Şimdi Ara

Redsn0w 0.9.15b1 Çıktı!(6.0 Tethered, 5.x Restore)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alıntıdır bilginiz olsun görünce paylaşmak istedim iyi forumlar...

http://www.youtube.com/watch?v=DxQ9mPXmQNw&feature=player_embedded

1)SHSH kaydınız var ise istediğiniz iOS 5.x sürümünden istediğiniz iOS 5.x sürümüne Restore yapabilirsiniz.
    2)Artık iOS 6 Tethered Jailbreak yaptığınızda Cydia yüklü gelecektir. Manuel olarak bir şey yapmanız gerekmiyor.
    3)Old-Bootrom 3Gs'ler için 6.0 Untethered Jailbreak mevcuttur.
    4)3Gs ve iPhone 4'ler için iOS 6 Haktivasyon özelliği
    5)A5 öncesi cihazlar için istenilen sürüme direk Restore seçeneği-Artık iTunes hatalarıyla, hosts. dosyasıyla uğraşmak gerekmiyor.
    6)3Gs ve iPhone 4 için Baseband yüksetmeyi bloklama(Sadece Redsn0w Restore'ları için değil. İstediğiniz şekilde Restore.)
    7)Yasal unlocklar sonucu iPhone'un sim kilidinin kaldırılıp kaldırılmadığını anlamak için Deaktive edip istediğiniz sim kartla aktivasyonu geçip geçemediğinizi kontrol edebilirsiniz.
    8)Aktivasyon durumunu gösterme
    9)Apple TV 2G için tethered jailbreak
    10)Butonları kırık cihazlar için otomatik Recovery moddan çıkma özelliği
    11)Redsn0w tüm SHSH kayıtlarınızı bilgisayarınıza da indirip TinyUmbralla gibi saklıyor.

-Eğer doğru SHSH kayıtlarınız varsa 5.1.1'den 5.0.1'e sürüm düşürme, 5.1.1 yüklüyken 5.1.1 Restore, 5.0.1 yüklüyken 5.0.1 Restore yapabilirsiniz.
    -Eğer bilgisayarınızda SHSH kayıtlarınız mevcut değilse Fetch yapın. (Serverı tarayacaktır.) Bunun sonucunda SHSH kaydınız varsa bilgisayarınıza indirilir.
    -Eğer cihazınızdaki sürüm OTA(Over the Air) ile güncellenmişse Redsn0w ile yapmak istediğiniz sürüm düşürme veya Restore işlemlerinde sorun çıkabilir.
    -A4 cihazların aksine Redsn0w A5 ve üstü cihazların basebandlerini koruyamıyor. Sim kilitli cihazınız varsa acele etmeyin.
    -iOS 4.x SHSH kayıtlarına sahip olan iPad 2 sahipleri bu kayıtları 6.0'dan 5.x'e ve 4.x'e sürüm düşürmek için kullanabilir. 4.x SHSH kaydınız yoksa bunlar olmaz. Ancak 5.x'teyseniz zaten Redsn0w ile 5.x Restore yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACK PRINCE -- 18 Ekim 2012; 18:00:09 >

• şu an ios 6 yüklü bende 4.1 ve 4.3.3 için shsh kaydı var daha önce 4.1'den 5.1.1'e geçmeye çalıştığımda 3194 hatası veriyor ne yaparsam yapayım aşamadım bu sorunu.shsh kaydı olmadan geçmek mümkün değil sanırım.Ama nasıl bu kaydı alabilirim yüklemeden çözemedimçForumda araştırdım ama bulamadım.
  • İphone 3gs 16gb da ios 5.1.1 geçmeyi bende denedim fakat geciş yapamadım shsh kaydım olmasına rağmen,hosts dosyası vs değişikliği yaptım malesef 5.1.1 e geçişte sıkıntı var.Bunun yanında İphone 4s te ios 6 dan shsh kaydı elimde olmadan geciş yaptım kullanıyorum unutmadan söylemek gerekirse önceden 5.1.1 cydia üzerinde kaydım vardı o sebeple dönüş yaptığımı tahmin ediyorum yoksa new ipad ve 3gs de ios 6 dan hala 5.1.1 cevirmeye çalışıyorum malesef sonuç şuan için olumsuz.3GS nin 5.1.1 shsh kaydının yanıda birde 4.1 shsh kaydı vardı ,4.1 gecişte sıkıntı yaşamadım ve şuan 3gs yi ios 4.1 olarak kullanıyorum ios 6 jailbreak çıkıncaya kadar veya 5.1.1 dönüş tam anlamıyla saglanıncaya kadar beklemedeyim

Not:Windows 7 çıkan sonuçlardır...3pc de denenmiş olup 2 masaüstü pc ve Sony Netobok Ultimate x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACK PRINCE -- 18 Ekim 2012; 15:15:56 >

• Güzel haber...
  • şimdi 4s te shsh kaydım da var 5.0.1 den 5.1.1. e geçebilir miyim..
  • Demek sadece bende olmuyormuş.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    h3lix uicache failed ios 10.3.4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.