telefon yazılım güncellemesi yapabileceğim türden değil maalesef aldığım gibi kullanıyorum.. |
Bildirim
telefon yazılım güncellemesi yapabileceğim türden değil maalesef aldığım gibi kullanıyorum.. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu ürünü kesinlikle almayın yazılımla ilgili sıkıntısı var.6 aydır kullanıyorum birden fazla bluetooth kulaklıkla denedim farkettim ki ses kısılıyor.Yani BT ile bağlantıda telefon sesi azaltıyor.Üzerinde çok uğraştım.Düzelmiyor. |
3 ay önce aldım bu telefonu arkadaşımdan ama hiç bir şekilde mıuı sürümünü güncelleyemiyorum ve android 11 hala bu sorunu nasıl halledebiliriz ağa bağlanılamıyor sorunu diyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifer_s -- 6 Mart 2023; 23:40:16 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pro 5 g geçen hafta miu14 güncellemesi geldi bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende yok henuz,sizin yurtdisi mi cihaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtiçi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nasil iş bu,benim.cihaz da note 11 pro 5g,neden guncelleme gelmiyor miu14 neyse işte anlamadim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam işletim sistemi güncelleme ekranından ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz hangi room u kullanıyorsunuz ben sizin yerinize kontrol edeyim... |