Şimdi Ara

redline cs 100x yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar redline cs 100 x model uydu alıcım var.yaklaşık 2 senedir kullanmıyordum.şidi gerekli oldu tv ye bağladığımda kanalların yüzde 90 u yok çok az kanal gösteriyor.uydudan güncellemede yok bu cihazlara.yerli kanalları nasıl bu cihaza ekler ve seyrederim.ilginize şimdiden teşekkürler...

• Aynı cıhazdan bende kullanıyorum
    1: Uydudan key guncellemesı yaptım 1 Hafta once
    2:Uydudan guncelleme frekansı 12729/H/30000/-5/6- olmalı
    3:Uydu guncelleme icin munu-kurulum-uydu guncelleme Burda TP Yazan yarde usttekı frekans ayarlı olmalı.Yoksa sag ok tusu ıle sag taraftakı lısteden secılmelı
    4:Kanal guncellemesi yapmak icin en saglıklı yol Menu-fabrika ayarları-kanal listesi silerek yapılmalı.
    5:Uydu guncelleme kullanım dısıysa Benim yaptıgım gıbı manuel olarak 294 TV 193 Radyo kanalı 3A Uydusunda sifreli/sifresiz toplam Kullanılabılır.
    6:Manuel arama icin Kanal listesi yukarda belırtıldıgı gıbı sılınmelı Menu-Kurulum-Anten Ayarları-Tp kısmına 11844/02222/-3/4- seklınde Aramayı baslat Kısmı sebeke secili konumda arama yapılmalı..
    Son Olarak ben cıhazdan cok memnunum Uydu guncellemesı kısmen kalmıs olsada cıhazı aldıgım yıllarda sifreli bırcok kanalı izleme imkanı sunmustu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 25 Şubat 2011; 10:54:30 >

• çok teşekkürler arkadaşım ilgine..sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.