Şimdi Ara

recovery mod hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell den aldığım iphonumu 4.3.5 ten 4.1 ve3rsiyonuna indirdim telefonum recovery modda kaldı eskiden ireb le açıyodum ama şimdi hiç bir tepki vermiyor telefon tinyumbrellede denedim olmuyo bilgisayarım windows 7 64 bit işletim sistemine sahip libusb den kaynaklanıyo olabilirmi veya benim recovery moddan çıkartmam mümkünmü telefonu başka yoldan

• itunes'e bağladığınızda bprogram veya cihaz ne gibi tepki veriyor öğrenebilir miyiz. normalde itunes cihazınızın rec. modda kaldığı ve restore etmeniz gerektiği uyarısını verir de.
  • Şimdi indirdim derken 4.1 shsh kaydınız var mı? İndirirken itunes hata verdi mi? Daha geniş bilgi verirseniz yardımı daha kolay olur.
  • walla benim ilk jailbreak denememde.. hani diyor ya power tusu basili tut sonra home tusu falan.. orda hehrlade yanlislik yaptim.. ve telefonum recovery mode'a girdi ve dedigin gibi hic bir etki bise yapmiyor olu cihaz gibi duruyor oylece..

i tunese bagladigimda restore et demisti bana bende etmedim ..

bana dedigi power tusu ome tusu olayini tekrar yaptim., power tusu basili tuttum bi sure sorna home tusu ile beraber falan sorna ne hikmetse acildi birden.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

walla benim ilk jailbreak denememde.. hani diyor ya power tusu basili tut sonra home tusu falan.. orda hehrlade yanlislik yaptim.. ve telefonum recovery mode'a girdi ve dedigin gibi hic bir etki bise yapmiyor olu cihaz gibi duruyor oylece..

bana dedigi power tusu ome tusu olayini tekrar yaptim., power tusu basili tuttum bi sure sorna home tusu ile beraber falan sorna ne hikmetse acildi birden.. :D

Hikmet degil recovery den cikma yolu zaten bu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

walla benim ilk jailbreak denememde.. hani diyor ya power tusu basili tut sonra home tusu falan.. orda hehrlade yanlislik yaptim.. ve telefonum recovery mode'a girdi ve dedigin gibi hic bir etki bise yapmiyor olu cihaz gibi duruyor oylece..

Hikmet degil recovery den cikma yolu zaten bu :))

ooo hahahah bilmeden yaptim walla daha once hic iphoen kullanmadim zaten.. bi korku bi korku.. biseler yaptik iste demek dogruymus.. arkadasada yardimci olur insallah.. :P

• Evet shsh kaydım var ve iTunes restore etmemi söylüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ireb dahil herşeyi denedim çıkmıyor recovery moddan ne yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazgven

ireb dahil herşeyi denedim çıkmıyor recovery moddan ne yapmam gerek

RecBoot u bir dene istersen....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.