Şimdi Ara

reedPAD4 3G Tablet PC yeni çıkmış fiyatı 349 TL Özellikleri nasıl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
28.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simurg9492

GPS var mi cihazda?

GPS yok ama Route66 kullanıyorum ben.

Bu arada Bimeks'de bu indirimle karşılaşan oldu mu?

reedPAD4 3G Tablet PC yeni çıkmış fiyatı 349 TL Özellikleri nasıl
  • Son anda vazgeçtim bu tableti almaya... Amerikadan zte v55 adlı 3g tableti satın aldım 125 dolara. Onda GPS de var...
  • quote:

Son anda vazgeçtim bu tableti almaya... Amerikadan zte v55 adlı 3g tableti satın aldım 125 dolara. Onda GPS de var...

IMEI kaydını nasıl yaptırmayı planlıyorsun?
    reedPAD4'de ben route66'yı kullanıyorum gayet güzel.
    Bu arada apn ayarlarını soran arkadaşlar, cihazın ROM'unda tüm Türk operatörlerinin apn ayarları mevcut, otomatik olarak kendisi algılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: readermania

quote:

Son anda vazgeçtim bu tableti almaya... Amerikadan zte v55 adlı 3g tableti satın aldım 125 dolara. Onda GPS de var...

IMEI kaydını nasıl yaptırmayı planlıyorsun?
    reedPAD4'de ben route66'yı kullanıyorum gayet güzel.
    Bu arada apn ayarlarını soran arkadaşlar, cihazın ROM'unda tüm Türk operatörlerinin apn ayarları mevcut, otomatik olarak kendisi algılıyor.

Maksatim cihazi karalamak degil. Fiyatina gore kendi klasmaninda iyi bir cihaz reedpad4.

1. sahibinden.com da bir ilandan satin alacaktim. satici ile ANLASTIM. ayni bolgede olmamiza ragmen satici beyefendi satmaktan vazgecti cihazi. tam turk isi yani.
    2. benim istedigim 3g ozelligi, bluetooth ve GPS idi. Aracima takip, navigasyon amaciyla kullanacaktim lakin. zte v55 in fiyati da uygun geldigi icin elin amerikalisindan satin aldim.
    3. pasaport kaydi sorun degil. pasaport sahibi bircok yakinim oluyor...

