Şimdi Ara

Redmi k20 pro vs Xiaomi mi9T Hangisini Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Ay içinde çine gidip gelecek bir yakınım var ona redmi k20 pro'yu aldırmayı düşünüyorum ama bu telefondaki rom çin romuymuş. İnternetten farklarına baktığımda 9t'de 4k 60fps çekim yapılamıyor ve 1-2 ufak eksisi daha var k20 pro'ya göre. Sizce ben redmi k20 pro alsam içindeki romu falan değiştiremez miyim, bu işleri çok bilmediğimden soruyorum. Romu değiştirdim diyelim o zaman 4k 60fps çekim özelliği de gidecek mi avrupa romuyla birlikte? Birde bu telefonlara imei atılıyor değil mi?

• IMEI atılması ile alakalı bir gelişme yok, şu an atılmıyor olarak varsayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf5 B kullanıcısına yanıt
    Ne zaman belli oluyor peki hocam bu, birde çin romunun üzerine global rom yükleyebiliyor muyum ben? Yükleyebiliyorsam atıyorum 4k 60fps çeken kamera 4k 30fps mi çekecek. Çünkü avrupa romunda 4k 30fps çekebiliyor.
  • Bildiğim kadarıyla mi 9t'nin karşılığı zaten k20 pro değil k20. Mi 9t pro gelecek diye haberler görmüştüm isterseniz bekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Bildiğim kadarıyla mi 9t'nin karşılığı zaten k20 pro değil k20. Mi 9t pro gelecek diye haberler görmüştüm isterseniz bekleyebilirsiniz
    Hocam ama k20 pro ile 9t aynı fiyat, yeni gelecek 9t pro daha pahalı olmasın. Zaten 1 aya falan gidecek yakınım o zamana kadar 9t pro çıkarsa aynı fiyata onu alırım.
  • Frankie Techyoutube
    2-DAY Drain Test! Mi 9T vs Redmi K20 Pro vs OnePlus 7 Pro vs Realme X vs Mate 20 X vs 3a XL!
    https://youtu.be/thBrVRTqXVQ

Burada güzel bi batarya testi var, en son şarjı biten 9t, diğer cihazlar k20 pro, one plus7pro , mate20 ,pixel 3a

Gündelik uygulamalar ve arasi orta seviye grafiklerde oyun oynarım derseniz 9t güzel duruyor.Ama siz aldığınız cihazin en üst seviyede performans sunmasını isterseniz s855 islemcili cihazlara yönelmelisiniz.Tamamen sizin kullanım alışkanlıklarınızla ilgili bir tercih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kamera akıcılığını ne belirliyor, iphone'nun eski telefonları bile gerçek 60fps video çekiyor yani bakıyorsunuz sanki hızlı çekimmiş gibi geliyor. Hadi apple'ın yazılımı çok iyi, samsung'un da video çekim hızı gayet iyi ama diğer android telefonlarda içinde en iyi işlemcilerden biri de olsa o kamera bir türlü gerçek 60fps çekmiyor, göze sanki 40-45fps gibi geliyor anca.

Aslında benim için en önemli kısım kamera, bu kamera gece güzel çekemeyecek biliyorum ois'i de yok zaten, 4k 60fps'te zaten video çekemeyeceğim büyük ihtimal çünkü çok fazla titreyecek hadi onu adobe premiere ile hallederim. Ama şu p30 pro gibi telefonların gece çekimine bakınca cidden çok imreniyorum ama bir telefona 5-6k tl vermek içimden pek gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 27 Haziran 2019; 21:38:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Redmi K20 Pro 8/128 Mavi.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yurt dışından k20 getirmiş birisi var ondan alınır mı ? rom'dan dolayı sıkıntı çeker miyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.