HuaWei olanlar bunlar ( daha 2 tane marka daha var ) böyle bi liste çıkıyor . Biraz araştırma yaptım illa 3g için bu 3g modemlerden birini almama gerek yokmuş bu listede olan 3g modemler direk
takar takmaz uyum sağlayan 3g modemler miş bu bilgi doğrumu ? Başka 3g modem alırsam nasıl ayar yapmam lazım ?
(3G modemi kullanmak için kırdırmak falan gerekiyormuş 2.el satın alırsam falan ? 3G modeme nasıl telefon hattı takarım ? vs.. )
+ Birde bana 3G sınırsız internet sağlayan operatör önerisi olan varsa yazarsa sevinirim PTT cell var mış ben genellikle Youtube videosu birde Apk uygulaması üzerinden manga okuyorum ( Resim ) sizce nasıl bir paket almalıyım 0-100 TL Arası fatura olabilir susuz yaşarsın ama internetsiz asla :D
Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim :D
Listede yazılı olan modemlerin hepsi full uyumlu modemlerdir Evet hemen kurulum yapar ve bunlardan biri önerilir (sizin tablet için) Huawei modemlere turkcell iletişim merkezlerinden kolaylıkla internet paketi ayarlayabilirsiniz . 8 gb 4 gb 2 gb 1 gb VB. Bu paketler örn/ SINIRSIZ 4GB ismiyle geçer . 4 gb 7.2 mbps(saniyede 720 kb) ile kullanırsınız . kota sonunda 96 kbpsye(saniyede 9.6 kb ) iner maalesef UYGUN BİR TAM Sınırsız paket mevcut değil .
Kolay Gelsin .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme