Şimdi Ara

Crysis 2 Video İnceleme (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
53.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • incelem güzel olmus oyuna hayran kaldım.
  • Mağaradan çıkıyorum haftaya sipariş etcem
  • çok denedim ama, bir türlü ısınamadım, ısınamayacağım da
  • Muhteşem bir hikaye modu,muhteşem grafikler.Sadece multiplayer sorunlu.Hikaye modunda çok eğlendim,tebrik ederim CryTek firmasını :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vakifsiz

    çok denedim ama, bir türlü ısınamadım, ısınamayacağım da

    vallaa usdat bende .. bıtırdımde oyunu ama su crsıse bır turlu ısınamadım ... neden bılmıyorum
  • Arkadaşlar kill zone 3 aldım.Silah aparatı falanda var.Oynadım ama ne biliyim saatlerce ayakta tv karşısında bekle.1 saat oynadım kolum koptu.Sürekli oyun oynamıyorum ama arada ps3 oyunu alıyorum ve oynuyorum.Beni sıkmasın rahat rahat bölümleri geçeyim diyorum.O kadar oyun alıp daha ilk bölümde takılıp kalınca sıkılıp bırakıyorum ve daha kutusunu açmıyorum.Bu oyun oynanabilirlik olarak nasıl? Yapan çocuklar Giresunlu.Ne güzel...
    İnsana gurur veriyor ülkemizden birilerinin böyle yerlere geldiğini görünce...
    Önerileriniz nelerdir arkadaşlar.Benim gibi eski street fighter 2.5" çular sıkılırmı bu tarz oyunlardan...
  • bu oyun çooooooooooooooooooooook güzel :)))))
  • çok güzel inceleme ama oynanabilirlik çok düşük değil mi sizce? aynı zamanda elimizdeki silahın görünmemesi gibi şeyler olmuyo bende, yanlışlık var. oyunun grafikleri şu ana kadar gördüklerimin en iyisi. aynı zamanda yapay zeka da aksaklıklar olduğu doğru ama güzel yönleri çok daha fazla bence. mesela C.E.L.L. askerlerinden birini vurduğunuzda diğerlerinin tepkileri ve aynı zamanda söyledikleri sözler çok çok gerçekçi, bunları es geçmişsiniz. bf3 ve mw3 ü de oynamış biri olarak hem grafik, hem hikaye (mw3 de çok güzel tabii), hem ses; yani herşey bakımından fark atıyo bence. bf3 ün efektleri de iyi ama şöyle bir bakın o oyunda çok daha fazla hata var. mesela bu incelemede göstermişsiniz, duvardaki yazı sağa gidince görünüyo sola gidince kayboluyo falan, bf3 teki duvar yazılarına bakın, çoğu siz onlara yaklaştığınızda kayboluyor, aynı bunun gibi. bf3 oynarken bakın göreceksiniz. aynı zamanda bf3 ün grafik eksikleri fazla, oyun görüntüleri güzel ama oyunda dikkat edin eksikler var. mw3 zaten grafik bakımından düşük seviyelerdeydi, o kadar sevmeme rağmen. yani demek istediğim inceleme güzel olmuş ama hatalarınız var, sizin o dediğiniz silah görünmeme olayı bizde olmuyo, o sizin oynadığınız cihaz ile ilgili bir sorun. yapay zeka güzel olmasına rağmen çok ağır eleştirmişsiniz bu türlü yapay zeka aksaklıkları her oyunda var, üzerine basa basa değinmeniz biraz haksızlık olmuş ama inceleme güzel elinize sağlık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    çok güzel inceleme ama oynanabilirlik çok düşük değil mi sizce? aynı zamanda elimizdeki silahın görünmemesi gibi şeyler olmuyo bende, yanlışlık var. oyunun grafikleri şu ana kadar gördüklerimin en iyisi. aynı zamanda yapay zeka da aksaklıklar olduğu doğru ama güzel yönleri çok daha fazla bence. mesela C.E.L.L. askerlerinden birini vurduğunuzda diğerlerinin tepkileri ve aynı zamanda söyledikleri sözler çok çok gerçekçi, bunları es geçmişsiniz. bf3 ve mw3 ü de oynamış biri olarak hem grafik, hem hikaye (mw3 de çok güzel tabii), hem ses; yani herşey bakımından fark atıyo bence. bf3 ün efektleri de iyi ama şöyle bir bakın o oyunda çok daha fazla hata var. mesela bu incelemede göstermişsiniz, duvardaki yazı sağa gidince görünüyo sola gidince kayboluyo falan, bf3 teki duvar yazılarına bakın, çoğu siz onlara yaklaştığınızda kayboluyor, aynı bunun gibi. bf3 oynarken bakın göreceksiniz. aynı zamanda bf3 ün grafik eksikleri fazla, oyun görüntüleri güzel ama oyunda dikkat edin eksikler var. mw3 zaten grafik bakımından düşük seviyelerdeydi, o kadar sevmeme rağmen. yani demek istediğim inceleme güzel olmuş ama hatalarınız var, sizin o dediğiniz silah görünmeme olayı bizde olmuyo, o sizin oynadığınız cihaz ile ilgili bir sorun. yapay zeka güzel olmasına rağmen çok ağır eleştirmişsiniz bu türlü yapay zeka aksaklıkları her oyunda var, üzerine basa basa değinmeniz biraz haksızlık olmuş ama inceleme güzel elinize sağlık.

