Top 1 Süper AppLock (Privacy Lock) Süper AppLock (privacy kilidi) android için No.1 ücretsiz applock (akıllı uygulama koruyucusu) 'dir! Kilit uygulamalar, snoopers veya meraklı gözlerden gizliliğinizi korumak, video gizlemek dosya (privacy tonoz) gizlemek, fotoğraf gizlemek! Güzel applock temalar ile gizlilik uygulaması soyunma All-in-one araç. Yeni Noel applock teması mevcuttur. Süper AppLock android Gizlilik Kilidi ne yapar? Süper AppLock parola / desen kullanarak uygulamaları kilitlemek için akıllı uygulama koruyucusu ve gizlilik koruma olduğunu! , Korumak ve güvenli tonoz güvenli tutmak istediğiniz her şeyi dosyaları, kilit oyunlar ve uygulamalar gizlemek, kısa mesaj, e-posta kilit korumak, video, kilit kişileri gizlemek, gelen aramayı kilit, fotoğraf gizlemek için Süper AppLock kullanın. Güzel applock temaları kullanmak serbest. Gizlilik kilidi, gizliliğinizi kilitleyin! Şimdi bu insanlar bunu nasıl kullandığını görelim: → "Ben fotoğraf kilit, bu yüzden fotoğraf tonoz sıcak fotoğrafları görebilirsiniz" Raj; → "Ben sohbet ve SMS kilitlemek için kullanabilirsiniz. Çocuklarımı hep telefon istiyorum "bir anne.; → "durumda benim telefonumu kaybettim. Onu kaybettim bile, benim özel bilgi kaybetmek olmayacak "Judy.; → Tommy "Lock kız resimleri, hiçbir endişe başkalarının onun güzelliğini görecek"; Süper AppLock Özellik listesi: Yeni Özellikler: Hırsız Selfie AppLock otomatik yanlış Parolaları 5 kez girmiş gizlice davetsiz misafir fotoğraflarını alacaktır. Sadece davetsiz misafir selfie açın ve snoopers kendilerini gizlemek için hiçbir şekilde olacaktır. 1) applock: gmail, facebook, galeri, indir, ayarlar, karşılar, vb gibi kilit uygulamalar 2) Özel telefon çağrıyı cevaplarken yapmasını engellemek Gelen aramayı kilidi 3) Son uygulamalar meraklı gözlerden gizlilik uygulamaları korumak kilit 4) Kilit Fotoğraf fotoğraf tonoz hassas fotoğrafları gizlemek Video kasasında 5) kilit video gizlemek duyarlı ve sıcak video 6) Güzel applock temaları applock kilit kapağını değiştirmek için - Sıcak temalar Noel, gece klübü, vampir, oyuncak ayı, Aurora, futbol, basketbol - 12 takımyıldızı serisi Boğa Koç, Balık, Akrep, İkizler, Terazi, Yay, - Popüler temalar snowsky, çikolata, Sevgililer, yarış araba, yaprak, portakal, şeker, Cadılar Bayramı, 7) uygulaması sahte kapak kullanımı parmak izi ve YP (kuvvet kapat) snoopers karıştırmamak * Daha fazla gizlilik hesap makinesi veya hava simgesiyle Süper Applock simgesini değiştirin! 8) hide apps) Eğer (ekranda sadece Köklü destekleyen aygıtları görmek istemiyorum uygulamaları gizlemek 9) şifre / kilit düzenini ayarlarında ikinci seçeneği vardiya 10) saldırgan selfie - catch gizlilik snoop istiyor kim 11) Çocuk Lock Plug-(Çocuk Time) ve Misafir Modu-Gizlilik kilidi 12) gizlemek desen çizmek yolu 13) rastgele şifre ayarları 14) özel kilit frekans: Her zaman / 5 dakika / ekran kilitli kilit ... 15) özel modu: Kendi profil ayarlarınızı seçin 16) şamandıra eklendi: kolay vardiya 17) dosyaları kilitlemek: inside önemli belgeleri emniyete ve daha birçok gelmek için. 18) 22+ dil desteği Google Play'den alın: GooglePlay Süper AppLock için Temalar:
Üst 2 AppLock NO.1 App 50 ülkede kilitleyin. 100 Milyon kullanıcı üzerinde, 24 dilde destek. AppLock SMS, Rehber, Gmail, Facebook, Galeri, Pazar, Ayarlar, Aramalar kilitleyebilir ve herhangi bir app gizliliğinizi korumak, bol seçenekleri ile seçin. AppLock resimleri ve videoları gizleyebilirsiniz, AppLock size fotoğraf ve video erişimini kontrol güçlendirir. Seçilen fotoğraflar fotoğraf galerisinden kaybolur ve kolay kullanımlı PIN pad arkasında kilitli kalır. AppLock ile sadece sizin gizli resimlerini görebilirsiniz. Gizlilik kolay! Google Play'den alın: GooglePlay
