Şimdi Ara

red alert2 campaign sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar campaign bölümünde 3 tane seçenek var ben sadece sovyet görevlerini yapabiliyorum.diğerlerine tıklayınca cd istiyor. halbuki istediği cd sanal sürücünün içinde.bu sorunu nasıl çözebilirim.sovyet görevleri bitti diğerlerini oynamak istiyorum?

• up
  • red alert 2
    2CD lik bir oyundur. 1.CD allied şampiyonluğu 2.CD soviet şampiyonluğunu içerir. Sizin elinizde sadece 2.CD var sanırım. 1.CD yi gösterirseniz sorununuz çözülecektir.

1. seçenek allied
    2. seçenek tutorial( başlangıcına 2küçük öğretme bölümü eklenmiş allieddir kendisi )
    3. seçenek soviet
  • ya ben de de bi sorun var lütfen yardım edin. soviet campaign'in 3. bölümünde battle lab'i ele geçir diyo. yapıyorum. yaptıktan sonra mission failed diyor anlamadım gitti. çözümü varsa lütfen yarım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

ya ben de de bi sorun var lütfen yardım edin. soviet campaign'in 3. bölümünde battle lab'i ele geçir diyo. yapıyorum. yaptıktan sonra mission failed diyor anlamadım gitti. çözümü varsa lütfen yarım edin.

O bölümde ele geçirdikten sonra allied'in saldırısından binayı koruyorsun korurken flak trooperlar falan koy binanın yanına uçan adamlarla saldırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 24 Mayıs 2012; 21:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

ya ben de de bi sorun var lütfen yardım edin. soviet campaign'in 3. bölümünde battle lab'i ele geçir diyo. yapıyorum. yaptıktan sonra mission failed diyor anlamadım gitti. çözümü varsa lütfen yarım edin.

O bölümde ele geçirdikten sonra allied'in saldırısından binayı koruyorsun korurken flak trooperlar falan koy binanın yanına uçan adamlarla saldırıyorlar.

yok sorun öyle değildi battle lab'i ele geçirdikten sonra oluyo yani anında bina gidiyo sonra mission failed diyo. neyse sorun halloldu yine de sağol.
  • ne çok seveni varmış ra2 nin...hala revaçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space 3 Co-Op Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

ne çok seveni varmış ra2 nin...hala revaçta.

Bu oyun unutulur mu.. Bir fincan kahve gibidir.. Kırk yıl hatrı vardır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende movie intro vb açılmıyor yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.