Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.548
Cevap
51
Favori
165.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • daha tuhaf bir şey arkadaşım hafta içi bi kablo vermişti

akşam onu taktım micro usb - normal usb y kablo
    mini android boxsınmış vee tam şarj oluyor şu an %100 oldu hemde kullanıyorum makineyi.tuhaf oldu

Orijinalden alıntı: allegromoderato

şarj ve klavye aynı anda kullanmak için gerekli aparat nedir yada yönte m

Böyle bir seçenek var.

http://forum.donanimhaber.com/m_101378838/f_//tm.htm#101378838

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 28 Şubat 2015; 22:47:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

Uzman arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Tablet ekranı kırık ama çalışıyor, ekran ışığı ve uyarı sesleri tepki gösteriyor. Oyle olunca tvde kullanmak için hdmi aldım. Ancak görüntüyü tv ye yansıtamıyorum. Hdmi takınca tablet uyarı sesi veriyor ancak goruntu yok.

geç gördüm kusura bakma

klavye bağlıyabiliyorsan başarabilirsin
    klavyeden win(tuşu)+P ye bas
    sağda bi menü açılıyor oklarla yukarı aşağı yapıp herseferinde kombinasyon yapıp denemem lazım.
    enalltaki ikinci ekrana ver seçeneği..

https://www.youtube.com/watch?v=hYHsxAAWBmA

çok sağol kardeşim, deneyip paylaşırım burada
    tablet atılmaktan kurtuldu sayende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sred

Saatlerdir uğraşıyorum ama olmuyor. Tablet kesinlikle Acronis ile boot olmuyor. Acronis'in oluşturduğu "wim" dosyasını da Windows PE açamıyor.

Başka çarem kalmadı şuan standart Windows 8.1 Pro kurulumuna hazırlanıyorum. Umarım performansında veya batarya ömründe düşüş olmaz.

Hocam DoubleSpace olmasa, recovery partition hic silinmez. Sebep? Orada bilgisayari acan WIM dosyasi bulunuyor zaten. DoubleSpace onun yerine senin son guncel tum dosyalarini iceren bir WIM dosyasi yaratiyor. Dolayisi ile sana verdigi bos yer, gercekten bos yer. Obur turlu recovery partitionu silsen, makina komple gitti. Bunu hatta bazi arkadaslar yapmis burada, makina acilmiyor diyorlar.

Simdi sen istedigin WIM dosyasini zaten DoubleSpace ile uygulayabilirsin. Istersen install.wim dosyasini bile uygulayabilirsin. Bence recovery partition olmadigina bu kadar kafayi takma. Onun yerine zipmagic.wim dosyasini yedekleyebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volkan_Kayisci

Hocam aslinda bu beni biraz asiyor, bence Simon King'e sorabilirsiniz, ama yine de bir zar atalim:

Acilis ekranindan ZIPmagic DoubleSpace'i sectikten sonra bende adim adim soyle oluyor:

1) BIOS'a benzer reeder ekrani geliyor,
    2) Lutfen bekleyin yazisi cikiyor ve yukleme yapiyor,
    3) ZIPmagic fonu ve yazisi ustunde sadece DoubleSpace cikiyor.

Bu son etapta dokunmatik duzgun calisiyor, program kisir donguye girmiyor.

Sizin icin nasil calisti bu surec acaba?

1-dublespace skıştır deiyince uyarı pop çıkıp restart atıyor
    2-boot ekranı çıkıyor win 8 mi zipmagicmi iki seçenek var.arka fon mavi
    burda benim hatam hdmı da monitöre vermekmiş kabloyu çıkardım öyle seçtim geçti.
    3-zip magic arka büyük resimli ekran geliyor gene önce bi pop pencere ve uyarı ac takın falan diyor
    ok yada cancel diyor burda sorun ise kilitleniyor olması ok tıklayamıyorum
    ne ekran dokunmatik ne klavye ne mouse hepsi kilit oluyor

resim eklemeye çalışırım.

Hocam anladim o zaman sorun galiba programa girdi veremiyorsun degil mi?

Benim reeder'da boyle bir sorun olmadi cok sukur.

Undo Disk kullanmazsan girdi almadan zaten islemi yapar.

Bence yine de bunu denemeden once bilgisayara sadece OTC kablosu ile klavye baglayip girdi verip veremedigine bakmakta fayda var.

• Volkan_Kayisci V kullanıcısına yanıt
    Dün başka çare kalmayınca windows 8.1 core yükledim. Performans olarak bir sıkıntı yok, ancak recovery diski olmamasına rağmen 14gb hard diskte 4gb boş yer kaldı sadece. Bugün dediğiniz gibi zipmagic ile Install.wim dosyasını kurmayı deneyeceğim ama pek umudum yok. Sonucu yazarım.

PS: Isteyen olursa fabrika çıkışı Windows'un olduğu bu Install.wim dosyasını upload edebilirim. Nasıl yükleneceğini de anlatabilirim.

Install.wim dosyasını DoubleSpace ile atmayı başardım sonunda. Sorun çözülmüş oldu. Teşekkür ederim.

PS: Isteyen olursa fabrika çıkışı Windows'un olduğu bu Install.wim dosyasını upload edebilirim. Nasıl yükleneceğini de anlatabilirim.

Sevindim, bu bilgi faydali olabilir. Herhangi bir wim yedeklenip atilabilir DoubleSpace ile.

