Şimdi Ara

Reeder A7İQ format?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Reeder marka A7İQ tablete format yani hard reset atamiyorum. Ses acma ve power tuslarina bassam da ya da ses kisma power ikilisi cevap vermiyor. Onceliklr american megatrends sonrasinda intel yazisi yazip normal sekilde aciliyor. Reeder sitesine de yazdim ayni cevabi verdiler ve hic ilgilenmediler acikcasi. Ayni tablete sahip olan ya da nasil yapabilecegi mi bilen bir arkadas var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide bu tablete windows kurulabiliyormus bilgisi olan paylasabilir mi
    Illa servise mi gondericez kendimiz yapabilirmiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquem

Herkese merhabalar,
    Reeder marka A7İQ tablete format yani hard reset atamiyorum. Ses acma ve power tuslarina bassam da ya da ses kisma power ikilisi cevap vermiyor. Onceliklr american megatrends sonrasinda intel yazisi yazip normal sekilde aciliyor. Reeder sitesine de yazdim ayni cevabi verdiler ve hic ilgilenmediler acikcasi. Ayni tablete sahip olan ya da nasil yapabilecegi mi bilen bir arkadas var mi?

reeder A7iQ modelinde tuş kombinasyonu ile recovery moduna geçiş mümkün değildir.http://www.reeder.com.tr/forum/reeder_a7iq_fw adresinden elde edebileceğiniz yazılım ve rehber aracılığı ile kendiniz kurulum yapabilir ya da teknik servisimize gönderim yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: youssouf1995

Bide bu tablete windows kurulabiliyormus bilgisi olan paylasabilir mi
    Illa servise mi gondericez kendimiz yapabilirmiyiz

reeder A7iQ modelimiz için Windows yazılım mevcut değildir. Teknik servisimizde bu işlemi maalesef gerçekleştirememekteyiz.
  • Bilgilendirme icin tesekkür ederim

• Tabletin grafik birimi kendi sitesinde SGX544MP2 olarak belirtilmiş fakat tablet intel baytrail (3735g) işlemcili olduğu için bütünleşik olarak intel hd graphics ile gelmesi gerekiyor. Merak ettim acaba doğrulayabilir misiniz CPU-Z'den bakıp bir zahmet? (ana konusu olmadığı için buraya yazıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 27 Mayıs 2015; 22:15:41 >
  • Tableti kardesime verdim cpuz yi kurmustum ama hatırlamıyorum malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo - RECOVERY
    16 yıl önce açıldı
    Casper Via T8W Tablet Kurtarma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

Tabletin grafik birimi kendi sitesinde SGX544MP2 olarak belirtilmiş fakat tablet intel baytrail (3735g) işlemcili olduğu için bütünleşik olarak intel hd graphics ile gelmesi gerekiyor. Merak ettim acaba doğrulayabilir misiniz CPU-Z'den bakıp bir zahmet? (ana konusu olmadığı için buraya yazıyorum)

Hocam tabletin iki türü vardı. Biri a7iq diğeri a7iq quat. A7iq da intel z2520 var ve gpu su gtx544mp2 ydi. Ama a7iq nun gpu su dediğiniz gibi intel hd grafik (7.nesil) olmalı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.