Şimdi Ara

Reedpadx inceleme yapacak babayiğit aranıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
9.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mozanlar

quote:

Orijinalden alıntı: dreamcoast

benim anlamadığım bir konu var, o da reedpad ürünlerinin android 3.0 a yükselitilip yükseltilmediği konusu. yorumları okuduğumda bazı kullanıcılar "yükselttim" diyor bazıları yükseltilemiyor diyor. firmaya mail attım 3.0 a yükseltiliyormu diye sordum gelen cevap:

"Güncelleme ile ilgili hiçbir problem yaşamadık, Şu anda en yeni sürüm Android 2.3.4 versiyon, fakat size Android 4 sürümü gelecek."

bu şimdi sorumun cevabımıdır. hiçbir şey anlamadım :(

hahaha..yaw beni haklı çıakrıp duruyorlarreedpad2 yede gelecekti.artık satışı bitti.atmasyonlaruyla kaldılar.bunada 3.0 dediler.şimdi 4.0 gelir diyolar.yani 3.0 geliyodu baktıkki 4.0 çıktı boşuna yorulmayalım almışken 4.0 ı alalım demişler.sene 2013..merhaba reeder ailesi nooldu 4.0..değerli tüketicimiz..vallahi tam 4.0 ı yayınlıyorduk 5.0 çıkardı memenetsizler.bizde dedikki 5.0 yapalım baktıkki cihazımız yeterli değilmiş.bunun üzerine yeni cihazımızı pazara sunacağız.o cihazda 5.0 olacak.bu sefer söz bakın:))))))))))))))))))))))))))) bu böle gider...dreamcoast..

@kayakartalı
    4.0.1 için min 1gb ram ve rom gerek.ayrıca en az 1.2-1.5 arası çift çekirdekli en az a9cortex platformda tegra2,qualccom yada omap işlemci olmalı.fakat reedpadx de bu sürümü çalıştırabilir.türkiyede zaten 4.0.1 tableti biraz zor görürüz resmi olarak.daha 3.0 ve 3.2 ler yaygınlaşmadı.oturup kendiniz rom unuzu bulup kurarsınız anca.bu konuda tablette galaxy tab den hızlı dönüş bekliyorum.ama ülkemizde malesef bu işler çok yavaş ve geriden yürüyor.
    sevgiler..

Sevgili mozanlar telkinlerin ve yönlendirmelerin sayesinde reedpadx ten vazgeçip biraz daha sabredip hayalimdeki tablete kavuştum.Bugün Asus Transformer Prime modelini aldım.Haftasonu vatan bilgisayarda indirim var 1444 TL dock suz fiyatı var ancak ben 1090 TL ye aldım ve kartada 10 a böldüler.Şimdilik şarjda ve kurulumunu henüz yapmadım ancak ilk fotoları yolluyorum.Muhteşem incelikte ve çok hafif kalemden daha ince.Android 3.3 yüklü ancak açıp kurduktan sonra android 4 versiyonuna güncelleyeceğim.Dünyanın ilk 4 çekirdekli tableti olması da cabası.benim için 3G çok önemli olmadığı için bu özelliğin olmaması çok mühim değildi ancak sanırım mart ayında dahili 3G özelliği olan modelleri de gelecek.Kurup kullandıkça özelliklerini görebileceğim.Soru sormak isteyenlere de bilgim dahilinde cevap verebilirim.

Vallahi ne diyim görüntüsü bile yetiyor.

Reedpadx inceleme yapacak babayiğit aranıyor

• Reedpadx ten de ince . O cihaza boşuna 800 TL para vermeye gerek yok.

Reedpadx inceleme yapacak babayiğit aranıyor
  • Asus prime ile ilgili olarak bugün gerekli güncellemeyi yaptım üzerinde android 3.0 yüklüymüş 3.3 versiyonuna yükseldi.Sonradan merak edip araştırdım 4.0 güncellemesi şubat başına ertelenmiş :( biraz daha sabır...

http://www.pclabs.com.tr/2012/01/12/asus-transformer-primein-android-4-0-ics-guncellemesi-subat-ayina-ertelendi/

Ekran çözünülürlüğü süper,dokunmatik harika, wifi bağlantısında sorun yaşamadım.GPS te sorun yok ve konumu tam gösteriyor.Cihazın hızı tepkimeleri çok iyi , kamera ve fotoğraf kalitesi süper, ıpad in vga kamerasını gördükten sonra bu görüntüler tartışılmaz.

