Şimdi Ara

XIAOMI Redmi Note 11 PRO 5G & Note 11 Serisi Cihazlar [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
39
Favori
49.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Galaxy A53 5G awesome black 6+128GB 299 EUR

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Graphite Grey 6+128GB 289 EUR

arada kaldım diyebilirim IMEI kaydı önemli benim için şuan her ikisindede gözükmüyor zamana bırakcam tercih hangisi olmalı ?

• Blur kullanıcısına yanıt

Mesela ne sorun yaşıyorsunuz konudaki yogunluk konusuna gelince sizinde takdiriniz devir öyle kötüki millet don degiştirir gibi telefon degiştiremiyor artık. Redmi note 11 pro 5 g kullanıyorum hiçbir sorunum yok android bir tel ne kadar stabilse o kadar stabil.iphone alınamıyorsa android tarafında gayet alınabilir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 27 Kasım 2022; 17:52:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 yıldır kullandığım mi 8 se nin ekranı gitti. Yurtdışı note 11 pro sipariş ettim5 g olmayan model mavi 4500 TL. Sosyal medya yok, oyun yok sadece Twitter, Donanımhaber ve ekşi okurum. Haber siteleri, borsa, banka uygulamaları, bol video, netfilix ayrıca koşarken popcast dinlerim. Fotoğrafta arada işte hatıra olsun diye gittiğim yerlerden bir iki kare. Bu sene 17 gün barcelona da kaldım 30 fotoğraf anca çekmişim. İşimi görür diye düşünüyorum ama bakalım.

• miui 13 tabanlı Android 12 güncellemesi geldi dün akşam yüklemesini (3.1 gb) yaptım. Bilginize

• Arkadaşlar yeni telefonum da bu şarj aleti çıktı İngiliz priz sanırım değil mi?

Bir de eski mi8se telefonumda ekran süresini görebiliyordum bu telefonda o bölümü göremedim. Ekran süresine nereden bakıyoruz?

XIAOMI Redmi Note 11 PRO 5G & Note 11 Serisi Cihazlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 29 Kasım 2022; 7:56:15 >
  • Arkadaşlar redmi Note 11 Pro yurtdışı cihaz kullanıyorum, telefonun ekran rengi her gün saat 22:00 ile 06:00 saatlerinde sararıyor (okuma modu gibi), okuma modu karanlık mod gibi özellikler ile renk şeması bölümü düzgün olduğu halde, ne yapsam düzelmedi, bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim

• Yaklaşık redmi not 2 çıktığından beri xaomi kullanıyorum,çok ta memnunum.Şu an redmi note 10 s sahibiyim.Hiç bir sorununu göremedim.Senelerce Samsung telefonu kullandım.Daha aldığım bir sene dolmadan hafıza yetersizliğin den telefon kullanılamaz oldu.Xaomi candır.

• Arkadaşlar kilit ekranının altında çıkan haber mesajlarını nasıl kapatıyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar.

Yasak mı bilmiyorum fakat bir yakınımın telefonu yurtdışından geldi , 10 gün içinde kapanacak. Imeı atabilen yer var mı acaba bildiğiniz ? online şekilde yapılabiliyor mu acaba? Bir başkası PC ye bağlanıp halledebilir mi yani?

• modexl18 M kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı telefonda imei olayı nasıl oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılıf marka/model tavsiyesi verebilecek var mı bu cihaz için ?

• Arkadaşlar 5g olmayan model var elimde.turbo şarjını takınca,telefon sapıtıyor:S misal kendi kendine tusa basıyor,yada farklı uygulama acıyor.bende diğer telefonun orijinal 18 w şarjı var onu takınca,bu tür problemler olmuyor.sizde de turbo şarj takılıyken böyle mi? Yada turbo şarj olurken,şarj full olana kadar dokunmamak mı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 4 Aralık 2022; 23:22:18 >
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra ayarlar pil kısmında ekranın güç tüketimi görünmüyor. Sizdede durum aynımı ekran süresi vs görmek için ayrı bi ayarı varmı acaba

• ERMAN DEVRİM kullanıcısına yanıt

4+4 ay süreniz var ,IMEI atılıyor telefoncular biliyor 150 liraya atıyorlar, eski bir telefon varsa onun imei si daha sağlam olur

• Cihaz geldi Türkiye garantili aldım güncellemesini yapayım mı acaba?

• boncuk2004 B kullanıcısına yanıt
    Merhabala güncellemeden memnunmusınuz artılar eksiler nedir paylaşabilirmisiniz

• Merhaba,

Pek bir artısı yok yeni güncellemenin, bildirim çubuğu menüsü daha kullanışlı olmuş. Bence cihaz güncelleme öncesi daha hızlıydı, bu arada benim cihazım note 11 modeli. Ben ne olursa olsun en son sürümü kullanmayı tercih ediyorum ama yapıp yapmamak size kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan_22 -- 7 Aralık 2022; 11:18:50 >
  • mrb. Xiaomnin hangi modelinde JBL ses var şu anda satılan TR garantili olarak ?

• Bahsettiğiniz güncelleme hangisi acaba?

Ben yapalı belki 1 ay olacak. MIUI Global 13.0.2 ve Android 12 SKQ1.211103.001 kullanıyorum. Bu mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.