•  reedPAD4 3G Tablet PC yeni çıkmış fiyatı 349 TL Özellikleri nasıl

• öncelikle cihazı internet üzerinden 12.11.2012 de BİMEKS ten aldım.cihaz muhtemelen ya teşhir ürünü yada başkası tarafından iade edilmiş bir cihazdı.ertesi gün kargo ile gebzeye BİMEKS e gönderdim.değişim istedim.defalarca mail ve telefonlarımla zar zor 24.11.2012de yeni cihaz yolladılar.burdan BİMEKS firmasını LANETLİYORUM.BİMEKS ten ürün alacaklara tavsiyem gidin mağazasından iyice bir kontrol edip ürün alın ki karşınızda muhatabınız olsun.mail atıyorum defalarca cevap şu ilgili birime iletildi.arıyorum ilgili birime ileteceğiz tabi fos yalan...hala sitelerinde satış yaptıkları malı tedarik aşamasında diye milleti kandırıyorlar.internet üzerinden en büyük firmalar ve çoğundan defalarca alışveriş yaptım bu kadar rezil bir satıcı ile ilk defa karşılaştım.yemin ediyorum karşımda muhattap olsa artık suç verirler ceza verirler elimde kalırlardı o kesin ayrıca mağaza olsa müşterilerin içinde onları rezil eder sorun çıkarsalar o zamanda polisi yığardım oraya o kadar asabım bozuldu sinirlerim yıprandı.gelelim ürüne ben kadere kısmete aldım arkadaşların dediği gibi servisi berbat gözüküyor.yardım için bilgilendirme bile yok.işin aslı ben 350 yi çöpe attım iyi çıkarsa benim çıkmazsa çöpün dedim 2 sene kullansam yeter dedim.şimdi olsam alırmıyım derseniz alırım ama bu fiyatta almam.aldığımda 200 lirayı geçmez nedeni ise ben risk alıp alıyorum bu ürünleri bir samsung olsa ,bir apple olsa bir asus olsa bir motorola olsa hiç çekinmeden alırım.servis sağlam ürün sağlam.aslında ilk olarak fazla para vermemek vardı türkiyede 25 civarı çinde üretilip satılan tablet var nerdeyse hepsinin servis olarak inceledim sitelerinde hiç birinde bölgesel servis mevcut değil...busonuç ile ben az fiyat olsun riske parayı az ödeyim deyip araştırdım.en uygun ve özellik olarak en yüksek performans 200 lira ile piranha oldu ama bana internete girmek için 3g kullanacağım usb modem yada 3g kart takılacak birşey lazımdı.piranha usb modem dongle ile bağlanıyor diyordu ama net bilgiler yok bazı modellerde bağlanıyormuş diğer markalarda aynı alsam çalışmasa hiç manası olmayacaktı.aslına bakarsanız hiçbiri iş değil yukardaki saydığım sağlam markalar hariç hiç olmazsa servis var ve en önemliside bu.benim ömrüm tüketici hakem heyetlerinde geçti diyebilirim.o yüzden firmaları az çok tanır oldum malları hakkında fikir edindim.örneğin piranha ,yok polypad yok reeder yada bu basit tablet işine girenler güvenmem risk alıp alırım bu reedpad ide öyle aldım.eğer piranha uysaydı onu alacaktım bozulursa atarım çöpe dedim.şimdiki aklım olsa 350 vereceğime 600 lira verip 12 taksitle asus notebook alırdım.50 taksit verip.şimdi ise 34 lira civarı 10 ay taksit yaptım.tavsiyem şu wifi ile kullanacaksanız fazla para vermeyin bu firmaların nerdeyse hepsi aynı kalitesiz firmalar ve servisler.alacaksanız düşük sınıf 200-300 arası alın ve çöp olarak alın performans beklemeyin hele arıza çıkarsa yandınız...gelelim reedpad 4 e en büyük sorunları gördüğüm kadarıyla batarya çok kısa zamanda bitiyor 2 saat civarı ve şarj acayip bir şekilde yavaş çok enteresan ,tuhaf...
    3g internet ise iyi fakat ben mi yapamadım bilmiyorum sim kartı açılışta takılı değilse çalışmıyor tekrar kapatıp takınca çalıştırabildim.ne kadar denediysem açtıktan sonra taktığımda 3g çalışmadı.veriyide açtım vpnde seçtim.ne yaptıysa olmadı diğer türlü.birde yazılımsal androidten kaynaklı olabilir bilgisayar bağlanmıyor adroid driver yükledim bilgisayara yine görmüyor.şarj ışığı yanıyor ama içindeki dosyalara ulaşamadım.misal flash bellek takınca yuvaya tındın diye ses gelir sonra sürücü yükleniyor falan der bunda tık yok sadece şarj ışığı yanıyor.birde depolama alanı nasıl birşey çözemedim bakıyorum 1gb depolama var birde 5.565 civarlarında bir depolama gözüküyor ama seçimi nasıl çözemedim.genel olarak diyorum bu cihaz için değil pek güven vermiyorlar elinde kalacak arıza yapacak hissi veriyor.bir daha tablet alırmıyım derseniz eğer wifi ile kullanacaksam 200 lirayı geçmeyen ve internet amaçlı kullanacağım birşey olur ve yine risk alıp çöp kabul ederim o para gitti sayarım..eğer daha fiyat yükselirse kesinlikle tablet düşünmem notebook alırım en kötü notebook 450 den başlar bunların en kötüsü bu tabletlerden iyidir bence...şimdilik bu kadar...

ek olarak usb kablosunun sorunu neymiş onuda çözdüm.muhtemelen şarj girişi ve usb kablo giriş kısmı biraz fazla içerde olduğundan algılamıyor.samsungun usb kablosunu taktım bunda bağlatı sağladım.şarj cihazı ve usb kablosu kalitesi rezalet aklıma gelen baiıma geldi eşim şarj cihazının ucunu kırmış bimeks e gittim yok reeder a mail attım cevap vermedi belkide pazar olduğundan bilmiyorum.bu bana ders oldu kesinlikle çin malı genelde hep çinde yapıyor ama yukarıdada belirtiğim sağlam firmalar hariç tablet almam.hiç olmazza parça sorunu olmaz heryerde bulurum,servis sıkıntısı olmaz 2 sene rahat kullanırım kafam dinç olur.bıktım tüketici hakem heyetlerine gitmekten ona buna bağırıp çağırmaktan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cipro06 -- 3 Aralık 2012; 5:31:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cipro06

