Şimdi Ara

Reeder W8i [7.9' - intel3735d - 2gb - 16gb] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asusun w8li modelleri çok iyi bir fiyata türkiyeye gelicek 2015e kadar. Sağlam olsun diyorsanız biraz daha bekleyebilirsiniz
  • Durum stokta yok, fiyat 650TL olarak değiştirilmiş. Dağılabiliriz
  • Boşa nefes tukettik. Yazık.
    Biyle firmaları tarih sahnesinden silmek lazım.
    Sipariş geçenlere o fiyata verecekler mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 15 Eylül 2014; 21:24:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Bu kadar da cahillik olmaz insan bari ilk yazıyı okur, ekran çözünürlüğü 2048x1560...

imkansız...
  • Bu kadar karaktersiz bir firma olamaz
  • Reeder dan 10 inc klavyeli tablet uretmesini istesek hic fena olmaz 8 inc bana kucuk geliyor. Klavyeli bir model cok iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w8is modeli hala aynı fiyat. üstelik mediamarkt ve gold da aynı fiyattan satıyor.
    http://www.reeder.com.tr/tablet-bilgisayarlar/8-inch-3g/reeder-w8is.html

alan olmadı sanırım.3g li bu fiyata windows 8 ürün bulmak çok zor ben alıcam galiba bulunsun.
  • Bu bizim bildigimiz desktop win gibi mi, yani bilgisayarıma ne yukleyebilirsem buna da yukleyebilirmiyim ? Yoksa telefondaki gibi illa mobil marketi mi kullanmak zorundayım.. Sadece mobil marketse, marketi cok kısıtlı pek bir işe yaramaz. O konuda en iyiis apple, sonra android.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Evet bildiğin w8 li bilgisayar ama 1 gb ram yetersiz kalır. Min 2gb olaydı iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Evet bildiğin w8 li bilgisayar ama 1 gb ram yetersiz kalır. Min 2gb olaydı iyiydi

kullanıcı yorumu yok sanırım hiç, androide tercih edilir mi acaba ? Gerçi bunda oyun falan oynanmaz herhalde 1 gb ramle
    Andrıide tercih edilir. Mobil iş için uygun. Ofis internet mail vs uygun. Ofiste kablosuz klavye ve monitörle kullanıp dışarıda cepte dahi Taşınabilir. Oyun için alınmaz kesinlikle. Oyun oynayacak olan Android alsın. 2gb ram ve min 32 gb disk olmalı.

• W8i modeli alınabilir eğer fiyatı ilk açıklandığı gibi olursa. Ama W8is modeli çööö...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

W8i modeli alınabilir eğer fiyatı ilk açıklandığı gibi olursa. Ama W8is modeli çööö...

i ile is arasında ne fark var.
    w8i de sadece wireless bağlantısı varken w8is te 3g özelliğide var.
    biri wifi diğeri wifi+3g özellikli yani
  • 2gb Bellek ve retina ekran

• Bende Reeder ın tabletini kullanıyorum çok memnunum gerek oyun olsun gerek webte surf olsun çok akıcı bir şekilde kullanıyorum. Herkese tavsiye ederim F/P açısından en ideal firmalardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolid -- 15 Kasım 2014; 22:09:14 >
  • tableti kullandım kaliteli duruyodu akıcı geçişleri vardı oyunlarıda donmadan oynatıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincrazy

tableti kullandım kaliteli duruyodu akıcı geçişleri vardı oyunlarıda donmadan oynatıyodu

Böyle bir model yok ki kullanasınız. Hiçbir zaman da satışa çıkmadı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: ersincrazy

tableti kullandım kaliteli duruyodu akıcı geçişleri vardı oyunlarıda donmadan oynatıyodu

Böyle bir model yok ki kullanasınız. Hiçbir zaman da satışa çıkmadı zaten.

Ben a8i sandım meğerse w8i miş galiba o klavyeli olan 10 inç modeli var 8 inç yoktu düzelttiğin için sağol.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.