Şimdi Ara

Redoks tepkimeleri püf noktası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunun püf noktası yok mu? illa değerliliklerini tek tek yazıcaz mı?

Dershanede hoca söylemişti fakat unuttum bilen var mı?

• püf noktası var mı bilmiyorum ama sınavda o kadar karmaşık bişey vermez hocalar anlatırken anlamamız için uzun örnek veriyo o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DarmaDuman-

püf noktası var mı bilmiyorum ama sınavda o kadar karmaşık bişey vermez hocalar anlatırken anlamamız için uzun örnek veriyo o kadar

hocam bileşik değerlilikleri her zaman sıkıntıydı benim için maalesef çoğunu bilmiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

Orijinalden alıntı: -DarmaDuman-

püf noktası var mı bilmiyorum ama sınavda o kadar karmaşık bişey vermez hocalar anlatırken anlamamız için uzun örnek veriyo o kadar

hocam bileşik değerlilikleri her zaman sıkıntıydı benim için maalesef çoğunu bilmiyorum bile

belli başlı bileşikleri kökleri veriyolar onları da ezberleyeceksin zaten soru çözünce kalır çoğu aklında

• Dostum gırenlerde veya urunlerde tek basına bi element varsa redoks.puf noktası budur.Ama soruda element vermedıyse hepsı bılesıkse degerlerı bılmek zorundasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empty Words. kullanıcısına yanıt
    Redoks tepkimelerini denkleştirme çabasının yanında böyle püf noktalar ne ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yanma Redoks mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.