Bence install.wim sorunu cozuldugune gore, yapilacak en iyi sey yine DoubleSpace kullanip diski ikiye katlamak :)

Hatta install.wim ile baslayip, butun kendi ayarlarini ve programlarini verip, sonra DoubleSpace ile kompresyon yapip, o WIM dahi yedeklenebilir!

quote:

Install.wim dosyasını DoubleSpace ile atmayı başardım sonunda. Sorun çözülmüş oldu. Teşekkür ederim.

Sevindim, bu bilgi faydali olabilir. Herhangi bir wim yedeklenip atilabilir DoubleSpace ile.

Bence install.wim sorunu cozuldugune gore, yapilacak en iyi sey yine DoubleSpace kullanip diski ikiye katlamak :)

Hatta install.wim ile baslayip, butun kendi ayarlarini ve programlarini verip, sonra DoubleSpace ile kompresyon yapip, o WIM dahi yedeklenebilir!

Evet, bu tablete wim dosyalarını yüklemenin tek yolu bu oldu. En yaygın kullanılan imaj programı Acronis True Image ile boot olmuyor bu tablet. Windows PE ise boot oluyor ancak wim dosyasını açamıyor hard diske. Çalışan tek yol doublespace ile wim dosyasını atmak oldu.

Dediğiniz gibi fabrika çıkışı Windows'a gerekli bütün programları kurduktan sonra kompress yapıp bu hali ile bir wim dosyası oluşturmak gerek. Bu wim dosyası yaklaşık 3,5-4GB arası oluyor. Bunu bir flash diskte veya harici hard diskte saklamak lazım. Herhangi bir sorun çıktığında bu wim dosyası ile tableti formatlamak 15 dakika sürüyor toplamda.

Böylelikle recovery sürücüsüne de ihtiyacınız kalmıyor. Fazladan 4gb alan demek bu.

• Tableti dün sıfırladım ve şarj takıp uyudum. Sabah kalktığımda şarj %35di şarj olmuyor. Ancak, otg kablo aracılığıyla her şeyi tanıyor usb bellek taşınabilir harddisk falan ama şarj olmuyor. Şarja takılıyken hiçbir tepki vermiyor ne şarj aleti ne de tablet ısınmıyor.

Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manlyak -- 1 Mart 2015; 16:45:12 >

dneyebilecekleriniz.

farklı şarj cihazları, reset tuşu 10 saniye, olmadı servis.. malesef.

quote:

quote:

Hocam aslinda bu beni biraz asiyor, bence Simon King'e sorabilirsiniz, ama yine de bir zar atalim:

Acilis ekranindan ZIPmagic DoubleSpace'i sectikten sonra bende adim adim soyle oluyor:

1) BIOS'a benzer reeder ekrani geliyor,
    2) Lutfen bekleyin yazisi cikiyor ve yukleme yapiyor,
    3) ZIPmagic fonu ve yazisi ustunde sadece DoubleSpace cikiyor.

Bu son etapta dokunmatik duzgun calisiyor, program kisir donguye girmiyor.

Sizin icin nasil calisti bu surec acaba?

1-dublespace skıştır deiyince uyarı pop çıkıp restart atıyor
    2-boot ekranı çıkıyor win 8 mi zipmagicmi iki seçenek var.arka fon mavi
    burda benim hatam hdmı da monitöre vermekmiş kabloyu çıkardım öyle seçtim geçti.
    3-zip magic arka büyük resimli ekran geliyor gene önce bi pop pencere ve uyarı ac takın falan diyor
    ok yada cancel diyor burda sorun ise kilitleniyor olması ok tıklayamıyorum
    ne ekran dokunmatik ne klavye ne mouse hepsi kilit oluyor

resim eklemeye çalışırım.

Hocam anladim o zaman sorun galiba programa girdi veremiyorsun degil mi?

Benim reeder'da boyle bir sorun olmadi cok sukur.

Undo Disk kullanmazsan girdi almadan zaten islemi yapar.

Bence yine de bunu denemeden once bilgisayara sadece OTC kablosu ile klavye baglayip girdi verip veremedigine bakmakta fayda var.

sonda yazmıştım klavye çaşmıyor diye

gene dediğin gibi undo disk yapmadan denedim 2 defa nafile gene kilit.

c: de ki yer 500 mb diye olmayı olabilirmi ?
    win updatelere baktım boyut gözükmüyor yoksa silecektim..

sıfırlim dedim arkadaşta yazmış şimdi şarj olmuyor arada kaldım.tek tek win updatleri kadlırım bari

bide temiz birisinin imaj alıp bir yere yüklemek lazım demek bu windows versiyon bulunmuyorsa..
     REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

• sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hemen deniyeyim.

Aslında şarj oluyor ama göstermiyor. Pil şu an %100 ama şarj gerektiren işlemlerde sorun çıkarıyor. Olmadı servis sanırım.. Bakıcaz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kaan&arda

Arkadaşlar autocad kurmak istiyorum. 16gb Class 10 hafıza kartı taktım ve buraya kurulum yapmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olanın yardımını bekliyorum.

AutoCad değil ama başka bir çizim programı Lightwave ve NetCad kurdum. Sorunsuz kullanıyorum. Kurulumu hafıza kartına yapın. Çözünürlük 1024x600 ise bazı menü elemanları görünmüyor bu tarz programlarda. Çözünürlüğü yükseltince düzeliyor.

reset atınca emaille giriş yapmak istiyormu şifresini nereye yazdım hatırlamıyorumda.

Local kullanıcı hesabıyla şifresiz, emailsiz giriş yapabilirsiniz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.