Şimdi Ara

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (2011) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
977
Cevap
2
Favori
53.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Rising Storm çıktı, steam kütüphanesinden RO2 silindi ve onun yerine Rising Storm/Red Orhestra 2 Multiplayer olarak yeniden yüklüyor.

Ben denedim güzel hoş olmuş Pasifik campaign.. Yalnız şuan betada sanırım? Game of the Year Edition olanlara beta girişi serbest sonrasında 19 dolara mı satın almak gerekiyor?

Rising Storm beta bitti, dün resmi çıkışını yaptı oyun.

Elinde RO2 olanlar Rising Storm'u ücretsiz olarak sadece Rifleman sınıfıyla oynayabilecekler, eğer diğer sınıfları da oynamak isterseniz Rising Storm'u satın almanız gerekecek.

Ben bolt action tüfekleri sevdiğimden RO2 de çoğunlukla rifleman oynuyordum, bu durumda benim için hiç bir sıkıntı yok Dün Rising Storm'u indirim bitmeden almaya çalıştım ödeme kısmında bir hata verdi ben de yarın alırım artık diye düşünüyordum ki gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 31 Mayıs 2013; 18:22:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Rising Storm çıktı, steam kütüphanesinden RO2 silindi ve onun yerine Rising Storm/Red Orhestra 2 Multiplayer olarak yeniden yüklüyor.

Ben denedim güzel hoş olmuş Pasifik campaign.. Yalnız şuan betada sanırım? Game of the Year Edition olanlara beta girişi serbest sonrasında 19 dolara mı satın almak gerekiyor?

Rising Storm beta bitti, dün resmi çıkışını yaptı oyun.

Elinde RO2 olanlar Rising Storm'u ücretsiz olarak sadece Rifleman sınıfıyla oynayabilecekler, eğer diğer sınıfları da oynamak isterseniz Rising Storm'u satın almanız gerekecek.

Ben bolt action tüfekleri sevdiğimden RO2 de çoğunlukla rifleman oynuyordum, bu durumda benim için hiç bir sıkıntı yok Dün Rising Storm'u indirim bitmeden almaya çalıştım ödeme kısmında bir hata verdi ben de yarın alırım artık diye düşünüyordum ki gerek kalmadı.

aa iyiymiş yaw. oyunu deneme fırsatımız olacak. beğenirsem RS yi de satın alırım

ekleme: RO2 oynayamayacak mıyız artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 31 Mayıs 2013; 19:04:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

aa iyiymiş yaw. oyunu deneme fırsatımız olacak. beğenirsem RS yi de satın alırım

İki oyunda tek arayüz altında, server browser da iki oyunun serverları da görünüyor, hangisine isterseniz girebiliyorsunuz, ama Rising Storm paketini almadıysanız Rising Storm'u sadece Rifleman sınıfıyla oynayabiliyorsunuz, aşağıdaki ekran görüntüsünde açıklama yazıyor.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (2011) [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

İki oyunda tek arayüz altında, server browser da iki oyunun serverları da görünüyor, hangisine isterseniz girebiliyorsunuz, ama Rising Storm paketini almadıysanız Rising Storm'u sadece Rifleman sınıfıyla oynayabiliyorsunuz, aşağıdaki ekran görüntüsünde açıklama yazıyor.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (2011) [ANA KONU]

RO2 de zaten hep rifleman oynuyodum, pek sorun olmaz benim için
    zaten oyunu merak ediyordum ben. bu vesileyle görmüş olacam

• Rising storm gerçekten enfes olmuş, ben 12 usd'ye aldım. Bende Ro2 HOS vardı, onu 350 saat oynadım ve hala oynuyorum
    beta 'da 40 saat, oynadım, genellikle BAR veya japon Type 99 MG ile oynuyorum. BAR'da level 41'e kadar gitmiştim.
    gerçekten realism kokan bir FPS oynamak isteyenler için birebir, şunuda söyleyim COD, BF hayranları için action moduda var ancak realism oynayan bir daha diğer modları denemez. Classic modu ise RO1 havasını solumak isteyenler için birebir
    Ben realism modda oynuyorum.
  • Bende'de Steam indirmeye başladı bakalım merak ettim nasıl oldu oyun. Grafiklerde düzenleme var mı?
  • ben ultra + movie modunda , 7870 xt ile oynuyorum
    özellikle Hanto map şaheser, oyuna girince anlarsın.