öncelikle cihazı internet üzerinden 12.11.2012 de BİMEKS ten aldım.cihaz muhtemelen ya teşhir ürünü yada başkası tarafından iade edilmiş bir cihazdı.ertesi gün kargo ile gebzeye BİMEKS e gönderdim.değişim istedim.defalarca mail ve telefonlarımla zar zor 24.11.2012de yeni cihaz yolladılar.burdan BİMEKS firmasını LANETLİYORUM.BİMEKS ten ürün alacaklara tavsiyem gidin mağazasından iyice bir kontrol edip ürün alın ki karşınızda muhatabınız olsun.mail atıyorum defalarca cevap şu ilgili birime iletildi.arıyorum ilgili birime ileteceğiz tabi fos yalan...hala sitelerinde satış yaptıkları malı tedarik aşamasında diye milleti kandırıyorlar.internet üzerinden en büyük firmalar ve çoğundan defalarca alışveriş yaptım bu kadar rezil bir satıcı ile ilk defa karşılaştım.yemin ediyorum karşımda muhattap olsa artık suç verirler ceza verirler elimde kalırlardı o kesin ayrıca mağaza olsa müşterilerin içinde onları rezil eder sorun çıkarsalar o zamanda polisi yığardım oraya o kadar asabım bozuldu sinirlerim yıprandı.gelelim ürüne ben kadere kısmete aldım arkadaşların dediği gibi servisi berbat gözüküyor.yardım için bilgilendirme bile yok.işin aslı ben 350 yi çöpe attım iyi çıkarsa benim çıkmazsa çöpün dedim 2 sene kullansam yeter dedim.şimdi olsam alırmıyım derseniz alırım ama bu fiyatta almam.aldığımda 200 lirayı geçmez nedeni ise ben risk alıp alıyorum bu ürünleri bir samsung olsa ,bir apple olsa bir asus olsa bir motorola olsa hiç çekinmeden alırım.servis sağlam ürün sağlam.aslında ilk olarak fazla para vermemek vardı türkiyede 25 civarı çinde üretilip satılan tablet var nerdeyse hepsinin servis olarak inceledim sitelerinde hiç birinde bölgesel servis mevcut değil...busonuç ile ben az fiyat olsun riske parayı az ödeyim deyip araştırdım.en uygun ve özellik olarak en yüksek performans 200 lira ile piranha oldu ama bana internete girmek için 3g kullanacağım usb modem yada 3g kart takılacak birşey lazımdı.piranha usb modem dongle ile bağlanıyor diyordu ama net bilgiler yok bazı modellerde bağlanıyormuş diğer markalarda aynı alsam çalışmasa hiç manası olmayacaktı.aslına bakarsanız hiçbiri iş değil yukardaki saydığım sağlam markalar hariç hiç olmazsa servis var ve en önemliside bu.benim ömrüm tüketici hakem heyetlerinde geçti diyebilirim.o yüzden firmaları az çok tanır oldum malları hakkında fikir edindim.örneğin piranha ,yok polypad yok reeder yada bu basit tablet işine girenler güvenmem risk alıp alırım bu reedpad ide öyle aldım.eğer piranha uysaydı onu alacaktım bozulursa atarım çöpe dedim.şimdiki aklım olsa 350 vereceğime 600 lira verip 12 taksitle asus notebook alırdım.50 taksit verip.şimdi ise 34 lira civarı 10 ay taksit yaptım.tavsiyem şu wifi ile kullanacaksanız fazla para vermeyin bu firmaların nerdeyse hepsi aynı kalitesiz firmalar ve servisler.alacaksanız düşük sınıf 200-300 arası alın ve çöp olarak alın performans beklemeyin hele arıza çıkarsa yandınız...gelelim reedpad 4 e en büyük sorunları gördüğüm kadarıyla batarya çok kısa zamanda bitiyor 2 saat civarı ve şarj acayip bir şekilde yavaş çok enteresan ,tuhaf...
    3g internet ise iyi fakat ben mi yapamadım bilmiyorum sim kartı açılışta takılı değilse çalışmıyor tekrar kapatıp takınca çalıştırabildim.ne kadar denediysem açtıktan sonra taktığımda 3g çalışmadı.veriyide açtım vpnde seçtim.ne yaptıysa olmadı diğer türlü.birde yazılımsal androidten kaynaklı olabilir bilgisayar bağlanmıyor adroid driver yükledim bilgisayara yine görmüyor.şarj ışığı yanıyor ama içindeki dosyalara ulaşamadım.misal flash bellek takınca yuvaya tındın diye ses gelir sonra sürücü yükleniyor falan der bunda tık yok sadece şarj ışığı yanıyor.birde depolama alanı nasıl birşey çözemedim bakıyorum 1gb depolama var birde 5.565 civarlarında bir depolama gözüküyor ama seçimi nasıl çözemedim.genel olarak diyorum bu cihaz için değil pek güven vermiyorlar elinde kalacak arıza yapacak hissi veriyor.bir daha tablet alırmıyım derseniz eğer wifi ile kullanacaksam 200 lirayı geçmeyen ve internet amaçlı kullanacağım birşey olur ve yine risk alıp çöp kabul ederim o para gitti sayarım..eğer daha fiyat yükselirse kesinlikle tablet düşünmem notebook alırım en kötü notebook 450 den başlar bunların en kötüsü bu tabletlerden iyidir bence...şimdilik bu kadar...