Zayıf yönleri de mutlaka vardır ama ben beklentimin üstünde bir cihazla karşılaştım.Reedpadx düşünenler prime 'ın bedeli çok gibi gelebilir ancak 300-400 tl daha fazla parayla daha mantıklı ve gelişmiş bir cihaz olan asus prime 'ı tavsiye ederim.3G ihtiyacı olanlar için de yeni modeller sanırım Türkiye ye nisan-mayıs aylarında gelir.Şimdi e-bay dan uygun fiyatta dock bulmaya çalışacağım(çok ta gerekli değil).Vatanda docklu paketleri henüz giriş yapmamış .Sanırım onlarda 1-2 haftaya gelir.

Sonuç olarak : verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya Kartalı

Asus prime ile ilgili olarak bugün gerekli güncellemeyi yaptım üzerinde android 3.0 yüklüymüş 3.3 versiyonuna yükseldi.Sonradan merak edip araştırdım 4.0 güncellemesi şubat başına ertelenmiş :( biraz daha sabır...

http://www.pclabs.com.tr/2012/01/12/asus-transformer-primein-android-4-0-ics-guncellemesi-subat-ayina-ertelendi/

Ekran çözünülürlüğü süper,dokunmatik harika, wifi bağlantısında sorun yaşamadım.GPS te sorun yok ve konumu tam gösteriyor.Cihazın hızı tepkimeleri çok iyi , kamera ve fotoğraf kalitesi süper, ıpad in vga kamerasını gördükten sonra bu görüntüler tartışılmaz.

Zayıf yönleri de mutlaka vardır ama ben beklentimin üstünde bir cihazla karşılaştım.Reedpadx düşünenler prime 'ın bedeli çok gibi gelebilir ancak 300-400 tl daha fazla parayla daha mantıklı ve gelişmiş bir cihaz olan asus prime 'ı tavsiye ederim.3G ihtiyacı olanlar için de yeni modeller sanırım Türkiye ye nisan-mayıs aylarında gelir.Şimdi e-bay dan uygun fiyatta dock bulmaya çalışacağım(çok ta gerekli değil).Vatanda docklu paketleri henüz giriş yapmamış .Sanırım onlarda 1-2 haftaya gelir.

Sonuç olarak : verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.Tavsiye ederim.

@kayakartallı
    öncelikle hayırlı olsun,tebrik ediyorum.İyi bir cihaz aldın.Güle güle kullan.Muhtemelen bir kaç ay sonra 7'' olsaymış diyeceksinev kullanımı için çok ideal bir cihaz.Zaten piyasadaki en güçlü tabletlerden biri.Fakat cihazla ilgili yorumlar için ayrı bir başlık açabilirsin.Reeedpadx cileri kızdırmayalımonunla ilgili son söz söylendi.öle olacak böle olacak bekliyoruz oydu şuydu kıldı tüydü yündü böle yürümez işler.geçti bor'un pazarı sür eşşeği niğdeye..
    sevgiler..

• mozanlar kardeş, sen reedPADX inceledin mi? Pazar mazar diyorsun da, ne burası işkembe pazarı mı? İşi kabzımanlığa dökmüşsün:))) gel vatandaş gel acer'a geeellllllll!!
    :)))))

Orijinalden alıntı: mozanlar

quote:

Asus prime ile ilgili olarak bugün gerekli güncellemeyi yaptım üzerinde android 3.0 yüklüymüş 3.3 versiyonuna yükseldi.Sonradan merak edip araştırdım 4.0 güncellemesi şubat başına ertelenmiş :( biraz daha sabır...

@kayakartallı
    öncelikle hayırlı olsun,tebrik ediyorum.İyi bir cihaz aldın.Güle güle kullan.Muhtemelen bir kaç ay sonra 7'' olsaymış diyeceksinev kullanımı için çok ideal bir cihaz.Zaten piyasadaki en güçlü tabletlerden biri.Fakat cihazla ilgili yorumlar için ayrı bir başlık açabilirsin.Reeedpadx cileri kızdırmayalımonunla ilgili son söz söylendi.öle olacak böle olacak bekliyoruz oydu şuydu kıldı tüydü yündü böle yürümez işler.geçti bor'un pazarı sür eşşeği niğdeye..
    sevgiler..

