Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.379
Cevap
148
Favori
818.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bane

Bir oyunu karşılaştırma yapmadan tadını çıkartamıyorsunuz değil mi? Mutlaka bir oyundan zevk alırken başka bir oyuna gömmeniz gerekiyor bu nasıl bir cehalettir şaşıyorum bazen. RDR ile w3'ü karşılaştırmak nasıl bir düşünce yapısıdır ipin ucunu kaçırıyorsunuz bazen. Bu coğrafi bir özellik sanırım başka milletlerde böyle deli saçması bir düşünce göremiyorum çünkü.

Alıntıları Göster
    Hocam o arkadaşı ciddiye almanız hata, kendisi ağır bir Sony fanboyudur. Çok ciddiye almayın. Zaten bu PS fanboylarının büyük kısmı Witcher 3 ü pek sevmez çünkü nasıl olur da böyle ufak çaplı bir firma exclusive yapımlar kalitesinde bir oyun çıkartır onlara göre Kendisi oyun haberleri başlığında PC’lere laf sallar, 2015 GOTY adayları konusunda zamanında Bloodborne Witcher’ı donunda sallar diyordu, sonunda işte TW3 tüm ödülleri topladı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dun geceden beri bu hatayi aliyorum. Ayni problemi yasan var mi?
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

İstek listemde var zaten ama RDR 2 ile önümüzdeki sene neredeyse yok.RDR 2,Cyberpunk 2077 ve Dying Light 2 ile 2020 yılı bitti hocam zaten.Muallakta kalmayın hocam bu zamana kadar alsaydınız oyunu indirirdiniz artık bekleyin Steame gelmesini
    Hocam o üçüne ek olarak benim için Avengers, TLOU2 ve Jedi Fallen Order da eklenecek bir de, hepsine nasıl zaman yetecek bilmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Oyunu halihazırda bitirmiş biri olarak bu güzel deneyimi tam manasıyla yeni tadacak arkadaşlara bir kaç tavsiyem olacak;

Mutlaka ve mutlaka gamepad ile oynayın. Rockstar özellikle microsoft cihazlarını 2 jenerasyondur kayırıyor. Tuş dizilimi daha çok xbox controller'ı baz alınarak çalışılıyor. Kollarda bulunan analog stick ve tetik, nişan tuşlarının kademeli olmasının oyunda mekanikleri var. Yani afili oyuncu klavyelerinin ve mouselarının yapamayacağı şeyler yapıyor controller'lar. (bu arada ben ps4 de bitirdim. Sırf bunun için onex almaktan döndüm son anda :S ) Ne demek istediğimi gameplay videolarından tam anlamıyla öğrenebilirsiniz.

Oyunun çok ağır bir yapısı var. Özellikle ilk 1.5, 2 saat çok ağır açılıyor. Bu ağırlıktan kastım'da keyif almadığımı sakın anlamayın. Ben başından sonuna her anından büyük keyif aldım. O yüzden eğer son zamanlarda oldukça 'hızlı tüket geç' yapısında çerezlik oyunlara alıştıysanız ön yargılı davranmayın. Şans verin. Açıldıkça açılacaktır. Dünyanın mübalağasız söylüyorum top 10 oyunlarından biri çünkü kendisi. 1.5 2 saat için üzmeyin kendinizi ve atmosferini çabucak içinize çekmeye bakın.

Temeli itibariyle bütün dayanağı shooter mekanikleri değildir. Yani oyunu 'ben western ortamında bol bol adam vurucam' derseniz üzülürsünüz. Hatta spoiler olmadan şöyle söyleyeyim. İlk adam gibi özgürce yapabildiğiniz raid'i 4. saatte falan gördüm :) Belki etrafta çok gezdim ama durum böyle. Bol bol at süreceksiniz, avlanacaksınız, koyun dahi güdeceksiniz :) hırsızlık yapacaksınız, her düşmanı öldürmeyeceksiniz, yeri geldiğinde yalnızca tehdit edip bırakacaksınız, bol bol güleceksiniz, hüzünleneceksiniz, bir çocukla yapılan diyaloğa belki ağlayacaksınız, haraç keseceksiniz, poker oynayacaksınız, balık tutacaksınız, Yağmurun altında uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde kamp kuracaksınız. Rastgele gezerken girdiğiniz side missonların süresine ve nerelere vardığına dahi şok olacaksınız.

Özellikle buna çok basit bir örnek vermek istiyorum. Çok daha detaylı ve rastgele gelişen görevler tabi ki var ama bu olayın başıma en ummadığım anda gelmesi bile şaşırttı.

