Şimdi Ara

Recovery yapma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP Pav 6635
    Laptopumda C: (sistem vista) D: (recovery partition) E: (önemli dosyalarım) şeklinde harddisk bölümleri var.
    Başlangıç kısmında F11 i kullandığımda ve fabrika ayarlarına döndüğümde, sadece C ye mi format atılmış olacak yoksa tüm harddiske format atılıp ilk aldığımdaki hali olan C: ve D: halinemi dönülecek
    Çok önemli olan bu ayrıntı hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Tşk.

Bu arada recovery işlemi ile fabrika ayarlarına dönme işlemi ortalama ne kadar süre alıyor.

• Ya bugun bımeksle uzun suren kavgamdan sonra dv9620 laptopumu alabıldım, tam recovery olustaracam bu bılgısayarda recovery olusturuldu baska olusturulamaz dıyor

ben sımdı ne yapabılırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtzsy

Ya bugun bımeksle uzun suren kavgamdan sonra dv9620 laptopumu alabıldım, tam recovery olustaracam bu bılgısayarda recovery olusturuldu baska olusturulamaz dıyor

ben sımdı ne yapabılırım?

Notebook lar sadece bir kez Recovery DVD si yapmaya izin verir. Bu da demektir ki senin notebook daha önce bir kere yapmış bu işlemi. Eğer sen yapmadıysan aldığın yere götür hemen..şikayetini belirt. Sana yeni bir Recovery DVDsi versinler.
  • Bende Asus x52s Laptop var. norton 2008 kurduğumdan beri, acılıştaki microsoft cooperation kısmında donuyor. Ne yaptımsa olmadı. Şimdi silip kaspersky kurdum, yine ayni yerde çakılıyor. Recovery yapmak istiyorum. Hard Diskin gizli bbölümünde var. Nasıl yapabilirim.... Şimdiden teşekkürler.
  • adam ne sormuş siz neler yazmışsınız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.