'' Mozanlar ''

Teşekkür ederim. Bu arada prime 7 inch de yakında çıkacakmış.Hayırlısı diyelim..

http://www.pclabs.com.tr/2012/01/03/asus-transformer-primea-7-inclik-bir-kardes-hazirliyor-transformer-prime-mini/

• Bi sinek mi vızılda dı?:)))))))
    sevgiler..
  • gerçekten tablete ihtiyacım olduğu için1 aylık bekleme sonunda sonunda spariş verdim. Tez yazma sürecinde olduğum için (ki bu not alma, pdf okuma ve edit işlemleri gerektiriyor) bana en uygun ürünün reedpadx olduğunu düşündüm. Bir diğer nedenide kullanmayacağımız için eve tv almamıştık ancak bazen gerekebiliyor ve tivibu net kullanıyorduk. Alet bizim için bir yandanda mobil tv olacak. Ayrıca araştırdım, ufak tefek eskiz çizimde yapılabiliyor. Birde iddaa ettikleri gibi 3g modem çalışırsa sanırım tablet dünyası gelişipte adam gibi bir ürüne geçene kadar bununla idare edeceğimi düşünüyorum.

hepsiburda da indirimdeydi (635) bedava kargo ve %10 da chip puanı vardı yani 570 tl ye almış oldum. Şimdi sadece dua etmek kaldı malesef yine bir internet alışverişi yaptım işimi şansa bıraktım :(

Asus Transformer Prime modelini aldım.
    benim için 3G çok önemli olmadığı için bu özelliğin olmaması çok mühim değildi ancak sanırım mart ayında dahili 3G özelliği olan modelleri de gelecek.Kurup kullandıkça özelliklerini görebileceğim.Soru sormak isteyenlere de bilgim dahilinde cevap verebilirim.

gps ve wifi sinyali yakalama ile ilgili problemlerinden bahsediliyor. Hatta, ingiltere'de memnun olmayanlardan geri iade almaya başlamışlar. sizde bu tür bir soun oldu mu? navigasyon programı kurup denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 23 Ocak 2012; 13:54:48 >

gerçekten tablete ihtiyacım olduğu için1 aylık bekleme sonunda sonunda spariş verdim. Tez yazma sürecinde olduğum için (ki bu not alma, pdf okuma ve edit işlemleri gerektiriyor) bana en uygun ürünün reedpadx olduğunu düşündüm. Bir diğer nedenide kullanmayacağımız için eve tv almamıştık ancak bazen gerekebiliyor ve tivibu net kullanıyorduk. Alet bizim için bir yandanda mobil tv olacak. Ayrıca araştırdım, ufak tefek eskiz çizimde yapılabiliyor. Birde iddaa ettikleri gibi 3g modem çalışırsa sanırım tablet dünyası gelişipte adam gibi bir ürüne geçene kadar bununla idare edeceğimi düşünüyorum.

hepsiburda da indirimdeydi (635) bedava kargo ve %10 da chip puanı vardı yani 570 tl ye almış oldum. Şimdi sadece dua etmek kaldı malesef yine bir internet alışverişi yaptım işimi şansa bıraktım :(

Hayırlı olsun güle güle kullan.iyi fiyattan almışşsın.makul fiyatıda buydu zaten.İhtiyacına göre almışşsın.tekrar güle güle kullan.

• ozanlar bey inceleme ve yorumlarınızdan çok faydalandım. Ayrıca teşekkür ederim. Uygun bir zamanda cihazı detaylı inceleyip görüşlerimi yazacağım. saygılar.
  • Ne kader arkadaş ya!! 5 gün oldu istanbul içinde ürün gelmedi hadi neyse dedik.. internet takibinde bu sabah gördümki ürünü tanımadığım birine teslim etmişler yuh artık! bu işi yapan da "yurtiçi kargo"

bugüne kadar bir tane sağlıklı internet alışverişim olmadı ne iştir anlamadım.

Ne kader arkadaş ya!! 5 gün oldu istanbul içinde ürün gelmedi hadi neyse dedik.. internet takibinde bu sabah gördümki ürünü tanımadığım birine teslim etmişler yuh artık! bu işi yapan da "yurtiçi kargo"

bugüne kadar bir tane sağlıklı internet alışverişim olmadı ne iştir anlamadım.

eeee simdi ne olacak?
  • cebelleşmelerim sonucunda aldım aleti. hepsi buraadyı 3 kere aradım döneceğiz dediler "dönemediler". yurtiçini aradım "size getireceğiz dediler" ses yok. Sora öğlen adamın biri elinde bir kutu " bu size gelmiş dedi" İnanılır gibi değil adamlar 3 kat çıkmamak için girişte tanımadığım bir görevliye bırakmışlar. bende alamayacağımı söyledim aradım kargoyu elektronik alet olduğundan şahit eşliğinde kontrol etmem gerektiğini belirttim ve tekrar zor bela bir eleman gönderttim. gelen adamın tribal yüz ifadeleri eşliğinde açtım.