Sahilde geziyorum bir ceset gördüm. Hemen üzerindekileri almak için lootlamaya çalışınca birden boğulma sesi çıkararak uyandı ve son kez arthura'ona söyle, hiç durmadım' dedi ve öldü. Sonra üzerine baktım bir not. hem de 1. oyundan da aşina olduğumuz bonnie mcfarlane'e yazılan hüzünlü bir not :) (notun kendisini yazmayalım şimdi) yani ne diyeceğimi bilemiyorum. Böyle bir şeyi haritanın uç noktalarından birine koymak bırakmak... Yani buna dek gelmeyen binlerce rdr2 oyuncusu vardır. Düşünün altında yatan detaycılığı...

rdr2 yalnızca bir oyun değil, gerçek bir başyapıttır. Rockstar bazıları gibi yersiz bir egoist tavırla oyuncuda müthiş bir hype oluşturup ismini kullanarak satış beklemez. En iyisini yapar. Bir trailer verir. Aha buyuz biz der. Sonra çıkarır masaya koyar. Alın oynayın diye. :D
    Öncelikle söyleyeyim oyunu Playstation'da bitirdim. Çok sevdiğim ve native 4k oynayabilmçek için pc'ye de aldım. Birçok inceleme sitesi pc versiyonunu denedikten sonra yaptıkları incelemelerde oyunun klavye mouse ile çok daha zevkli olduğundan bahsetmiş, kaynak:https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-looks-gorgeous-on-pc-but-its-mouse-controls-that-make-it-special/

Bunun sebebi olarakta analog ile sağa sola dönmemin çok hantal olduğu ve mouse ile oynayınca auto-aim yerine kendi istediğiniz adamı istediğiniz yerinden vurdugunuz için oyunun daha da kişiyi içine çektiğinden bahsedilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

İster inanın ister inanmayın oyunun gameplay dinamikleri gamepade göre yapılmış. Eğer hem gamepad hemde klavye mouse oynayarak oyun oynadıysanız bu oyunu oynayınca anlayacaksınız anlatılmak isteneni. Hala ben kafadan tek atış yapacam diye ısrar edenler bence oyundan alınacak maksimum zevki alamıyacak kesinlikle..
    Ahaha bu seferde gamepad & klavye-mouse tartışması çıkacak ama pcgamer oyunun mouse ile çok daha iyi oynandıgından bahsediyor;https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-looks-gorgeous-on-pc-but-its-mouse-controls-that-make-it-special/

Okuyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xlor

Dun geceden beri bu hatayi aliyorum. Ayni problemi yasan var mi?
    Ban yemiş olabilirsin.
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Neden ban yesin ki ?
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Hocam olmadı hala kesiliyor

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    10. Kez paylaşıldı 10. Kez cevap vermeyeceğim bunu dikkate almayın. """"""

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çıkmadı değil mi hocam buralarda bazı arkadaşlar yabancı kişilerin VPN ile ban yediğini söylemişlerdi?

• TheTeknolojist kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle k&m ile çok daha keyifli olacak oyun. Ben de ps4 pro’da bu hantallığa katlanamayıp oyunu bitirmeden bırakmıştım. Ki normalde k&m karşıtı, gamepad destekçisiyimdir. Ama bu oyunda malesef o hantallık bir yerden sonra yeter dedirtiyor insana.

PC’ye gelmesi büyük bir şans konsolu olmayanlar için. Gerçekten çok keyifli bir oyun. Oyun demek de haksızlık olabilir dolu dolu oyun üstü bir seviye. Yalnız dili aşırı ağır. Ne yazık ki ingilizcem orta üstü olmasına rağmen çoğu kelimeyi bilmiyordum oynarken. Baya zorluyor hikaye açısından.

• 1000 serisi hemen üvey evlat olmuş bir de buna inanan yüzlerce kişi var yazık

570 580 bile highda 60 fps verirse ne gülerim yalnız bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 5 Kasım 2019; 12:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Kesinlikle k&m ile çok daha keyifli olacak oyun. Ben de ps4 pro’da bu hantallığa katlanamayıp oyunu bitirmeden bırakmıştım. Ki normalde k&m karşıtı, gamepad destekçisiyimdir. Ama bu oyunda malesef o hantallık bir yerden sonra yeter dedirtiyor insana.

PC’ye gelmesi büyük bir şans konsolu olmayanlar için. Gerçekten çok keyifli bir oyun. Oyun demek de haksızlık olabilir dolu dolu oyun üstü bir seviye. Yalnız dili aşırı ağır. Ne yazık ki ingilizcem orta üstü olmasına rağmen çoğu kelimeyi bilmiyordum oynarken. Baya zorluyor hikaye açısından.
    Kesinlike hocam ben de çok ayrı bir deneyim olacağını düşünüyorum. Bakalım 4-5 saate göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Beyler NVIDIA dan sistem gereksinimleri

Biraz fazla değil mi ? :)

• Bunun kanıtı atan oldu mu ? Bir çok kişi VPN ile aldı ben de dahil milletin içine kuşku düşüyor durduk yere.
  • O kara kutudan bende var. Oyunu PC ye çıkacak adam akıllı görsel ve kare hızında oynayayım ziyan etmeyeyim diye kara kutuya almadım. Bu yeterli mi senin için?
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Zauriel. kullanıcısına yanıt
    ban olayı yok hepsi yalan kanıt manıt yoksa yalandır
  • Biz niye aynı sorunu yaşamıyoruz, banlanma değil internet bağlantısı veya başka bir sorun o, Steam fanları boşuna sevinmesin ama üzülebilirler biz daha önce oynayacağız çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Kasım 2019; 12:52:40 >
  • Bağlantı sorunu, bende de olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U2ME2

Ban yemiş olabilirsin.

Alıntıları Göster
    Benimki de bu şekilde neden ban yiyelim ki Vpn bile kullanmadık preload yapamıyoruz ama daha serverlar yoğun diye mi atıyor acaba

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.