ek olarak usb kablosunun sorunu neymiş onuda çözdüm.muhtemelen şarj girişi ve usb kablo giriş kısmı biraz fazla içerde olduğundan algılamıyor.samsungun usb kablosunu taktım bunda bağlatı sağladım.şarj cihazı ve usb kablosu kalitesi rezalet aklıma gelen baiıma geldi eşim şarj cihazının ucunu kırmış bimeks e gittim yok reeder a mail attım cevap vermedi belkide pazar olduğundan bilmiyorum.bu bana ders oldu kesinlikle çin malı genelde hep çinde yapıyor ama yukarıdada belirtiğim sağlam firmalar hariç tablet almam.hiç olmazza parça sorunu olmaz heryerde bulurum,servis sıkıntısı olmaz 2 sene rahat kullanırım kafam dinç olur.bıktım tüketici hakem heyetlerine gitmekten ona buna bağırıp çağırmaktan...

Bu yorumdan sonra bu tablet alınmaz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar markasız (Çin malı) tabletlere 150'den fazla para vermemek lazım servis sorunu bu gibi işleri sırf tablet satmak olan, son bir kaç senede türeyen firmaların ortak sorunu, garanti süresince türlü bahanelerle hizmet vermiyorlar.
    Bende bir cihazı bu yüzden çöpe attım. 200 lira için eminönü esnafı uğraşmaya değmez sigara dumanlı 30 metrekarelik ofislerin de öğlen lahmacun, kebap yiyerek çalışıp insanları sıkıntıya sokuyorlat
    Size tavsiyem 150 liraya cihaz almak bozulduğu zaman servisi hiç aramadan çöpe atmak, böylece sıkıntıya girmememiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin12 -- 5 Aralık 2012; 19:37:58 >
  • SEVGİLİ REEDERMANİA KARDEŞİM BEN ÖZELİNE MESAJ ATTIM. YETERLİ BİLGİYİ VERDİĞİME İNANIYORUM LÜTFEN BENİ AŞAĞILAR ŞEKİLDE YORUM YAPMA ARKADAŞLAR KES YAPIŞTIR YAPARAK BENİM YORUMUMU KOPYALIYORLAR. BEN BU FORUMDA TEK İSİM KULLANIYORUM YAZDIĞIM HER ŞEYDE NOKTASIDA KADAR DOĞRUDUR EĞERE AKSİNİ SÖYLÜYORSAN BENİM YALAN SÖYLEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORSAN AÇIKLAMANI YAPARSIN. AMA LÜTFEN AŞAĞILMADAN VE USLUBUMUZU BOZMADAN BEN SENİN ŞAHSINA HİÇ BİR ŞEY DEMİYORUM ŞİRKETİNİZ HAKKINDA YORUM YAPIYORUM LÜTFEN HER ŞEYİ BİR BİRİNE KARIŞTIRMAYALIM. SELAMLAR.
  • yav arkadaşlar bu kadar tartışma gereksiz sonuçta 350 veya 250 tl ye bir tablet. bi apple yada samsung gibi olmasını beklemek saçmalık...bence bu tip tabletlerle çok büyük performans beklememek gerek en iyi yani sim kart desteği olması diğer bu tip tabletlerde hep başka aparatlarla 3g desteği var cins bi durum yaratıyor illa peşinde bi modem taşıyacaksın...bende düşünüyorum bu tableti nette dolaştımmı yeter bence
  • ARKADAŞLAR HİÇ BOŞUNA TARTIŞMAYIN....

