Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frexter

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Buda demek oluyorki oyun bikaç güne türkiyede.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

İşte Reklamın Babası burası New Yorkun göbeği

Yeni Mekhiko Devrim Videosu BU kez video ilk defa Playstation 3e ait

http://uk.ps3.ign.com/dor/objects/748481/old-west-game/videos/reddead_trl_revolution_5710_.html;jsessionid=nkjaa8oiuons

Hocam, adamlar işlerini biliyorlar. Bende bizim buradaki Tekel Bayiye koyduracağım böyle birşey

• Abi, ben yabancı siteleri dalgaya almak için yaptım o resmi. Türkler yakalanmasın gereksiz yere. Cheesy

Print aldım box-art'ın, Gay Tony'nin kabına koydum. O ekran görüntüsü de youtube'dan. Pause ettim videoyu.
  • quote:

Abi, ben yabancı siteleri dalgaya almak için yaptım o resmi. Türkler yakalanmasın gereksiz yere. Cheesy

Print aldım box-art'ın, Gay Tony'nin kabına koydum. O ekran görüntüsü de youtube'dan. Pause ettim videoyu.

Süper olmuş.....
  • quote:

Ekranın altında ve üstünde videodan kaynaklanan siyah bantlar olmasa yutulur cinsten bi FAKE
  • 16:9 da oynatıyo olabilirdim ama. Öyle yedirdiydim yabancı sitelere. :p
  • TV değil mi o,monitörmü??? Tv ise zaten 720p veya 1080p olacağı için 16:9da cuk oturur görüntü,forumun adresini verde bizde bakalım nasıl yemişler.
  • Yabancıları bilmemde ben yedim
  • quote:

Çok iyi bir fake çünkü böyle bir sahneyi trailerın birinden hatırlıyorum.Zamanım olursa hepsine bakar size söylerim.
  • Life in the west part 2.
  • İZLEYİN.... YENİ VİDEO 'GAMETRAİLERS'

• Frexter

Sitenin linkini versene yaw merak ettim
  • Eskisi gitti, toplayabildiklerimden bukleler:

• Eyv

NeoGaf veya TeamXbox gibi büyük sitelere vermek lazım,deli bekleyen var,çıldırırlar herhalde,biraz sıkıcı çok iyi değil,büyük beklentiler içine girmeyin falan diyeceksin
  • quote:

quote:

Ekranın altında ve üstünde videodan kaynaklanan siyah bantlar olmasa yutulur cinsten bi FAKE

Onu bırak kutu gerçek PS3 bluray kutusu değil, kağıt tam oturmamış, PS3 logosunun olduğu kısım öyle olmaz bide. Altındaki çizgi kırmızı olamaz imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Evet oyuna ilk puan geldi.Gameinfomer dergisi oyuna 9.75 puan verdi.Bu oyun yılın oyunu olmaya aday bir oyun olacak.Artık bu kesin gibi...

Beklediğim puan Mass Effect 2'ye bu puanı vermişlerdi oyunun ortalaması 95.70 oldu Red Dead'de o kadar bir ortalama yapar Rockstar Klasiği LA Noire'de de aynı başarıyı bekliyorum..

Bu arada Mafia 2'den bende çok umutluydum ama o haritayla bu oyunla yarışamaz GTA IV'ün 1/3'ü harita bu San Andreas'ın 2 katı..Ama Mafia II konusuyla geçebilir Openworld olarak geçemese bile..

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Evet oyuna ilk puan geldi.Gameinfomer dergisi oyuna 9.75 puan verdi.Bu oyun yılın oyunu olmaya aday bir oyun olacak.Artık bu kesin gibi...

Beklediğim puan Mass Effect 2'ye bu puanı vermişlerdi oyunun ortalaması 95.70 oldu Red Dead'de o kadar bir ortalama yapar Rockstar Klasiği LA Noire'de de aynı başarıyı bekliyorum..

Bu arada Mafia 2'den bende çok umutluydum ama o haritayla bu oyunla yarışamaz GTA IV'ün 1/3'ü harita bu San Andreas'ın 2 katı..Ama Mafia II konusuyla geçebilir Openworld olarak geçemese bile..

Herşey harita demek değil bir çok kriter var

• Mafıa 2nın harıta boyutunu ogrendıgımde sok oldum. Ilk oyundakı harıtanın 2katı buyuklugunde dıyorlardı. Ilk oyundakı harıta bayagı buyuktu. Bu ıste bır garıplık var
  • Red Dead Redemption Game Trailers Tv Exclusive Vüsal ın verdiği videonun download linki TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 9 Mayıs 2010; 14:23:32 >
  • quote:

Red Dead Redemption Game Trailers Tv Exclusive

Download etmek için TIKLA
    link için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.