Şimdi Ara

RED BULL RB14 TANITILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Red Bull Racing'in 2018 Formula 1 sezonunda kullanacağı RB14 aracı, bugün resmen görücüye çıktı.

    2017'deki yeni kurallar öncesinde büyük umutlara sahip olan ancak özellikle sezonun ilk yarısında RB13 ile hayal kırıklığı yaşayan Red Bull, sezon başından itibaren galibiyet mücadelesi vermeyi umduğu RB14'ü tanıttı. Böylece Red Bull, Haas ve Williams'ın ardından yeni aracına dair görüntüleri yayınlayan 3. ekip oldu.

    Red Bull, Aston Martin işbirliğiyle birlikte kuruluşundan bu yana ilk defa renk düzeninde büyük çaplı renk değişikliği yaptı. Sarı Red Bull logoları beyaza dönerken araç üzerinde karekod desenleri eklendi. Takım, bu görünümün geçici olduğunu ve gerçek görüntünün yeni sezon öncesinde tanıtılacağını duyurdu.

    Araç geçen seneki aracın devamı niteliğinde görünürken kurallara göre klasik motor kapağına geçilmiş ve halo eklenmiş. Bunun yanında göze çarpan ilk ciddi değişiklikler sidepodda olmuş gibi görünüyor.

    Max Verstappen ve Daniel Ricciardo ile mücadeleye devam edecek olan ekip, 2018 aracı RB14'le geçen seneyi tamamladığı noktanın daha da ilerisine geçmeyi hedefliyor.

    Red Bull, geçen senenin 2. yarısında gösterdiği yükseliş ve biraz da şansın yardımıyla 3 galibiyet almıştı. Takım, sezonu Mercedes ve Ferrari'nin arkasında 3. sırada tamamladı.

    Red Bull, Aston Martin isim sponsorluğunda Renault motoru kullanmaya devam edecek. Araç, film çekimi kapsamında Silverstone'da piste çıkacak. Aracı ilk Daniel Ricciardo kullanacak.

    RED BULL RB14 TANITILDI
    RED BULL RB14 TANITILDI
    RED BULL RB14 TANITILDI
    RED BULL RB14 TANITILDI



  • Forumda F1'e pek ilgi yok sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef sadece ülkemizde değil, tüm dünyada F1'e olan ilgi git gide azalıyor.

    Red Bull ve Mercedes dominasyonları, Ferrari ve McLaren gibi 2 efsanevi ezeli rakibin 10 yılı aşkın süredir şampiyon olamaması, yayınların ücretsiz kanallardan paralı kanallara geçmesi, V10 ve V8 motorların yerine 1,6 litre V6 hibrit motorların gelmesi derken F1 geriledi ve izleyici kaybetti. 10 yıl önce ülkemizde çok ciddi bir F1 taraftarı varken bugün artık o kitleden eser kalmadı. Ben 18 yıldır aralıksız izliyorum ama eski tadı alıyor musun dersen, yayına bile yaklaşamıyor derim.

    2005, 2006, 2007, 2008 sezonunlarını arada açar tekrar tekrar izlerim. O yarışların özetlerini izlerim ve iç çekerim. Spor ne hale geldi. İçine ettiler.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar kötüleşse de kopamıyoruz. Ellerinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tasarımı beğendim. Aston Martin yazısı da ayrı bir hava katmış otomobile. Otomobildeki tek kötü yanı Halo olmuş. Onda da Red bull'un suçu yok.

    Halo tasarımına gelince, kaç sezon geliştiriyorlar ama tasarım anlamında oldukça kötü gözüküyor. Halbuki aşağıdaki Red Bull'un tasarımı Halo'dan daha çok göze hitap ediyor.

    RED BULL RB14 TANITILDI


    Bu arada Ferrari de tanıtıldı. Bu da yeni Ferrari'den fotoğraflar...

    RED BULL RB14 TANITILDI


    RED BULL RB14 TANITILDI


    RED BULL RB14 TANITILDI


    RED BULL RB14 TANITILDI


    RED BULL RB14 TANITILDI


    Ferrari, Red Bull'a oranla Halo'ya daha çok uyum sağlamış. En azından Halo'yu otomobilin rengine boyayıp üstüne de amblemi koyarak bir nebze de olsa Halo'yu bir şeye benzetmeye çalışmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 23 Şubat 2018; 0:13:58 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.