Şimdi Ara

Red Dead Redemption Hazine Nasıl Bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum açık arkadaşlar. Youtube'den felan bakmak beni oyundan soğutuyor. Aynı şekilde Tropyh'leride youtubeden bakarak yapmaya karşıyım. Bana kendi emeğim ile hazineleri nasıl bulacağım hakkında yardımcı olurmusunuz? Geçenlerde elime nereden geçti bilmiyorum bir kağıt buldum. Resimde 1 ve 2 numaralı bölge gösteriliyordu. Ağaçlı kayalıklı bir yer :) Ben koskoca haritada burayı nereden bulacağım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Red Dead Redemption 2'de Hazine Bulma

Red Dead Redemption 2'de gizli hazineleri bulmak, oyun deneyimini zenginleştirebilir ve size değerli ödüller kazandırabilir. İşte hazine avına başlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

Hazine Yerleri

Oyunda, her biri benzersiz bir hazineyle ilişkili çok sayıda hazine yeri bulunur. Bu yerleri, haritandaki soru işaretleri veya gizli mesajlar arayarak bulabilirsiniz.

Değerli Define Haritası 1

"Değerli Define Haritası 1", gizli bir hazine avının ilk adımıdır. Bu haritayı haritadaki "Limpany" kasabasının kuzeydoğusundaki terk edilmiş bir evde bulabilirsiniz.

Hazine Haritaları

Oyun boyunca, ek hazine haritaları bulabilirsiniz. Bu haritalar, gizli yerlerin ve hazinelerin yerini gösterir. Haritaları bulmak için dikkatli olun ve her türlü ipucu arayın.

Hazine Yeri Haritaları

• Limpany'nin Kuzeydoğusu: Terk edilmiş bir evde.
    • Flatneck İstasyonu'nun Kuzeyi: Bir ağacın yanında gömülü.
    • Van Horn Trading Post'un Doğusu: Bir kayanın altında saklı.
    • Strawberry'nin Güneyi: Bir çiftlikteki samanlıkta.
    • Brandywine Drop'un Kuzeyi: Bir ağacın kütüğünün içinde.

Gizli hazineleri bulmak için dikkatli gözlem ve azim gerekir. Her ipucu takip edin ve haritanın her köşesini keşfedin. Ödülleriniz, nadir silahlar, değerli mücevherler ve diğer değerli eşyalar şeklinde gelecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O hazineyi bende çok aramıştım bulamadım bıraktım.Bak önce o kağıt var ya elide eğer benim bahsettiğim kağıtsa ağaçta asılı ip olması lazım.Eğer öyleyse ilk olarak o haritadaki ağaca bak ve onun çeşidi aklında tut daha sonra oyunda mapi aç o çeşitte ağaçların olduğu yeri işaret et oraya git.Biraz gezin o alanda bulursun o ipli ağacı sonra işte uzaklık falan filan hesapla bulursun fakat ben bulamadım.En son 9-11 ay önce falan oynamıştım bu kadar hatırlıyorum...
  • Armadillonun kuzeyinde o ağaç. Pikes Basine giden yolda.
  • Sadece o hazine için değil. Diğerleri içinde konuşuyorum. Bu hazineleri bulmanın tek yolu resimi akılda tutup, benzer yer bulduğumuzda atımızdan inip aramak yani öyle değil mi? Başka bir yolu yok?
  • Başka bir yolu yok.Sabır hafıza ve zeka
  • Red Dead Redemption'da hazine mi var ? Ben bazı hayvanları ararken bile zorlanmıştım hazine nerdeydi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Red Dead Redemption'da hazine mi var ? Ben bazı hayvanları ararken bile zorlanmıştım hazine nerdeydi acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Red Dead Redemption'da hazine mi var ? Ben bazı hayvanları ararken bile zorlanmıştım hazine nerdeydi acaba ?

bunu yapma bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Başka bir yolu yok.Sabır hafıza ve zeka

biraz etrafı bilmek ve kagıdı dikkatli incelemek yeterli ben 10 dk da bulmuştum onu.sanırım ilk hazine haritasıydı o.undead nightmare dekiler daha basit.
  • Bence netten araştırma zevki kalmaz. Ha illa bulmak istiyorum diyorsan;
    OyunGezer bir sayısında RDR için "Tam Çözüm" yayınlamıştı. O sayıda hepsi yazıyordu, hazine şurda burda şeklinde.
    Diğer bir yol ise yazarsın bölgenin adını youtube sonunada treasure location ekleyip aratırsın videodan görüp bulursun.
    Ama arayıp bulmanın zevki ayrı.

