harika ve ekstra parlak led ekranı var. Cinema keyfini arttırmak için diğer laptoplara göre daha kaliteli ve parlak led ekran kullanılmış.

05.12.2012 tarihli fatura, 22 ay garanti.

Laptop temsili resimlerin ve yazılı bilgilerin %100 aynısıdır. Bu sebeple resim çekip eklemedim. Jelatinleri üstünde ve tamamen sıfırdır. Sadece Windows yüklendi ve 30 gün masada durdu.

ilgili sanalpazar linkinden detaylarına ve resimlerine ulaşabilirsiniz.
    http://www.sanalpazar.com/Msi-Cr650-494xtr-Amde1200-2gb-500gb-Usb3.0-Canta-Hediye__isp6148683

SAYGILAR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Pm

• pm cevaplandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.