ilk izlenim aynı daha önce aldığım qubepad gibi, özensiz bir paketleme, jelatin üzeri kirli ve baloncuklar var. Güven verici bir duruşu yok. Ucuza almasam çok üzülürdüm. Şarj 0 olduğu için açıp bakamadım henüz.

haaa birde şu reeder in kapasitif kalemini aldım. SAKIN ALMAYIN!!! uyduruk kaydırık ucunda sünger takılmış bir çubuk

• ben de az önce reedpad2mi yere düşürdüm.talebin 4 köşesinde de küçük kırıklar var ama neyse ki ekranında nokta kadar bir çizik bile yok

Orijinalden alıntı: Asus535

quote:

Asus Transformer Prime modelini aldım.
    benim için 3G çok önemli olmadığı için bu özelliğin olmaması çok mühim değildi ancak sanırım mart ayında dahili 3G özelliği olan modelleri de gelecek.Kurup kullandıkça özelliklerini görebileceğim.Soru sormak isteyenlere de bilgim dahilinde cevap verebilirim.

gps ve wifi sinyali yakalama ile ilgili problemlerinden bahsediliyor. Hatta, ingiltere'de memnun olmayanlardan geri iade almaya başlamışlar. sizde bu tür bir soun oldu mu? navigasyon programı kurup denediniz mi?

Navigasyon programı henüz kurup denemedim.Daha doğrusu vaktim pek olmadı.Zaten tableti eşim kullanıyor.Ancak onun söylediğine göre modemimiz salonda olmasına rağmen tabletin wifi si full değil 4 birimin üçüncüsünde.Tahminim metal aksamdan kaynaklı olabilir.Herşeyinden memnunuz umarım problem yaşamam,şuana kadar wifi da akut bir problem yaşadığımızı düşünmüyoruz.

• selamlar,

cihazı (reedpadx) inceledim.

tabletlerden çok anlamadığım için teknik bir inceleme yapamayacağım. sadece görüşlerimi bildireceğim.

cihaz gayet hızlı ve dokunmatiği oldukça hassas. Kasa iyi değil, ağırlık normal, ekran büyüklüğü tv, okuma ve internet için baya verimli, şarjı benim için yeterli. ( test için güç tasarrufu modunda 7 buçuk saat aralıksız film çalıştırdım) yazı yazmada bir sorun yok gayet hızlı tepki veriyor. eskiz programlarındaki performansı programa göre değişiyor bazılarında eşzamanlı çizerken bazıları salise farkıyla arkadan gelebiliyor. sonraaa wifi de gayet iyi çekiyor.

kısacası kasası hariç bir eksiğini gediğini bulamadım.

özel not: tabletlere hiç bulaşmamış kişiler uzak durun :) zira cihazdan memnunum ancak aldığıma pişman oldum. Çünkü dokunmatik kullanmakta çok zorlanıyorum, istemsiz olarak parmağım gergin kalıyor ve yazı yazarken tedirginlik basıyor. Nasıl alışacağım bilmiyorum ama keşke netbook alsaydım :( diyebilrim.

• merhaba dreamcost, cihaz hakkında birkaç sorum olacak.

1- Android markete sorunsuz olarak girebiliyor musun?
    2- 3g modem ile nete bağlanılabiliyor mu?
    3- 3.x bir sürüme yükseltilebiliyor mu?
  • 1- android markete sorunsuz bağlanılıyor.
    2- 3g modemim yok malesef :( ancak usb bağlantısı mevcut ( zira mause ve klavye bağladım)
    3- firma 4.0 a yükselticeğini "iddaa" ediyor.

saygılar.

ekranı dik tuttuğumda klavyenin alt sırasının işlemediğini farkettim. Sonra sitesinden ekran kalibrasyonuna baktım ve uyguladım sonuç değişmedi. Sonra mail attım "ekran kalibrasyonu yaptığım halde durum budur ne önerirsiniz? "diye

sonra cevap geldi: sitemizden ekran kalibrasyonu kısmını inceleyip uygulayınız. :))

böyle olunca ipler koptu... 8 gün içinde iade moduyla yolladım geri. İlginçtir cihazın bozuk çıkmasına da ayrı sevindim malum kullanamamıştım. Tablet olayı benim için bitmiştir. paşalar gibi bir netbook alacağım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.