ARTIK URUNLER TUM PERKANEDE MAGAZALARINDA TESHIR OLARAK SERGILENIYOR.GİDİN YARIMSAAT BASINDA DURUN DENEYIN SIM KART GOTURUN 3G DENEYIN WIRELESS DENEYIN OYUN INDIRIM 1 SAAT OYNAYIN KIMSE BIR SEY DEMIYOR SONRA KARARI SIZ VERIN.

NEDENNN... CUNKU HERKESIN KULLANIM AMACI FARKLIDIR. KIMI SADECE NET ICIN ALIR KIMI OYUN KIMI KITAP OKUMAK KIMISI CAY TABAGI ALTLIGI OLARAK KULLANIR V.S. BU NEDENLE KISILERIN GORUSLERI ONEMLIDIR AMA EN ONEMLISI SIZIN GORUSUNUZ. VE YAPACAGINIZ ISLEMLER

BU ARADA GARANTI KONUSUNDA FIRMA BAZINDA BIR SEY DIYEMIYORUM. TURK MILLETI OLARAK URUNLERI SERVISLERDEN DAHA IYI BILIYORUZ. ONUN ICIN GARANTI BELGESI OKUMUYORUZ. SONRASINDA OLUSACAK SORUNLARDA HEP FIRMALAR HATALI OLUYOR.

ACER ICONIA TABMODELLERINDEN ROM ATMAYA CALISANA ARKADASLAR CHIPLERE ZARAR VERIYOR SONRASINDA ANAKART DEGISMESI GEREKIYOR.MUSTERI BILMIYOR WINDOWS GIBI ZANNEDIYOR. BU YUZDEN HER CIHAZIN KENDINE OZEL ROMLARINI YUKLEMENIZI TAVSIYE EDIYORUM. OZELLIKLE TABLET BILGISAYARLARDA ORJINAL ROM YUKLEYINIZ.

BİZ TÜRKLER OLARAK HERSEYİ IYI BILIRIZ SERVİSLER BİLMEZ BİZ BİLİRİZ. CIHAZDA ANDROID 3.2 VAR BİRİ ORADAN DER ABI 4.1 CIKMIS ONU KUR NASIL KURACAM ARASTIR BUL ADAM ARASTIRIR NEYIN ROMU BILMEZ YUKLER CIHAZ SUSAR SONRA SERVIS SUÇLU NE YAZIKKI KIMSE KANDIRMASIN KENDINI BUNLARI YAPIYORUZ.

HERKESE IYI SATISLAR ALIMLAR

FAKATFIYAT PERFORMANS OLARAK 3GYIDE DUSUNURSEK IYIDIR. BIZE IPAD OZELLIKLERINDE 250TL CIVARINDA BIRCIHAZ OLACAK OZAMAN GOZUMUZE GIRECEK CIHAZLAR.

SAYGILAR

• Arkadaşlar,
    reeder tüm tabletler arasında online satışı olan tek marka. Geçen gün Bimeks mağazasına gittim, adamın birine başka bir markanın teknik servisindeki kişi küfür etmiş diye şikayet ediyordu. Kimsenin ticaretine zarar gelmesini istemem paylaşmak istemem ismini, ama ürünü bir mağazadan almakla direk siteden almak orada muhatap bulmak arasında fark var.

Ben reeder markası ürünlerini satan firmayı yakından tanıma fırsatı buldum. Tavsiyem hiç polemiğe girmeden çözüm istemenizdir.

Sonuçta hiç olmayan ürünleri onlar getiriyor, 3G'li tablet örneğin. Bu fırsatları kaçırmanın bir alemi yok.

Bu arada şimdi Açık Teknik Servis Takip sistemi kurmuşlar. Anlık olarak ürünün her aşamasını online takip edebiliyorsunuz. AÇIK MUTFAK gibi.

Bu arada herkesin yeni yılını kutlarım!

• BİR NOT DAHA BEN REEDPAD3 DENEDIM BIR SORUN GORMEDIM. SORUN YAZILAN HERSEYI DENEDIM SORUNSUZ CALISMAKTADIR. SONUÖTA FİRMALAR BINLERCE URUN ITHAL ETMEKTEDIR. ARADAN CIKAN 3-5 SORUNLU CIHAZ YUZUNDEN TUM URUNLERI KOTULEYEMEZSINIZ.