Top 3 Smart AppLock (App Protector) Akıllı AppLock ile şunları yapabilirsiniz: Herhangi uygulamaları kilitlemek (SNS, Oyun, Resimler, Videolar, SMS) algılamak ve Intruder bir fotoğraf çeker Sahte Zorla Kapat pop-up kullanarak uygulamaları kilitlemek Birden şifrenizi kullanarak kilit uygulamalar Uzaktan kumandayı kullanarak telefonunuzu kilitleyin kilit sistemleri (Wi-Fi, Ayarlar, yükleme / kaldırma ve daha fazlası) Arkadaşlarınıza gizlilik ve kişisel verileri ifşa dert etmeyin! Çocuklar ayarlarınızı ve oyunu değiştirmek için endişelenme. Özellikler Şifre ve desen kullanarak herhangi uygulamaları kilitleyin Algılar ve Intruder bir fotoğraf çeker E-posta yoluyla yakalanan Intruder gönder Sahte Zorla yakın pop-up Her uygulama için birden şifreleri Her kullanıcı için Profil Kilit ekranı özelleştirmek (arka plan ve tema) Desenin değişken boyutu (1x1 ~ 18x18) Uzaktan Kilit Kontrolü Ana Ekran Locker Destek PIN, Desen, Parola, guesture Launcher Smart AppLock simgesini gizle Kilit ekranı zaman aşımı Kilit ekranı döndürme Gelen ve giden aramaları Kilit 3G, 4G veri Wi-Fi, Bluetooth ve daha fazlasını Lock Yeni uygulamalar Kilit Kaldırma Önleme Yedekleme ve Geri Yükleme Wi-Fi ve Bluetooth beyaz liste beyaz listede yerlerde kilidini devre dışı bırakmak için (Akıllı Kilit) Kilit Zaman sadece belirli bir zamanda kilidini etkinleştirmek için ayarlayın Ana Ekran Locker kilit durum çubuğu Daha özellikler ve sürü Kolay kullanımlı ve kullanıcı dostu GUI Google Play'den alın: GooglePlay
Android için en iyi 4 Secret AppLock Gizli AppLock şifre, desen veya Pin kullanarak yüklü uygulamaları koruyacak bir uygulama Locker veya App Protector olduğunu! Uygulamalarınızı güvence altına geçiş kodu güvenliğini kullanımı kolay. Android Secret App Lock - App Protector kişileri, aramalar, e-posta, SMS, fotoğraf ya da telefonunuza veya tabletinize herhangi bir uygulama kilitleyebilirsiniz. Android cihaz Secret AppLock ilk seferde parolayı ve set kurtarma e-posta adresini ayarlayın. Kurtarma e-posta adresi size geçiş kodunuzu unutursanız ne zaman hatırlamaya yardımcı olacak e-posta olarak şifrenizi saklamak için yardımcı olacaktır. Özellikler :: - Şifre Pim, Parola veya Desen kullanılarak yüklenen Apps korur. - Gizli gözler Bu bizim app gizli applock en değerli özelliğimizdir. Bu uygulama otomatik olarak sizin izniniz olmadan yanlış şifre girmiş görüntü yakalanır. Yani cihazınız yetkisiz kullanıcı tamamen güvenlidir. - Kolay Android Cihaz için app Hide / kilidi kullanın. Gizleyebilir veya şifre koruması ile android cihazınızdan uygulama kilitleyebilirsiniz. - Önleyin Kaldır Bu sır app kilit çok kullanışlı özelliklere sahip. Şimdi kimse sizin izniniz olmadan cihazınızdan gizli uygulama kilidini kaldırabilirsiniz. - Fotoğraf Değeri Bu uygulama size yardımcı android cihazdan Galeri görüntüyü gizleyebilirsiniz. Ve ayrıca app onu Göster'i olabilir. - Video Değeri Bu app Yardım ayrıca android cihazınızdan Galeri videoyu gizleyebilirsiniz. Ve ayrıca app onu Göster'i olabilir. - Temayı değiştir Bu app temanızı değiştirebilirsiniz Yani bu app, bir ek özellikler var - Arka Plan Değişikliği Şimdi yaratıcı ios tema sevdiğiniz arka plan ayarlayabilirsiniz. - Şifre değiştir Şimdi şifre gizli app kilidi 3 yollarını ayarlayabilirsiniz. 1) Pin 2) şifre 3) desen. Bu uygulama için kendi parolasını ayarlamak için favori yöntemleri seçebilirsiniz. Google Play'den alın: GooglePlay