valla tek tek attım atmasınada sonradan yeni şeyler yükleyince yine ortalık karışıyor anca sony yeni orjinal fwde böyle bi özellik koyar bizde alex babadan yükleriz başka oluru yok gibi. 3.40ta da bişey çıkmadı
evet sadece firmware guncellemesi oluyo. 3.30 dan 3.40'a. ama daha ne olabilirki yenilik olarak alet kendisini asti. gerisi ev yapimi prog.lara kalmis. hem artik ps3'e yonelme zamani psp'de fazla hareketlilik olmaz saniyorum artik. ama yeni bomba oyunlar geliyor
ev yapımı tarihe karıştı bence çıkmıyo çıkmayacak gibi duruyor,Lua ile birsürü pro oyun çıkacak dendi oda biriki betada kaldı,sony paylaşımın önünü kestikçe bişey çıkacağını zannetmiyorum.umd konusunda bişey demiyorum şuan bile psp2 çıkana kadar yetecek sayıda oyun var ama keşke evyapımı prolarda geliştirilseydide pspyi oyun makinası değilde daha kapsamlı bi palm gibi kullansaydık.
ya arkadaşlar tüm forumu gezdim nerdeyse mame leri nasıl oynayabiliyorsunuz psp de.Ben emulatör attım rom attım.emulatör devreye giriyor ama rom bir türlü çalıştıramadı yardım edebilir misiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme