Bildirim
redline cs 100x yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı cıhazdan bende kullanıyorum
1: Uydudan key guncellemesı yaptım 1 Hafta once
2:Uydudan guncelleme frekansı 12729/H/30000/-5/6- olmalı
3:Uydu guncelleme icin munu-kurulum-uydu guncelleme Burda TP Yazan yarde usttekı frekans ayarlı olmalı.Yoksa sag ok tusu ıle sag taraftakı lısteden secılmelı
4:Kanal guncellemesi yapmak icin en saglıklı yol Menu-fabrika ayarları-kanal listesi silerek yapılmalı.
5:Uydu guncelleme kullanım dısıysa Benim yaptıgım gıbı manuel olarak 294 TV 193 Radyo kanalı 3A Uydusunda sifreli/sifresiz toplam Kullanılabılır.
6:Manuel arama icin Kanal listesi yukarda belırtıldıgı gıbı sılınmelı Menu-Kurulum-Anten Ayarları-Tp kısmına 11844/02222/-3/4- seklınde Aramayı baslat Kısmı sebeke secili konumda arama yapılmalı..
Son Olarak ben cıhazdan cok memnunum Uydu guncellemesı kısmen kalmıs olsada cıhazı aldıgım yıllarda sifreli bırcok kanalı izleme imkanı sunmustu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 25 Şubat 2011; 10:54:30 >
-
çok teşekkürler arkadaşım ilgine..sağolasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X