Şimdi Ara

REDDETTİKTEN SONRA YANAŞAN KIZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
8.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayat filmlerdeki gibi olsa keşke; ama ne yazık ki değil :/
  • güneyinbatısı kullanıcısına yanıt
    3-4 kişiyle flörtleşen kızdan hiçbir halt olmaz. Öyle bir tipe benzemiyor ama böyle bir şey varsa bana uzak olsun zaten.

Kendi arkadaşlarım derken; kız arkadaşlarınız mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 16 Kasım 2019; 21:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bıyıklı genç forvet

Hayat filmlerdeki gibi olsa keşke; ama ne yazık ki değil :/
    Bence olabilir karamsar olmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim. Zaten anladı hoşlandığımı.
  • Benim çevremde mutlu olan birçok evli arkadaşım var. Onların aralarında da böyle konuşmalar ve mutlu anlar var.

REDDETTİKTEN SONRA YANAŞAN KIZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuana kadar 2 red yedim.

1'incisi ile aylar sonra benim çabalarımla konuşmaya başladık. Red etti diye karalar bağlamadım peşinden koştum.Peşinden koştuğum zamanlar beni takmadı ama ben ne zaman ilgiyi çektim ondan sonra her gün konuşmaya başladık sabahlara kadar. Hayatımda gerçekten değer verdiğim tek insan. Hepte öyle kalacak. Devamı olmadı çünkü ben gerizekalıydım o zamanlar. Olgun değildim. Kız olgundu kendisi bıraktı haklı olarak.

2'incisi ise yeni oldu. 1 ay kadar önce. Tam red sayılmaz aslında engel yedim whatsapptan. Sms attım sonra ben. Ortak gruptaydık ordan üstü kapalı şekilde yürümeye devam ettim. Ondan sonra hiçbir şey yapmadım bilerek, şuan kendisi ilgi gösteriyor bana. Ben hâlâ umursamıyorum. 1-2 hafta sonra normal arkadaş gibi konuşmaya başlıcam tekrar. İlk 3 gün ilgi gösterdim sonra uzak durdum yani.

Yani demek istediğim red yediniz ya hacılar, biraz kendinizi geri çekin. Aradan zaman geçsin sonra tekrar konuşmaya başlayın.

Şuana kadar çözemediğim nadir konulardan biri de ; bir kızın peşinden koşunca kız ciddiye alıyor mu almıyor mu ? Peşimden koşarsa demek ki seviyor diye de düşünüyorlar. Bir kızın peşinden koşan erkek mi olur da diyorlar.

O yüzden başta ilgi gösterin sonra kendinizi geri çekin sonra tekrar pres yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Üniye gidiyorum hocam, istemeyerek de olsa 1 kez daha deneyebilirim, çünkü ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum ben de.

Daha önce de reddedildiğim oldu ama hiçbiriyle böyle olaylar yaşamadım.
  • Hayırlısı diyelim o zaman hocam :)
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tebrik ederim. Yani şu durumda bile pes etmediyseniz helal olsun diyorum 1. hadi neyse de 2.'de olsa yarısında çıkardım. İşi biliyorsunuz belli ki. 2.'nin sonucunu merak ediyorum. Gidişat olumlu gözüküyor.

Peşinden koşma konusunda katılıyorum. Bir süre peşinden koşmada sorun yok. 1 kere reddedilince hemen kuyruğu kıstırıp gitmemek gerek. Ama tabii üstelemeyi de bırakmak gerekir.

Bana ne önerirsiniz peki? Yeniden pres mi?
  • acr kullanıcısına yanıt
    Kızın ilgi manyağı biri olduğunu düşünmüyorum. Daha önce de reddedildim hiçbiriyle böyle bir olay da yaşamadım.

O yüzden elimizdeki en iyimser tahmin sizin yazdıklarınız oluyor.

Peki hocam çözüm ne? Bir kez daha davet etmek mi?
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım haklısınız..yalnız muhabbeti erken bitirme iyi taktikmiş..bunu hiç denememiştim bir deneyelim bakalım..Teşekkürler ayrıca taktik içün
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Korkulur sizden...
  • bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    1.kız evlendi. Şuan çağırsa yine giderim, her zaman bende yeri başka kalacak.

2.kız beni sklemedi hacı hiç. Hiçbir mesajıma cevap vermedi. Görüldü attı engel attı. Sınıf grubundan üstü kapalı laf soktu. Hiçbirini takmadım. Engel attı, bu sefer SMS attım. Laf soktu gruptan, ben gruptan sadece o anlayacak şekilde yürüdüm yine.

Bunları 3 gün içinde yaptım yani kızı bir anda aşırı ilgiye boğdum sonraki günler hiçbir şey yapmadım. Yüz yüze geldik 1 kere bana bakarken yakaladım hemen gözlerini kaçırdı. Onun dışında mesela farkediyorum bana baktığını. Şuan izliyor beni takip ediyor
    Arkadaşlarına da söylemiş, onlar da takip ediyorlar. Hareketlerimi falan izliyorlar.

Yine mesela ben başka biriyle konuşuyorum, espri yapıyorum kız da gülüyor. Muhabbeti dinliyor

Senin kizdan uzak dur biraz. Sonra normal konuş arkadaş gibi, samimi ol şunu şöylersem şöyle olur diye düşünme akışına bırak. Ama yeşil ışık gördüğün her durumda ilerlemeye devam et.

• Hocam sanırım avrupalısınız ;) Lakin burası Türkiye. Biliyorsunuz burada bu işler tam bir tabu. Yok gerçekten red mi etti, yok naz mı yapıyor, yok x mi ima etti y mi derken hepimiz sonunda kafayı yiyoruz.

Kızı sal mı diyorsunuz yani?
    Asilzade ile hizmetçi arasında bir fark yoktur.
    Ortada bir ilişki olacaksa, iki tarafın özverisi ile olur. Özveri yoksa fazla sürmez zaten ; kirlenirsin ya da kirletirsin. Çevrende başka seçenekler de olduğunu fark ettiğinde, kafanın içinde ki aykırı fikir susacak. Sosyalliğin sende ki anlamı ne ise onu yap. Sosyalleş biraz, tek kişiye odaklanma, şanslı çocukların mesaisiz, geçim derdi olmadığı yaşlar bunlar, aile dışında her hangi birisi için kafa patlatma der, giderim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet hocam yazlıkcı arkadaşlar senede 1-2 ay görüştüğüm kızlar.
  • Kaçan balık büyük olurmuş kızlar böyle malesef boşver gitsin hatta başka bir kızla daha samimi olsan bildiğin geberir uykuları kaçar ağlaya ağlaya pişmanım diye yanına bile gelir
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Not alındı hocam. Teşekkürler
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba haklısınız. En iyisi farklı birini bulmak. Ama bu kez de kuyruğu ona kaptırırım diye korkuyorum
  • Kral aldığı zafer sonrası muharebe alanını dolaşıp düşmana ne kadar zayiat verdirdiğini anlamaya çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.