Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar Hafif oluşu bayagı bir cazip oldu ama bu seferde HAva filtresini çamurluğun oraya koymuştuk davulbazı çıkarıp
    Davulbazı geritakınca acaip bir kayıp yaşadım soğuk hava kesildi O Hondacı arkadaş gibi Open Air intake yapcaktım ama O iş için yazlık kışlık kaputa ihtiyaç war.Bende yazlık çamurluk kışlık çamurluk yapmaya karar werdim Çamurluğun ordan güzel şekilli bir havalandırma yapıcam Direk Soğuk hava ordan gelip filtreye girecek Yakında uygulamada olur inşallah .Lewent ustanın bu hafta düğünü war (Paşa Tuning) Allah mesut bahtiyar etsin Darısı başınıza Ayrıyetten kasnaklarda geldi beygir alamıycaz fakat 0-100 hızlanmamız düşecek alt dewirleri canlandırıcaz Şu an 3000 devire kadar acaip zayıf Alt dewirlerden bayagı bir beklentim war Yeni yazılım chiple beraber Kasnaklarda şöle bişi
     // RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\

PiperCams dedik ama KEntCams mış
    Saygılar ii Forumlar

• @sedicivalvole
    hayırlı olsun kasnaklarda
    tekrardan
    Allah kaza bela vermesin
  • oktay kardeşim;kasnakların gelmiş allah hayırlı uğurlu etsin darısı bizim başımıza......umarım istediğin uygulamayı alırsın,ne diyeyim ne yapsan yakışıyor makineye maşallah allah kaza bela vermesin.....
  • daha ılk defa bu topic e giriyorum araban gercekten mukemmel olmus iyi dsunmussunuz herseyi..ahh ah benimde flash ım vardı bende yaklasık 9.5 ay onunla ugrasmıstım..cokta mukemmel olmustu..senide gecerdim olsaydıkarsılıklı her dalda yarısırdık bende kazanırdımneyse saka bı yana kardes Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın..sakın hız yapma ben arabamı hız yuzunden kaybettım arabam hurdada sımdı bıkac resmı var onları bılgısayarıma aktardıgım zaman gonderırım ıns..

• simdide vw touran var forumda da konu actım arkadaslar yardım ederse onlardanda ılham alarak bisiler yapmayı dusunuyorum..tabı eskı hevesım kalmadı artık ama aracım guzel olmalı..

Orjinalden alıntı: world_is_mine_26

daha ılk defa bu topic e giriyorum araban gercekten mukemmel olmus iyi dsunmussunuz herseyi..ahh ah benimde flash ım vardı bende yaklasık 9.5 ay onunla ugrasmıstım..cokta mukemmel olmustu..senide gecerdim olsaydıkarsılıklı her dalda yarısırdık bende kazanırdımneyse saka bı yana kardes Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın..sakın hız yapma ben arabamı hız yuzunden kaybettım arabam hurdada sımdı bıkac resmı var onları bılgısayarıma aktardıgım zaman gonderırım ıns..

İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım inşallah daha iilerinide yaparsın
    Dikkatli kullanmak lazım bence sen hız yapma geçmiş olsun Hız yapmıyacaksak 184 hp yi nie yaptık ki
    Allah hepimize kaza bela wermesin iyi forumlar

• kardeşlerim illaki hız iii birşey değil fakat akıllı bir şekilde hız yapmak illaki kaza yapacaksın anlamına gelmez...makinenin beygirini oktaycım 184 hp çıkartmış demekki adam nerde ve nezaman hız yapacağını biliyor...neyse allah herkese kaza bela ve aksilik yaşatmasın.....sevgiler ve saygılarrrr
  • haklısınız tabı..ama basıma gelenlerden sora kımsenın canının yanmasını ıstemıyorum o yuzden dıyorum..ama kazada benımde sucum yoktu arka sag lastık pattladı bende o anda 210 civarındaydım dahada basıcaktım basmamısım Allah tan..cok sanslıydım Allah ım yardım ettı arac biraz yavasladıkta sora takla attı fakat hurdaya gitti yine..dualarım kımsenın bunu yasamaması dılegıyle..her zaman kontrollerını tam yap kardes ayrıca ben super bı soforum yanıkendıme her zaman cok guvenıyorum ama eskısı gıbı 200 gecmeye yemıyo nese cok yazdım bensenden dahada guzel videolar beklıoruz arkadasım..tesekkurler..

• Sonuçta hız bir tutku . Yapacaksak trafiğe kapalı alanda , pistlerde yapalım . . .
  • oktay kardes bisey sorucam aracın agırlıgı nedır zamanım olmadı butun sayfaları okumaya o yuzden soruyorum yazdıysanda kusuruma bakma ltfen..bu saatte ruyandamı gordun dıceksınbırden aklıma geldı sorayım dedım..tesekkrler..

