Şimdi Ara

Recon 2022: The Mezzo Incident (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.imdb.com/title/tt0791142/

Bu aralar düzgün bir bilim-kurgu filmi izlemek istiyordum. Bu filme baktım, berbat ötesi. Sakın izlemeyin, zaman kaybı. Bunun BS oyunu varmış, sırf oyun oynayanlar izlesinler diye yapılmış galiba, yani belirli kitleden para kazanmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 24 Mart 2008; 6:56:51 >

• Çok ön yargılı olacak ama
    Afişten Belli oluyor Zaten
  • Oyununu oynamak istiyodum, görseydim bunu da izlemek isterdim...
    İyi oldu söylediğin...
  • Ben böyle bir oyun duymadım ama filmi görür görmez oyun ismi gibi gelmişti...
  • hakkatten afişte bile meymenet yok. 3. sınıf filmlerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

hakkatten afişte bile meymenet yok. 3. sınıf filmlerden.

Olsun, ama Türk yapımı bu kalitede bilimkurgu/hareket olarak hiç bir filmi bile yok...

Bu kadarını bile yapamıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 26 Mart 2008; 3:23:15 >

• böyle filmleri nedense seviyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afişteki adamların hepsi ayrı yere bakıyor yau, izlenmez bu film!!!

Önyargının da önyargısı oldu benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 26 Mart 2008; 23:22:02 >
  • evet sırf afişten biraz garip oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

Olsun, ama Türk yapımı bu kalitede bilimkurgu/hareket olarak hiç bir filmi bile yok...

Bilimkurgu olmayabilir ama aksiyon olarak "Kurtlar Vadisi Irak" filmi bence bundan 10 kat iyidir. Kendimizi küçük görmeye gerek yok.

• Bu afiş daha iyi:)

• quote:

quote:

quote:

Bilimkurgu olmayabilir ama aksiyon olarak "Kurtlar Vadisi Irak" filmi bence bundan 10 kat iyidir. Kendimizi küçük görmeye gerek yok.

Yok abi filmi izledim, kurtlar vadisi ırak neki sonunda sadece bir iki dandirik aksiyon var, kendi kitlesi var diye çok tutuldu, keşke kaliteli olupta tutulsaydı ama öyle değil işte .

Bu film kurtlar vadisinden kat kat daha kaliteli bir yapım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Afişteki adamların hepsi ayrı yere bakıyor yau, izlenmez bu film!!!

Önyargının da önyargısı oldu benimki

BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__
    Onlar etrafını koruyorlar, filmde onlara saldıran bir uzay gemisi var o yüzden, hepsi farklı yere bakıyor..
    BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 27 Mart 2008; 2:12:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok abi filmi izledim, kurtlar vadisi ırak neki sonunda sadece bir iki dandirik aksiyon var, kendi kitlesi var diye çok tutuldu, keşke kaliteli olupta tutulsaydı ama öyle değil işte .

Bu film kurtlar vadisinden kat kat daha kaliteli bir yapım.

hocam her filmin illaki bir izleyici kitlesi olur mutlaka. benim demek istediğim Türk yapımı filmleri de yabana atıp küçük görmeyelim diyorum. elbette para olsa ve birazda yetenek bizimkilerde iyi filmler çekebilirler.

• quote:

hocam her filmin illaki bir izleyici kitlesi olur mutlaka. benim demek istediğim Türk yapımı filmleri de yabana atıp küçük görmeyelim diyorum. elbette para olsa ve birazda yetenek bizimkilerde iyi filmler çekebilirler.

Sorunda bu zaten, filmi yapan sadece para kazanmak için yapıyor, ama sadece para kazanmak için. TR deki film sektörünü ilerletmek aklının ucundan bile geçmiyor.

Türkiye de bana göre ciddi yapım olarak bi sınav filmi var, oda komedi karışık bir film. Diğerleri hepsi berbat, izlemediklerim olabilir.

Kaliteli filmler maalesef para ile yapılmıyor.. Oyunculuk önemli, senaryo önemli, konu önemli, yönetmenlik önemli.

TR de aksiyon için filmi neden yok çünkü bunu yapabilcek oyuncu yok, nerede şaklaban/kro varsa ona film yapıyorlar, yeteneklilere yer verilmiyor.

TR de neden sürekli komedi yapıyorlar sanıyorsun. İlk önce komedi demesek daha doğru olur, içine belden aşağı espri ve cinsellik katıp komedi diye ve çok ucuza getirip sinemaya sokuyorlar. Milettimizde eğitim seviyesi(daha çok bilinçlenmek) genel olarak çok düşük olduğu bu aptal filmlere gidiyorlar.. İnsanlar bu filmlere gittikçe, biz daha çok ........(o boktan filmlerin isimlerini bile saymak istmeiyorum, reklamı olmaması için). gibi filmleri sinemada çok görürüz..

yada

Bilmem ne portakal, muz ödülü almak için soyunan birkaç oyuncu bulup, sex sahneleri ile film yapıyorlar. Buna ciddi film diyorlar, konu yok hiç bişi yok. Sonrada bilmem kaç tane ödül aldı diye reklamını yapıyorlar.
    Bu filmlere destek verdikçe de TÜRK yapımı KALİTELİ filmleri asla ve asla göremeyeceğiz..

Örneğin kurtlar vadisi gibi bir dizi çok tutuluyor, kurtlar vadisindeki "polat, nejati şaşmaz" halbuki sadece o dizide oynuyor, bir sürü zamanı var. Kendini hiç geliştirmiyor.. Diziye uygun olarak gerçek hayatta bir kaç tane dövüş sitili eğitimi alması gerekirdi. Adamın hiç bişi yaptığı yok, işte bu kişilerlede yürümez bu iş..

Örneğin
    Brad Pitt aşil karakteri için 6 ay badi çalıştı.
    Neo matrix filmi için nerdeyse dünyadaki en iyi tüm dövüş tekniklerini öğrendi ve tamamen yeni bir dövüş sitili geliştirdi.

Polat o dizide aldığı para çok fazladır. Hem dizi için hem kendi dövüş teknikleri öğrenmesi çok iyi olurdu.
    Kaliteli oyuncular her zaman vardır. Onlara yönelen yok ki..

İstersen çok ucuza yapılmış sağlam filmlerden aklıma gelen birkaç taneyi yazabilirim(Elbetteki hepsi yabancı filmler)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 27 Mart 2008; 2:39:24 >

• @birolayd

hocam söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. benimde kastettiğim buydu fakat konuyu dağıtmamak ve fazla uzatmamak için söylemedim. medya medya değilki işte.
  • Recon olunca adı Kurtlar Vadisiyle ilgili sandım filmi ilkbaşta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.