Bildirim
Referans İlanı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güvenilir bir satıcı, farcry primal oyun aldım. Hesabınıza bilgilerini eft yapmadan önce verdi.
_____________________________ -
Kardeslikle ilk alışverişimi yaptım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Eski üye olduğumdan dolayı parayi gondermeden hesabı verdi. Her türlü yardimci da oldu. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sezon passlı Primary call of duty black ops 3 aldım arkadaştan.Sorunsuzca yaptık alışverişimizi. _____________________________ Ps3 ve Ps4 Digital Oyun Alış-Takas-Satış Yaptıklarım : (nayifhakan) , (Albino78) , (halil_Sav) , ( iCankat ) , ( Evrekas ) , ( metalheadjm ) , ( JamesAlanTR ) , (bado6100 ) , ( SithHappens ) , (Evis) , (lateran) , (junex) , (SFY) , (avedist) , ( SultanAhmet96 ) , ( umurdincer ) , ( byvanellus ) -
sorunsuz alışveriş teşekkürler _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler