Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Calderon_

@JOSEPH_STALin

yeni gördüm süper gif

•  Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Biri Karakterimiz yüzücek mi diye sormuş?Ben cevabı pek anlamadım biri çevirsin lütfen!

"Hey R* I still need to know, will we be able to swim in RDR?" - captaincabbage

As an outlaw character who's spent most of his life on horseback in the land-locked territories of the West - John Marston is not much of a swimmer. If he has to cross a body of water, transport will be provided. John has no problem wading, but if he gets too deep, he will drown.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Biri Karakterimiz yüzücek mi diye sormuş?Ben cevabı pek anlamadım biri çevirsin lütfen!

"Hey R* I still need to know, will we be able to swim in RDR?" - captaincabbage

As an outlaw character who's spent most of his life on horseback in the land-locked territories of the West - John Marston is not much of a swimmer. If he has to cross a body of water, transport will be provided. John has no problem wading, but if he gets too deep, he will drown.

Adamımızın zamanını at üzerinde geçiren bir karakter olduğunu ve yüzmekle pek işi olmadığını söylemiş.Fakat suda yüzde varmış çok derinlere gitmemek kaydı ile.Benim anladığım bu

• Oyunda yüzme olmayacak,sadece sığ sularda yüzme bilmeyen herhabgi birisi kadar bulunabileceğiz.
  • Yeter bize okadar zaten çok büyük işim gücüm yok yüzcekmiyim
  • Bakalım bugün nasıl gelişmeler olucak
  • Ben de heyecanla bekliyorum.
  • gözümüz kulağımız bu konuda hadi artık güzel haberler gelsin
  • Oyunun tanıtım videolarından gördüğüm kadarıyla oyunda binek olarak kullandığınız atlardan tutunda avladığınız/ya da tarafından avlandığınız diğerlerine kadar hayvanların hareketleri çok gerçekçi ayrıntılı ve güzel yapılmış.
  • Yok mu erken çıkma meselesiyle ilgili bir gelişme,spotçularda bir hareketlenme?
  • Prenses bu hafta diyor. Görelim.
  • Umarım gerçek olur.
  • saat 5 oldu ses seda yok bugün geçti yarın gelse bari
  • Bence cumaya kadar bişey çıkmaz.
  • GOD3 , ALAN WAKE derken bence bu oyuna haksızlık yapıldı. Gereken ılgı gosterılmedı. kınıyorum
  • http://urun.gittigidiyor.com/RED-DEAD-REDEMPTION-PS3-PS3-AKMAGZA-DA_W0QQidZZ26490392 ilanı 7-17 mayıs arası kargolanacak olarak değiştirmişler
  • içimden bir ses bu oyun erken çıkmayacak diyor yani 18 mayıs ta çıkacak diyor ama inşallah erken çıkar ya
  • umutlar suya düştü bakalım bu hafta içi inşallah.
  • Malesef tahminler tutmadı
  •  Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Strategic use of the bandana during crimes will help you lose your wanted level quickly.

Marston can greet townsfolk with a tip of the hat.

Earn Honor by completing tasks for local law enforcement.

If you surrender to the law, expect to do time for your sins.

ÇIK ARTIK BE!

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.