Elimde Reeder F1 Touche Cep telefonu var, 2 yıl önce sıfır aldık, 1 ay kullanıp kaldırdık, şimdi lazım oldu baktım üzerindeki batarya balon gibi olmuş, baktım patlayacak attım, yeni batarya aradım, internette yok, orijinal değil çakması bile yok. Üreticisi burada, telefonla aradım elimizde yok, satışı yok, 10 yılı geçmiş parça bulundurma mecburiyetimiz yok gibi bahaneler sıraladı, biraz zorlayınca da topu bayisine attı ellerinde olabilirmiş, adama gittim ben bu telefonu ilk defa görüyorum dedi.. Kaldı ki bu telefon piyasaya çıkalı 4 yıl bile olmamış, linki aşağıya bırakıyorum. Piyasada 15-20 yıllık telefonlar bataryası şunu bunu ortalıkta geziyor, biz senesini doldurduk sen ne yaparsan yap, yerli malı işte bu, kendi iphone kullanıp sağda solda yerli malı yerli malı diye reklam yapanlar şimdi ben bu yerli malını ne yapayım, bana bir akıl verin. Yerli üretim Reeder F1 yurt dışına da satılacak - Teknoloji Haberleri (sabah.com.tr) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenas -- 22 Mayıs 2022; 10:24:57 > |
Bildirim