Şimdi Ara

Redmi Note 7 : 19 Temmuz İçin Sıcak Fiyat (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
31.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

paketleme vs güzel yapılmış kılıf ve powerbank ile geldi.

imei kayıtlarında da sıkıntı yok.

iyi bir alışveriş oldu. alan diğer arkadaşlarında sıkıntı yaşamaması dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun geç kaldım daha böyle indirim bulamam sanırım :D
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Hocam ithalatçı garantili de alabilirsiniz hepsi aynı ticari ahlaka sahip zaten :))

• Ne zaman sipariş vermistiniz hocam. Ben cuma verdim siparişi, en son kargoya hazır seklinde mail geldi. Araya haftasonu da girince, bu gün de kargolamazlarsa cumaya kalacak gelmesi

• Xiaomi firmasından bir yığın cihaz kullandım, şu an bile kullanıyorum ama yılın en balon cihazı Redmi Note 7 olmuş, 3 aydır görüyoruz kullanıcı yorumlarını. Sürümden kazanırız hesabı reklamlarla şişirdiler, üretim bandını hızlandırdılar, parça kalitesini düşürdüler, leş gibi telefon oldu.
  • Cuma günü 12 de sipariş verdik hala kargoya verilmemiş.Yarın belki verilirmiş.
  • sencerile kullanıcısına yanıt
    cuma sabah vermiştim siparişi. cumartesi kargolandı.

• Sp 660 işlemci varmış bunlara IMEI atılıyor mu? (Cihazın Türkiye olduğunu biliyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Xiaomi firmasından bir yığın cihaz kullandım, şu an bile kullanıyorum ama yılın en balon cihazı Redmi Note 7 olmuş, 3 aydır görüyoruz kullanıcı yorumlarını. Sürümden kazanırız hesabı reklamlarla şişirdiler, üretim bandını hızlandırdılar, parça kalitesini düşürdüler, leş gibi telefon oldu.
    1750tlye dış. Garantili güncelleme sıkıntısı olmayan yanında kılıfı geçtim de powerbank hediyesi de olan telefon göster alalım. Tr deki fiyatlar bu şekilde 1000tllik teli iki katına satmaya çalışıyorlar ama durum bu

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Ben de almayı düşünüyordum akrabaya. O kadar kötü olsa sahibinden de satılık uygun fiyata 2. El olması gerekmez mi? Yada bölümünde bol bol kötü yorum. En ucuz olan neredeyse hepsi sıfır telefonlar. Kafam karıştı..

• Arkadaşlar cihaz güzel cihaz bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan biri o yüzden kimse bu konuda boş yapmasın.

Ancak daha önce yazdım kimse dikkate almamış, son kez yazıyorum Tianma panel olanlarda çok büyük ihtimalle GHOST Screen oluyor hem de çok kötü bir şekilde oluyor...

O yüzden aldığınız cihazın paneline bakıp buraya yazarsanız alacak arkadaşlara yardımcı olur.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Nereden nasıl bakılıyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krtl1903 K kullanıcısına yanıt
    önceki sayfalarda resim attım

• Cihaz geldi global versiyon sorunsuz çok şükür imeileri e baktım cihaz bilgisi çıkıyor ama durum cugubunda kayıt bulunamadı diyor normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtl1903 -- 25 Temmuz 2019; 11:0:49 >
  • Hocam cihaz bilgisi çıkıyor imei giriyorum ama durumda kayıt bulunamadı diyor normal mi?

• krtl1903 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende böyle bir problem yok

• Max 1200 tllik telefon

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Tianma panel yazıyor hocam ne oluyor böyle olunca tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtl1903 -- 25 Temmuz 2019; 12:8:46 >
  • Kuponsuz fiyatı $154.99 olan telefona 1700₺ sıcak fırsat demek güzelmiş. Neymiş hiç bu fiyata düşmemişmiş. Gruplara vs bakarsanız bile ucuza satışları var. Kılıf, powerbank hediyesi, garanti diye reklam ile zırvalamayın. Her ürünün kutusu içinde silikon kılıf mevcut. 10k xiaomi powerbank son versionu 12 dolar. Garantinin işe yaradığını görmedim. Bu telefon kamera hariç kalitelidir. Almak isteyenlere miui seviyorsanız tavsiye edilir. TR'den alacaksanız 1100 civarı satanlar var gruplarda vs.

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Yeni yasayla 250 tl mecburi kayıt ücreti ile kaydetmek gerekecek

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.