    neresi güzel yapay zekanın adamın arkasındayım sağa sola bakıyoır vurmuyor




  • bu hafta sonu multisinde double xp var diye oynadim biraz ama cok lagli tr deki adamla brezilyadaki adam ayni odaya konuyor sonra onu host yapiyor sistem biz kirmizi baglantiyla oynamak zorunda kaliyoruz tr odasi olsa kendi aramizda oynasak lagsiz sarabilir ama suanki haliyle iskence gibi adam vurmak zaten 2 snde oluyosun 1 sn geriden gelen turkun bu oyunda hic sansi yok
  • bu oyunu onlıne gecen yıl epey oynadım ..ama bır turlu ısınamadım ..ölum cok kolay ..ya oyunun konseptınden oyle oluyor ..yada ne bılıyım ınternetten kaynaklı ..sankı her zaman rakıblerım benden bır adım onde oluyor..karsılıklı bıle ate etsek olen hep ben oldum ..sınır ola ola ınat ede ede bır sure oynaıdım sonra her oynamak ıstedıgım de bu durum aklıma gleıyordu ve acmıyordum gecenlerde ıse komple sıldım pc den oyunu ... onlıne oynadıgım ılk oyundu crysıs 2 ... bılmıyorum bf3 yada cod gıbı son cıkan oyunlarıda sırf bu yuzden almadım .. esıt bır durum goremedım ben oyun ıcınde..oyle oyuncular varkı onlar baska sıstemlerden baska sekılde oradalar sankı ..dokunulmaz gıbıler ... kaldıkı oyunu ılk gırdıgınızde acemılerle oynuyorsunuz guya ... bırde level atlamıs ılerı bolumdekılerı zaten oldurmek mucıze gıbı bırsey ..

    bır ara kalabalık olan bolumlerde herkes bırbırıne gırıyordu ıc ıce ..kalkıyorsun pat bırısı sıkıyor yerdesın ..daha nereden mermının geldıgını anlamadan oyuna gırere gırmezz aynen alıyorlar asagı .. cok sınırlenıyordum oynarken ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 19 Aralık 2011; 12:04:28 >




  • bu oyunun grafiklerine güzel diyenleri gerçekten anlayamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vakifsiz

    bu oyunun grafiklerine güzel diyenleri gerçekten anlayamıyorum

    Sana katiliyorum grafik acisindan buoyun konsollarda gercekten ortalamanin altinda performans veriyor..kaplamalar bazi yerlerde cok iyi bazen yerlerde yani dengesiz, uzak mesafe cizim zaten yok vsvs..ama oyun guzeldir zevkle bitirdim o ayri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper süper süper süper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vakifsiz

    bu oyunun grafiklerine güzel diyenleri gerçekten anlayamıyorum

    Ben ve burdaki bilerce üye de seni anlayamıyoruz. Grafikleri kötü dediğin oyun olmasaydı bugün Battlefield 3'ü COD MW3'ü mario grafikleriyle Oynardın. Crysis 2 süper grafiklerle çıkınca diğer oyun şirketleri altta kalmamak için yeni, güzel grafikleri olan bir oyun yani bugün ki adıyla (Battlefield 3 ve COD MW3'ü) yeni nesil oyunları çıkardılar.

    Ayrıca oyunun grafiklerini neden beğnmedin anlayamıyorum. AMD Athlon(64) Proseccor 3500+ işlemci, Nvidia GeForce 8500 GT (512 MB) ve 3 GB Ram ile crysis 2'yi 1024 x 768 çözünürlükte hiç kasmadan medium'da mükemmel ötesi grafiklerle oynadım. Demek istediğim oyuna haksızlık etme.

    Kıssadan Hisse: Crysis 2 çıkmasaydı BF 3 ve COD MW3'ü bu grafiklerle oynayamazdık, Crysis 2 grafikleri süper ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak4242

    undefined



    Dediğin yanlış crysis1 dicektin.
  • Açıkçası beni pek sarmadı. Güzel oyun gerçekten fakat ben bu tür hikayeleri pek sevmiyorum sanırım.
  • Crysis 2 nin yapay zekası gerçekten iyi ancak işte araya da fazlasıyla kusur koymuşlar :) Zaten cryengine 3 SDK ' den de anlaşılmıştı yapay zeka :)
  • bu oyunu Xbox 360 da tam 8 defa bitirdim cok guzel bi oyun bunu soyleyebilirim ama grafikler inanilmaz sorunlu sanirim bu kadar bugli bi oyun ozellikle grafiksel olarak hic gormedim uzak cizim neredeyse yok bu oyunda 20 m otesini kesinlikle goremiyoruz.Bide IGN kalkip yapilmis en iyi grafikli konsol oynu secti nasil old anlamadim.Bence Halo Reach UC serisi,Gow ve Killzone bence bu oyunu grafiksel olarak yerle bir edicek seviyede.
  • bence multiplayer de görünmezlik saçma değil. Çünkü nano görüşü daha çok kullanmamızı gerektiriyor ve iyi bişey olmuş
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.