Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Redmi note 8 anakart Satın Al 31 Ocak 2022 23:51 1 1 Redmi note 8 anakart Anakartın çalıştığına ve açık olduğuna gösteren detaylı resimler ekledim. Takas yok. (4/64) 4-5 ay civarı oldu. 1 hafta hat takıldı. Kapanma sorunu olmadı. İkinci el satın aldım. Kullanmadım çekmecede duruyor. Aldığımda Mi kilidi vardı.Telefoncuya açtırdım. Ekran resminde olan sistem güncellemesi yapılmaması gerekiyormuş. Kamera uygulaması hata veriyordu. Google Kamera uygulaması yükledim sorunsuz çalışıyor. Yurtdışı Sadece anakart. Bunları bilerek satın alabilirsiniz. İade yoktur. Eft sonrası kargolarım. Kargoyu alıcı öder. FİYAT 999tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı. ✨TÜRK TELEKOM LİRA TRANSFER BAKİYENİZ✨ ✨%𝟜𝟘✨ İLE NAKİTE ÇEVRİLİR.✨ Alınık Hepsiburada devirsiz hesap. [SATILDI] n11 25 uç uç puan 15₺