sana iyi oyunlar
    daha önce bu seriyi oynamadı isen, pm atarsan steam üzerinden arkadaş olarak yardımcı olabilirim
  • yine kredi kartımız olmadığı için rus keyi bekleyeceğiz kahrolsun öğrencilik
  • bence yine de şanslısınız, bizim öğrenciliğimiz de ne kredi kartı - varsa bile ancak belirli zenginlerde - , ne key , ne de bu şekilde oyunlar vardı.
    öğrenciliğinizin kıymetini bilin :-)
  • şu dolu serverlarda sıra sistemi olaydı eyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: togi1975

bence yine de şanslısınız, bizim öğrenciliğimiz de ne kredi kartı - varsa bile ancak belirli zenginlerde - , ne key , ne de bu şekilde oyunlar vardı.
    öğrenciliğinizin kıymetini bilin :-)

aldım oyunu
    flamethrower ile iwo jima da makine tüfek yuvalarına kan kusturuyorum en önlerden hep ben gidip sağı solu yakıp yol açıyorum
    ama yakınınızda arkadaşınız varsa si sıktığınıza oda ölüyor bu yüzden milletten uzak durmak lazım

• Bende RO2 vardı 16.7GB filan boyutlu bir klasörde şimdi Rising Storm çıktı diye yeniden her iki oyunu birden indiriyor. Eski dosyaların turşusu mu çıktı sanki? hayret bir şey yaa zaten 50 GB kotamız var içine edecekler. eski dosyaları tanıtamıyor muyuz hangi klasör ismiyle saklıyor bu oyunları steam? bilginiz varsa yeniden dosya indirmesin eskilerini okutalım hiç değilse rising storm indirsin sadece...
  • yazan yok, umarım oynayan vardır
    B.A.R 50 level oldum bile, sniping yapıyorum

Herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 15 Haziran 2013; 15:43:43 >
  • Arkadaşlar yardım lazım

Dün goty versiyonu satın aldım Red Orchestra 2 - Single Player, Red Orchestra 2 Beta ve Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer olarak geldi oyun hepsini indirdim. Beta ya giriyorum hiçbir server gözükmüyor. Rising storma giriyorum serverlar var ama Red Orchestra 2 beta da 0 server bunlar ayrı oyunlar değilmi? Birisi açıklarsa

Edit: Tamam çözdüm Rising Storm/Red Orchestra 2 ya girilecek her ikiside online oynayabilmek için yalnız pingler çok yüksek oyun hoşuma gitti ama haritalar küçük geldi bana. Betayı falan boşuna indirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 3 Temmuz 2013; 23:57:52 >
  • strato026 kullanıcısına yanıt
    hangı maplerde oynuyosun normalde harıtalar baya buyuk oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

hangı maplerde oynuyosun normalde harıtalar baya buyuk oyunda

Map farketmiyor genelde pingi düşük olanlara giriyorum.
  • Ne var ne yok oyunda beyler ygs-lys sınavlarına hazırlanmam dolayısıyla 2 aydır giremiyorum ve anlayacağınız üzere neredeyse 1 yıl daha giremeyecem.. Özellikle oynayan sayısı arttı mı onu merak ediyorum..Akşam saatleri falan kaç kişi açık oluyor ortalama?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de yaz indirimiyle 10 dolara düşmüş.Multideki yoğunluk nasıl,hala oynanıyor mu ? En önemlisi 20 liraya değer mi ?

• 1800 kişi ortalama oynuyor ama daha çok rising storm oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: togi1975

1800 kişi ortalama oynuyor ama daha çok rising storm oynanıyor

Onu da almak lazım o zaman.Yaz indirimden Deluxe,7 dolara falan inse Rising Storm Upgrade'i olmadan,sadece rifleman sınıfıyla oynayabiliyoruz diye bir şey duydum.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.