Bende karar vermiştim hatta parasınıda ayarlamıştım giriyordum egzantrik olayına ama iice araştırınca sağlıklı bir sonuç için epey para harcamak lazımmış onu anladım. Yemedi yani şimdilik askıda o proje. İstanbula gelince seninkinle bi tur atarız artık

Birde senin subab yayları ve piston kollarıda değiştimi onu merak ettim vazgeçmemin sebebi birazda bu tip parçalar. Birde motor ömrüne 30000km yi görmez dediler oha felan oldum

Filtre konusunda tiponun pek şansı yok gibi typerdaki sistem uygulansa bile üstündeki filtre 1.6 filtresi kadar tiponun yetmiyor oda.
    3 kapıların standart ağırlığı 1180kg. 5 kapıların ki 1150kg.
    Kendine ii bak denk gelemiyoz bu aralar msnde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipo16v -- 11 Ağustos 2006; 23:45:52 >

• cadde tipi mil taksan yine 30,000 km mi ?

Orjinalden alıntı: tipo16v

Oktay hayırlı olsun jantların. Görüntü biraz ufak ama dediğin gibi Tipo için ideal büyüklük 16". Hatta 15" bile olur malum yollarımız durumu süper...

Bende karar vermiştim hatta parasınıda ayarlamıştım giriyordum egzantrik olayına ama iice araştırınca sağlıklı bir sonuç için epey para harcamak lazımmış onu anladım. Yemedi yani şimdilik askıda o proje. İstanbula gelince seninkinle bi tur atarız artık

Birde senin subab yayları ve piston kollarıda değiştimi onu merak ettim vazgeçmemin sebebi birazda bu tip parçalar. Birde motor ömrüne 30000km yi görmez dediler oha felan oldum

Filtre konusunda tiponun pek şansı yok gibi typerdaki sistem uygulansa bile üstündeki filtre 1.6 filtresi kadar tiponun yetmiyor oda.
    3 kapıların standart ağırlığı 1180kg. 5 kapıların ki 1150kg.
    Kendine ii bak denk gelemiyoz bu aralar msnde...

OOO nerdesin ahmetcim
    Oncelikle @ worldis mine arkadaşıma cewap wereyim Aracın şu an ki ağırlığı 1350 1400 kg ciwarında ben binince 1500 kg
    Onno usta chip uygulamasını 300-500 $ arası rakamlara 1-2 belki elinde hazır warsa yarım saatte yazıp takıyor

Ahmet gardaş benim sadece piston lar değişti Kollar orjinal fakat volan ile beraber hafifletildi. Biz kompresyonu biliosun pistondan alabildik Kapaga zerre ellemeden O yuzden 280.c lere şart Piston kapak Yoksa alacagın beygir ve tork hayal kırıklığı yaratabilir Söylüyom msn de yok diosun halen
    Siboplarda kromdan . Bakalım araba serwiste Kasnakları takıorlar akşam kısmetse gidip alıcam
    HAva filtresine hava girişinide çamurluktan yapmayı düşünüorum yazlık kışlık modeli ÇAmurluktan Gocaman bir giriş yapcam
    herkese ii forumlar

• vay masallah dıyım kardes..sende bınınce benım aracla aynı agırlıga ulasıyosunuz
  • bence hava fıltresını en kolay soyle yaparsın sıs yerlerının oldugu bolgeden bı delık acılır fıltrenın kafası ordan cıkarılırsa en ııyı oyle olur 98 model bır astrada var o sıstem ve 10 hp guc verıyor ve de cok salamda sogutuyor dırek dısardan hava aldıgından ve hızlandıkca ruz garın akımı artıyor bu sayede araba daha cok rahatlıyor

Orjinalden alıntı: efe_04

bence hava fıltresını en kolay soyle yaparsın sıs yerlerının oldugu bolgeden bı delık acılır fıltrenın kafası ordan cıkarılırsa en ııyı oyle olur 98 model bır astrada var o sıstem ve 10 hp guc verıyor ve de cok salamda sogutuyor dırek dısardan hava aldıgından ve hızlandıkca ruz garın akımı artıyor bu sayede araba daha cok rahatlıyor

Demek hava filtresi 10hp veriyor, heyt be
  • kardeşim oktay bende geldim sonunda artık modifiye hakkında sorulan sorulara cvp vermene yardımcı olurum elimden geldiği ve bildiğim kadarıyla modifiye tutkunlarını ve meraklılarını yanlış bilgilerle bu işten soğutmamak lazım bu arada motorun ömrü takılan parçayla beraber kullanıcının tarzıylada alakalı neyse araban hayırlı olsun artık güle güle gazla elimizden geldiği kadar seni mutlu edebildeysek ne ala senin memnuniyetin bizim menuniyetimizdir bizde mutlu oluruz kazasız belasız gazlaman dileğiyle........MRC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcmurat -- 13 Ağustos 2006; 1:09:58 >

bide bi sorum war şimdi senn araba baya bi yiyodur normal olarak sorum şu ilerde lpg taktırmayı düşünürmüsün

Sony Vaio Vpc-F11S1E/B

.....::::---- 2006 Ford Focus ----::::.....
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.