BU ARADA BIZ TUKETICILER TEKNIK SERVISLERE NELER DEMİYORUZKI ADAMLARIN AILESINE KUFUR EDIYORUZ SORUN YOK AMA ADAMLAR LAN LUN DEDIGI ZAMAN YOK SU SERVISIN SERIVISI KABA BIRAZDA HATAYI KENDIMIZDE ARAYALIM.

PERAKANDE MAGAZACILIK SEKTORUNDE CALISIYORUM DELL NOTEBOOKLARIN EVINDE SERVISI VAR FAKAT MUSTERI URUNU BIZE GETIRIYOR HALLEDIN DIYE YOK DEYINCE KOTU BIZIZ DELL FIRMASININ NASILSERVISI VAR V.S

LUTFEN BIRAZ EMPATI YAPARAK YAKLASALIM
  • Ya arkadaşlar ben cihazı yeni aldım Turkcell simkart takıyorum 3g yazısı cıkıyor ama internet erişimi yok diyor. bana yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibofb07

Ya arkadaşlar ben cihazı yeni aldım Turkcell simkart takıyorum 3g yazısı cıkıyor ama internet erişimi yok diyor. bana yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba, cihaz kapalıyken takıyorsun sim-kartı.

Yine "erişim yoksa"
    Ayarlar ->
    Veri Kullanımı -> Mobil Veriler -> AÇIK

ardından

Ayarlar ->
    Diğer -> Mobil Ağlar -> Veri Etkin (AÇ)

şimdi olması gerekir
  • portishead1234

kardeşim 2 soru soracağım.1 bende bu tabletden almayı düşünüyorum sence almalımıyım ? bana oyun ve internetin sorunsuz olması yeterli ? birde sarjı kaç saat gidiyor ?

2 birde bizim bi yakın tanıdık almış orda sim kartı takıyoruz mobil ağlar açık diyoruz avea'yı seçiyoruz ağ kaydedildi diyor sonra giriyoruz internete girmiyor sence neresinde hata yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimeqoL2012

portishead1234

kardeşim 2 soru soracağım.1 bende bu tabletden almayı düşünüyorum sence almalımıyım ? bana oyun ve internetin sorunsuz olması yeterli ? birde sarjı kaç saat gidiyor ?

2 birde bizim bi yakın tanıdık almış orda sim kartı takıyoruz mobil ağlar açık diyoruz avea'yı seçiyoruz ağ kaydedildi diyor sonra giriyoruz internete girmiyor sence neresinde hata yapıyoruz ?

şarjı 2 saat gidiyor ve kağnı modunda şarj oluyor..şöyle söyleyim şarjın bitmek üzere şarja takıp kullanıyım dersen gücü yetmiyor ve kapanıyor.şarj ve batarsa kapasitesi tam bir rezalet.internet için iyi ara ara takılmalar oluyor.size tavsiyem eğer 3g nin önem, yoksa 200 lira civarı ürün alın oda yeterli gelir boşuna bu kadar veremiş olursunuz.ayrıca servisi berbat arıza çıkarsa yandın demektir.bu değil bütün çin malı markalar aynı seviyede dandik rezalet bir servise sahip... siz bozmuşsunuz deyip sizden para talep etmeleri muhtemel...fazla para verin ya servisi iyi bir ürün alın yada 200-250 arası bir ürün alın.burda boş boş konuşan kendi adamlarına bakmayın..bu ürünlerin hepsi nerdeyse aynı performans ve aynı dandik kapasitede ve hayır beklememek lazım.genel olarak diyorum cihazlarda sorun çıkması muhtemel ve tamir işi tam bir rezalet...

• Acaba android 4.1 jely bean güncellmesini alacak mı?
  • cipro06 doğru söylüyor arkadaşlar readermania da bizzat orda çalışan personeldir öyle yakın tanıma fırsatı bulan bir arkadaş değildir bizzat şirket çalışanıdır.
  • arkadaşlar
    oğlum için ders videolarını seyretsin diye alıcam
    karekod (qr kod) okumada sıkıntı yaşatır mı acaba?

acaba bu cihaz alınır mı?

3g de varmış güzel bir özellik ama eksileri neler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 26 Ocak 2013; 19:03:42 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.