Şimdi Ara

Red Alert 2 & Yuri's Revenge ( Hamachi DH Server )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Diğer konu kanımca epey bi dağıldı
    Hamachide kimle oynadığımızı bilmiyoruz. server adını ve şifresini alan gidiyo alan gidiyo hal böyle olunca da serverler hemen doluyo

yeni kurduğum server bilgileri :

Network Name : ra2-yuri server DH

Network şifresi için lütfen pm atınız yada konuya mesaj atarak şifreyi isteyebilirsiniz

Herkese iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 15 Ocak 2007; 0:22:05 >

• BOLE GUZEL OLDU METO
    İYİ FİKİR
    ŞİMDİLİK AZ KİŞİ VAR AMA OLSUN
  • evet bencede.. az olsun bizden olsun mühim diil forumdaki westwood cular daha görmediler burayı
    yoksa epey bi kişi varız forumda oyun müdavimleri olarak
  • Ben artık oyunu lobysinde diğer oyuncuları göremiyorum.Hamachi'yi silip tekrar yükledim.Sizce sorun ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Ben artık oyunu lobysinde diğer oyuncuları göremiyorum.Hamachi'yi silip tekrar yükledim.Sizce sorun ne?

benimde başıma geldi.. eski sürümü kurdum sıfırdan ağda kimseyi göremedim. hamachiyi update edince gördü sende bi dene istersen. güncel sürümde 30 günlük bilgin olsun premium olmanın yollarını arıyorum
  • Bende de ......14'e update etti dün.Sonra çalışmadı.Bu gece ......15'e update etti.Yeni versiyon ile deneme fırsatım olmadı.
  • son sürümlerde yada versiyon farklılıklarında pek bi etkisi olduğunu sanmıyorum hamachinin. zira hepside aynı mantık ile çalışıyor. bazen hamachide bulunan genel bi sorunda olabiliyor. buda başımıza geldi mesela dün kimseyle oynayamadık. daha tam oturmadı hamachi sanki beklicez artık biraz daha yada bu şekilde takılmaya devam edicez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar oyuncu bekleniyor... bu ne ya kimse yok hamachide
  • bymeto yarın aksam gir hamachiye oynayalım
    herkese duyrulur cuma aksamı gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Prince -- 18 Ocak 2007; 21:35:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: allgirlsloveme

bymeto yarın aksam gir hamachiye oynayalım
    herkese duyrulur cuma aksamı gelin

• meto kimse bu yeni server a kimse girmio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.