Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afacan2000y

Bu cihaz ile ayni ozrllige sahip olan hp stream 7 windows tabletin gaming videolarini izliyorum.Adamlar tablette cs go,skyrim iynuyorlar.Ben cs 1.6 yukledim tablete,kasiyor.Hayir yani 2 tabletin ozellikleri tamamen ayni neden daha az performans aliyorum

c++ gibi yan programları kurdunmu cs6 yükleyip oynayan vardı.

quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

ben bundan aldım umarım uyar
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-3-standli-bluetooth-klavye-2-renk-siyah-143015831

bende alacaktım satıcı çalışmıyabilir dedi .
    çalışırsa haber verirmisin

• tabi ki korkuttunuz beni ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

aynı şekilde program files de taşınıyor ama sanırım stabilite sorunu var. gerçi windows 10 ile bu sorunlar bitecekmiş.

32 lik bir kart almak şart oldu artık

Bende performanslı ve kapasiteli bir hafıza kartı bakınıyorum ve sanırım buldum. Gittigidiyorda neredeyse yarı fiyatına satıyorlar. 64 gb samsung class 10 buldum 45 TL den başlıyor. Hatta bunun ultrası var okuma hızı sn/48 Mb mı ne o da 55 TL. Ve en son sandisk extreme buldum sn/90 mb dı sanırım o da 75 TL falandı. Faturadan falan bahsedilmemiş sanırım o yüzden ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haki_programmer H kullanıcısına yanıt
    fiyatlar çok uygun güvenilir mi acaba.

64 lük kart alınıp windows apps ve program files d ye taşınırsa daha sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Mağazadan indirilen uygulamaların varsayılan olarak başka bir dizine yüklenmesini paylaşıyorum arkadaşlar ;

Uygulamaları varsayılan olarak başka bir klasöre kurmak için "Win +Q"ya basın ve arama kutusuna "Regedit" yazın.Kayıt defteri açıldıktan sonra "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ APPX" yolunu izleyin.Sağ tarafta "PackageRoot" girdisine tıklayarak değer verisinden konumu değiştirebilirsiniz
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 15 Ocak 2015; 10:53:30 >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Yani 32 lik fiyatına 64 lükler var. Güvenilir herhalde çünkü %90 üzerinde olumlu puan alan satıcılar. Ama dediğim gibi faturadan bahsedilmemiş. Garanti bilgilendirmesinde de 18-24 ay falan yazıyor
  • Arkdaşlar bende sürekli wifi kopması oluyor. Sürekli ağı unut deyip tekrar şifre girerek bağlanıyorum. Sizlerde de var mı böyle problemler nası üstesinden gelebilirim?
  • Bu arada windowsapps klasorunu tasidim ancak uygulama yukleyemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: afacan2000y

Bu cihaz ile ayni ozrllige sahip olan hp stream 7 windows tabletin gaming videolarini izliyorum.Adamlar tablette cs go,skyrim iynuyorlar.Ben cs 1.6 yukledim tablete,kasiyor.Hayir yani 2 tabletin ozellikleri tamamen ayni neden daha az performans aliyorum

c++ gibi yan programları kurdunmu cs6 yükleyip oynayan vardı.

quote:

ben bundan aldım umarım uyar
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-3-standli-bluetooth-klavye-2-renk-siyah-143015831

bende alacaktım satıcı çalışmıyabilir dedi .
    çalışırsa haber verirmisin

Düzgün bir oyun performansı almak için yapmam gereken düzenlemeler ve gereken programlar nelerdir bunları maddeler halinde yazarsak çok fazla kıişinin işine yarar

• quote:

tabi ki korkuttunuz beni ama

iade hakkın var canım korkma
    denersin sonra onay verirsin bizde öğrenmiş oluruz
  • afacan2000y @afacan2000y

tablette yer sorunu var tabiki ilk önce onu aşmak lazım
    ben zaten pc de oynadığım için küçük ekranda anca basit bulmaca oyunları bana zevk verir uğraşmam.
    microsoft visual c ++ , micft net framework gibi programlarda lazımki bazın oyunlar açmaz bile bunlarsız.
    ekte foto koydum.

internete konular var denemek lazım.

http://www.chip.com.tr/forum/windows-7-oyun-performansi-nasil-arttirilir_t237261.html

http://www.sistemoptima.com/csgo/oyun-icin-windows-ayarlari-%E2%80%A2-win-7-%E2%80%A2-8-%E2%80%A2-8-1/

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 15 Ocak 2015; 14:34:15 >

• McOrco kullanıcısına yanıt
    dokunmatık yapıştırma değil ozaman vidaları çözünce rahat çıkıyormu?
  • quote:

afacan2000y @afacan2000y

tablette yer sorunu var tabiki ilk önce onu aşmak lazım
    ben zaten pc de oynadığım için küçük ekranda anca basit bulmaca oyunları bana zevk verir uğraşmam.
    microsoft visual c ++ , micft net framework gibi programlarda lazımki bazın oyunlar açmaz bile bunlarsız.
    ekte foto koydum.

internete konular var denemek lazım.

http://www.chip.com.tr/forum/windows-7-oyun-performansi-nasil-arttirilir_t237261.html

http://www.sistemoptima.com/csgo/oyun-icin-windows-ayarlari-%E2%80%A2-win-7-%E2%80%A2-8-%E2%80%A2-8-1/

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

Teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emresalvation

dokunmatık yapıştırma değil ozaman vidaları çözünce rahat çıkıyormu?

yapıştırma değil ama
    kolay çıkmıyor ekranda klipsli digitizerın arkasında kasada
    klipsleri dikkatle ve uygun ekipmanla açmassanız
    ekran kırılır o kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 3 gun once aldim. deepfreze kurmak istiyorum buna. acaba hic kuran oldumu? merak ettigim alt-ctrl-shift-f6 tus kombinasyonu calısıyomu?
  • quote:

quote:

öyle de olsa çok iyi olur android tabletimde kullanırım diyordum ama onda da bt yoktu şimdi hatırladım acaba usb ile bağlantı da oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Arkdaşlar bende sürekli wifi kopması oluyor. Sürekli ağı unut deyip tekrar şifre girerek bağlanıyorum. Sizlerde de var mı böyle problemler nası üstesinden gelebilirim?

wifi si çok iyi hiç sorun yok
    senin kullandığın başka wifili alettte ve modemde sorun yoksa , başka bi yerde wifiyi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 15 Ocak 2015; 17:03:30 >
  • quote:

quote:

quote:

öyle de olsa çok iyi olur android tabletimde kullanırım diyordum ama onda da bt yoktu şimdi hatırladım acaba usb ile bağlantı da oluyor mu?

otg kablon varsa artık bunun cevabıını sen vericen
    tablette sende klavyede

• quote:

quote:

quote:

quote:

otg kablon varsa artık bunun cevabıını sen vericen
    tablette sende klavyede

yok hocam klavye daha gelmedi zaten otg hdmi kablosu usb hub ve klavye aldım 19 20 gibi gelecek ancak

• WindowsApps klasörünü taşıma işini iki ayrı şekilde denedim fakar bir sonuç alamadım. ikisinde de sistem bozuldu.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.