Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

http://www.tuningpeugeot.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11990

tuningpeugeot da topic açmışlar sedici için..herkes asya hifinin yeşil tiposundan özenti yapmış fln demiş..bnce hiç bi alakası yok..kıl oldum tp de ki topice..

Amma da uğraştırdın beni, zor buldum ilgili topici.

Link şu:http://www.tuningpeugeot.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11990&postdays=0&postorder=asc&highlight=tipo&start=0

Tabi sedici ile daf54 olaya el koymuşlar.

• Dynocu arkadaşlar Kullanıyor
    1-2-3-4-5 de yapan war
    2-4 de yapan war
    ama en saglıklısı 1-2-3-4-5
    6410 dewirde gücü kesiyor boşa çewiriyor
    Ayıp ediyosun kardeşim ne kusuru sende vites geçişlerinde bir fark olmuyor makine onu ayarlıyor Çok süper teknolojik bi alet ya
    Her ewe lazım :)
  • öncelikle geçmiş olsun nazar değdi heralde

yalnız o yeşil tiponun özentisi demelerinin 1-2 kendilerine gore haklı yonu olabilir, araba dışarıdan bilhassa ön kısmın (kaput uzatma-farlar) birde arka kısmın sadeliği çok benzıyor, adeta ikiz gibi araçlar..Yalnız o tipo 4 kapı tabiki birde motor modifikasyonu olmadıgı ıcın daha evvel bitmiş olması yuksek ıhtımal

• quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

öncelikle geçmiş olsun nazar değdi heralde

yalnız o yeşil tiponun özentisi demelerinin 1-2 kendilerine gore haklı yonu olabilir, araba dışarıdan bilhassa ön kısmın (kaput uzatma-farlar) birde arka kısmın sadeliği çok benzıyor, adeta ikiz gibi araçlar..Yalnız o tipo 4 kapı tabiki birde motor modifikasyonu olmadıgı ıcın daha evvel bitmiş olması yuksek ıhtımal

Yuksek ihtimal mi war baba
    Görüyosunuz ne zamandan beri koşturuyoruz yanii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

öncelikle geçmiş olsun nazar değdi heralde

Yuksek ihtimal mi war baba
    Görüyosunuz ne zamandan beri koşturuyoruz yanii.

benziyor,benziyor deniliyorda.sedicinin dış modifikasyonu biteli ne kadar zaman oldu.hep motor için beklenmedi mi?yeşil tipo set kurulmak için boyanıp far takılmış bir alet bence.aracta değiştirilen parcaları bir incelensin o zaman.adam benzetmiş.ne denir.benim arabaya benzeyen sıradan bir sürü arac var yollarda rengarenk.simdi hepsi bana özenmiştir bunların...sıradan arac,sıradan lastikler,sıradan jantlar.....şimdi ben bunların birtanesine gidip neden aracını benim aracına benzettin benden niye özendin diyebilirmiyim????????ama adamlarwww.tuningpeugeot.com demisler.. işte

• quote:

Dynocu arkadaşlar Kullanıyor
    1-2-3-4-5 de yapan war
    2-4 de yapan war
    ama en saglıklısı 1-2-3-4-5
    6410 dewirde gücü kesiyor boşa çewiriyor
    Ayıp ediyosun kardeşim ne kusuru sende vites geçişlerinde bir fark olmuyor makine onu ayarlıyor Çok süper teknolojik bi alet ya
    Her ewe lazım :)

peki kesin beygirleri kaçıncı viteste alıyosunuz.bilgilerin için teşekkürler
    5 ile 4 arasında 1,5 kwa yani 3 hp oynadı 5. viteste fazla çıktı
    Şu kasnakları Değişelim bir ondan sonra
    0-400 0-100km/h hepsini söyliycem
    beklemedeyiz şu an
    Arka tampondaki sadelik dönemide bitti Çok atarlı bir tampon yapıcak lewent ustamız bakalım bende daha görmedim
    Sende SAĞOL
  • hayırlı olsun..beklemedeyiz.tampon cok hareket kazandıracak.rüzgarlık tamam değil mi? onuda takıyosun..eh artık yeşil tipo da senden özenir
    Birde şimdi pejocu kardeşlerle ufak bir polemikimiz daha oldu BEn en yuklu 306 gti kimin diye sordum millet benim ,benim deyince getirin deneyelim dedim yanlış anlaşılma oldu bakalım farketmez gerçi onlarda bu forumdaki gibi iyi arkadaşlar nasıl kimisi bana falan filan yapıyorsa yanlış anlaşılmasın ordada yapanlar oldu ki hiçbir art niyet taşımadığımı çoğu arkadaşımız bilir ama o forumdakiler bilmiyor tabii neyseee.Ahanda linki de veriyorum
    http://www.tuningpeugeot.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12450