Ayrıca RDR da hazine mi vardı diyen arkadaşı kınıyor, <kibar şekli ile> oyunu nasıl oynuyorsunuz diye sormak istiyorum kendisine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 4 Haziran 2012; 1:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Bence netten araştırma zevki kalmaz. Ha illa bulmak istiyorum diyorsan;
    OyunGezer bir sayısında RDR için "Tam Çözüm" yayınlamıştı. O sayıda hepsi yazıyordu, hazine şurda burda şeklinde.
    Diğer bir yol ise yazarsın bölgenin adını youtube sonunada treasure location ekleyip aratırsın videodan görüp bulursun.
    Ama arayıp bulmanın zevki ayrı.

Ayrıca RDR da hazine mi vardı diyen arkadaşı kınıyor, <kibar şekli ile> oyunu nasıl oynuyorsunuz diye sormak istiyorum kendisine?

Bence netten araştırma zevki kalmaz? Yukarıda nefret ettiğimi belirttim zaten.

• Sadece şu haritada ki hazinenin yerini çözmüştüm

Birkaç tanesine de denk geldim şansa bazıları çok çok zor.
  • Sorum var
    edit:oyunu bitirmeyenler spoilera basmasın.

Tamam öldü gitti Yiğit John. Oğlancığıyla devam ettik 1-2 bölüm. Ana konu bitti fakat benim oyun %76lı bişilerde kaldı. Ne yapçaz ne etçez nasıl görücez %100ü??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaVeR -- 4 Haziran 2012; 16:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

Sorum var

Tamam öldü gitti Yiğit John. Oğlancığıyla devam ettik 1-2 bölüm. Ana konu bitti fakat benim oyun %76lı bişilerde kaldı. Ne yapçaz ne etçez nasıl görücez %100ü??

Öncelikle bu yaptığından dolayı seni kınıyorum. Spoiler diye buton var ama ben öyle olduğunda dayanamayıp basarım nitekim bastımda Keşke yapmasaydın şunu. Cevap vereyim genede %'lik kısım oyunu bitirmenle ilgili değil. Trophylerle ilgili. Trophylerin hepsini topla %100 olur.

• Ben hepsini youtubedan bakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xienon

quote:

Sorum var

Öncelikle bu yaptığından dolayı seni kınıyorum. Spoiler diye buton var ama ben öyle olduğunda dayanamayıp basarım nitekim bastımda Keşke yapmasaydın şunu. Cevap vereyim genede %'lik kısım oyunu bitirmenle ilgili değil. Trophylerle ilgili. Trophylerin hepsini topla %100 olur.

Basmasaymışsın iyiymiş :)

• quote:

Sorum var

Öncelikle yazdığın mesajı değiştirip spoiler butonunun başına 'oyunu bitirmeyenler okumasın' diye not düş bence.

%100 için ise...

1. Bütün senaryo görevlerini bitirin (57 adet) (57%)
    2. Bütün 'Rare Weapons' sınıfındaki silahları alın (2.5%)
    3. Bütün kıyafetleri (outfits) açın. (4.5%)
    4. Bütün evleri (safehouse) satın alın. (13 adet) (2%)
    5. Her bölgede, her mini işten (gece bekçiliği, at evcilleştirme vs) birer kez yapın. (2.5%)
    6. Bütün 'Gang Hideout'ları birer kez tamamlayın. (7 adet) (3.5%)
    7. Tek kişilik oyun modundaki 4 'challenge'i tamamlayarak level 10 yapın (8%)
    8. Kelle avı görevlerini yapın (2%)
    9. 18 adet Strangers' Tasks yan görevi yapın. ("I Know You" harici). (9%)
    10. Bütün mini oyunları (poker, zar, nal vs.) birer kez oynayıp kazanın (6 adet) (3%)
    11. Oyundaki bütün bölgeleri keşfedin. (97 adet) (6%)
    Not: Kıyafetleri açarken mini oyunları ve mini işleri yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 4 Haziran 2012; 16:11:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.