Şimdi Ara

Red Sea => Satılık 80 Lvl Full Skills Nuker %112 Mag. Att.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar,

Sıkıldığımdan ve zaman ayıramamamdan dolayı charimi satmak istiyorum..

Char cift build bir chardir, sword/shield ve spear ile oynanabilmektedir.üzerinde armor set, kasada da garment seti bulunmakta.400m gold nakit parasiyla birlikte vericem.Şuan elindeki +4 Sword crt 8 phy %80 mag %57.. Kalkana durability stone basarken br 18 den br 10'a dü$tü.Artık alan olursa 400m ile +9 bile alir kendine:D Alchemy i$i nerdeyse %90 tamamlanmı$ durumda yanlizca bir kaç itemde int3/str3 bulunmakta bunnarıda int4/str4 ve legs ve chest'te 250 hp basili bunnarda 400 olursa hp 9.5k olur ve buda yatirilmasi zor bir nuker olur. Skiller ve görünü$ a$ağıdadır. En yüksek fiyatı verene char satılacaktır ve sizden tek isteğim YORUMLARINIZ SADECE AMA SADECE CHAR HAKKINDA OLSUN, BOT, LAF DALA$I veya KAVGA gibi gereksiz postlar yazılmasın.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdsng -- 27 Mayıs 2007; 0:22:07 >

• ÇARIN GÜZEL İNŞALLAH SATARSIN
  • Once snein ortaya ortalama bir fiyat atman en iyisi olur
  • vay kardesim demek sende satıyosun. ben satamadım sen satarsın inş. hayırlı stallar
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

Once snein ortaya ortalama bir fiyat atman en iyisi olur

Fiyat vermek yasak.
  • UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

UP

kendi konunu uplamakta yasak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir nevi $uan satilmadı, haberleri olması acisindan UP :)
  • alıcı cıkmadı mı daha bu chara yaws. kaçırmayın derim
  • ne istersşn permiyum varsa eğer gerçk para ile 170 olur mu carty cartına atarım eper ankarada isen elimle veririm pemiyum var mı??? ananlaşırız tabi gerçek para istemiyosan ne istersin msnem i yolluyom pm ile okeyto oarada konuşuruz eklemeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmanyak_06 -- 21 Mayıs 2007; 16:13:44 >
  • abi ben biraz az sölemişim sen msn ekle orada ayrıntılı konuşuruz
  • char kötü bence ... çift build yapmışsın o yüzden cold dan vazgeçmişsin . cold la düşürdüğüm defansı heuksaldan alırım demişsin heralde ... ayrıca fire ve lighting 80 değil hepsi 75 ve mastery 285 yani mastery de gitmiş ....

ben beğenmedim aama inşallah satarsın başarılar ...
  • ya sat bana işte ekle msn mi yolladım aldın mı msn mi heme ekle ama permiyumun var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaGeR

char kötü bence ... çift build yapmışsın o yüzden cold dan vazgeçmişsin . cold la düşürdüğüm defansı heuksaldan alırım demişsin heralde ... ayrıca fire ve lighting 80 değil hepsi 75 ve mastery 285 yani mastery de gitmiş ....

Nuker adama hp lazım..
    Bunun için heuksal acmıs.. Artı spearla attack yapıp hemen eline shield alip savunma yabma sansı var.. Boylece daha güclü bir attack yapıp daha saglam bir savunma yapabilir.
    Colddan alicagi sadece phy defans var bunu da üzerindekilerle ver ironwall shield ile kapatabilir.
    İronwall shield 15 sn boyunca guzel bir degerde(suan tam olarak kac hatirlamıyorum) phy defans verio.
    Nuker oldugu için bu sure icerisinde karsısındakini yıkması gerekir cunku fight ne kadar cok uzarsa bu nukerin zararına olur
    İnsallah dusundugun sekilde satabilirsin charını..

• ya ben bependim bana sat zaen benden başka alıcı çıkmadı ne istersin çar için msnde detaylı konuşakta ekle beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaGeR

char kötü bence ... çift build yapmışsın o yüzden cold dan vazgeçmişsin . cold la düşürdüğüm defansı heuksaldan alırım demişsin heralde ... ayrıca fire ve lighting 80 değil hepsi 75 ve mastery 285 yani mastery de gitmiş ....

nuker charla hiç oynadın mı merak ediyorum..bicheon skillerinde 15 sn boyunca 468 phy defans sağlayan skill çıkarılınca coldu sıfırladım ve bicheon'a verdim. çift build kötü demi$sin, kullanana gayet iyi. Örnek bir video görmü$tüm.Bulursam koyarım anlarsın nasıl olduğunu..Cold o kadar büyütülcek bir phy defans sağlamıyor.Onun yerine +3 yada +4 olan bir armor yada garmenti +4 yada +5 yaparsan aynı defansı alabilirsin..evet skiller 75'de ba$lıkta da belirttiğim gibi artık çok sıkıldım ve zaman bulamiyorum mastery 80'e çekmek için ama 7k sp yeterli olacaktır.Oda 2-3 gün sonunda çıkar zaten büyütülcek bi$i değil..

• evet hocam carın gerçek ten çok iyi bende rome de yim bot alcam bende işşalah böyle bir car yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmanyak_06

ya ben bependim bana sat zaen benden başka alıcı çıkmadı ne istersin çar için msnde detaylı konuşakta ekle beni

Arkadaşım ekledim seni msn'e ama ilk yorumundaki 170 dediğin YTL ise hiç konu$mamı$ olalim daha iyi.

+ charimda premium yok, gerekte yok bu saatten sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdsng -- 21 Mayıs 2007; 18:54:33 >
  • UP, Char hala yeni sahibini beklemekte :)
  • Yeni resimler eklendi [Stats].
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.