• oktay kardeşim kankam çok ama çok geçmiş olsun allah yapanların belasını versin kankam...bunu yapanlar seni çekemeyenler olsa gerek...ama allah onlara cezalarını verir..oktay kardeşim meyve verilen agaç taşlanır bunu yapanlar inşallah kursaklarında kalır....senin alete yeni isim buldum reis......................
    BOĞAZIN BOĞASI SEDİCİVALVOLE TİPO.....reis sen rahat ol ben herkese gereken cevapları veririm biz öyle uzaktan ötenleri çok gördük gün ola harman ola...sen oktaycım busaatden sonra BAK DALGANA GERİSİ YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

• quote:

aynen TAmpon we rüzgarlık takılıyor
    Birde şimdi pejocu kardeşlerle ufak bir polemikimiz daha oldu BEn en yuklu 306 gti kimin diye sordum millet benim ,benim deyince getirin deneyelim dedim yanlış anlaşılma oldu bakalım farketmez gerçi onlarda bu forumdaki gibi iyi arkadaşlar nasıl kimisi bana falan filan yapıyorsa yanlış anlaşılmasın ordada yapanlar oldu ki hiçbir art niyet taşımadığımı çoğu arkadaşımız bilir ama o forumdakiler bilmiyor tabii neyseee.Ahanda linki de veriyorum

ne yapmışsın öyle .bende kac gündür buralara ugramıyo diyodum.baskaları ile ilgileniyosun demek.hakkatten adamlar seni takmamışlar ama biride cıkp ben varım dememiş.yok tb yok htb.iiii valla.bu gidişle sen htb yi bekliceksin gibi duruyor.bu karsılaşmanın ayrıntılarını bizim forumada isteriz tamam mı? söyle bi alayına going yapsan ne güzel olur.o zaman htb değilde sedici sedici sedici bagırır adamlar.....

• quote:

Orjinalden alıntı: mavis717

quote:

aynen TAmpon we rüzgarlık takılıyor

ne yapmışsın öyle .bende kac gündür buralara ugramıyo diyodum.baskaları ile ilgileniyosun demek.hakkatten adamlar seni takmamışlar ama biride cıkp ben varım dememiş.yok tb yok htb.iiii valla.bu gidişle sen htb yi bekliceksin gibi duruyor.bu karsılaşmanın ayrıntılarını bizim forumada isteriz tamam mı? söyle bi alayına going yapsan ne güzel olur.o zaman htb değilde sedici sedici sedici bagırır adamlar.....

Ne hoş olur dimi BAkalım belli de olmaz çıksın da adamların makine bir şimdi 2,3 cc ye çıkmış makine ile 2,0 makine arasında illaki fark olur
    İnşallah başarılı bir makine yaparlar
    Bizim arabada o kadar fazla bir modifikasyon yok ki
    kapak+Piston+egzantrik+chip war + bir kaç ıwır zıwır kasnak falan filan
    e herhalde sende mavis he sizlerle paylaşmayıp kiminle paylaşaayımgerçi çogu unuttu ya sediciyi

• yeni bir başlık acalım sedicinin maceraları diye bu forum arkası yarınları seviyor.sen buluşmyı ayarla sonucu sor anket yapalım sonra video falan.sevenlerin cok biliyosun.bütün DH yanında olur

Orjinalden alıntı: mavis717

yeni bir başlık acalım sedicinin maceraları diye bu forum arkası yarınları seviyor.sen buluşmyı ayarla sonucu sor anket yapalım sonra video falan.sevenlerin cok biliyosun.bütün DH yanında olur

Eywallah Kardeşimm.
  • yav reis unutmak mümkünmü yavvv.aleme ibret olsun herkes konuşuyor ama boş laf bunlar pejocular ancak konuşurlar yavvvvv
  • daha yeni başladık bu günler bu muhabbetler unutulmaz bunu ancak bu forumda olan bilir biz hertürlü yaşadık bunları sonuna kadar değil ölümüne kadar yavvvvv.bu saatden sonra bak dalgana....
  • Oktay kardeşim geçmiş olsun benimde başımdan aynı olay geçmişti sazlar çalınırdı çamlıcanın bahçelerinde benimde arabanın teybini çalmışlardı ...Kasko ödedi ama neyse yapanlara yaramasın Allah çıkartır inan buna..

çalarken yakalasan forumada bi kaç mor surat resmimiz olurdu ama neyse sıkma canını arabaya kasko durumların ne alemde onuda bisoruyum bu arada..Kendinize iyi bakın saygılar
    Red Devil sever arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!

• Bu tuning pejocularla tartışmanı okudumda Oktay kardeş acayipsin yaa bide demişin ki '' Bide Birşey daha diyeceğim Yokmu kendi 306 sına güvenen '' helal olsun sana kendine güvenine hayyyranım bi bildigin var demekki..

Dinamo fotoğrafındaki 121.3 KW (165 beygir) maksimum veri değil herhalde diye tahmin ediyorum.

Bu arabaya 100 oktan benzin koyup ayarları çok hassas yapmak lazım sanırım.

Kazasız belasız günler...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.