Şimdi Ara

Recep İvedik 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat Şahan Çıkabilir'den dolayı meyvesini aldığı bir filmdi ilk İvedik ve hakkını yememek lazım, gayet keyifli ve komikti. Fakat son iki filmi hakikaten rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

quote:

quote:

quote:

Eee böyle aptal filmleri izleyen saflar oldukça adamda yazıyor ne yapsın.

Nasıl bi aşağılık kompleksi kardeşim sizdeki. Bu filmi izleyen izler ve siz filmi ve izleyenleri aptal diye adlandıramazsınız. Sizin haddinize değil bunu söylemek. Eline klavyesini alan kral oluyor artık. Senin hollywoodun allayıp pullayarak izlettiği saçma filmler iyi de Recep İvedik aptalca. Tamam sensin. Klavyenizi dışarı çıkarken de yanınıza almayı unutmayın aman, malum lazım oluyor.

Kalıplaşmış sözcüklerle gelme bana,istediğim yorumu istediğim yerde yaparım bir insanın ne yapıp ne yapmadığını bilmeden yazmak kadar saçma bir şey yok.Yok efendim neymiş klavyesini alan kral oluyormuş bu filmi beğenipte izleyen benim için beyin yoksunudur bu kadar basit.

Tamam über zeki. Seni izlediğin filmlerden dolayı forumun über zeki ve elit kişisi seçiyorum. Zaten anca burda olursun bunları da.

Senin gibi gerizekalılar yüzünden 1 aydır şu foruma girmiyordum sinema bölümünde bile varsınız bi bitmediniz

Yazdığın cevaplarla kompleksli ve yetersiz bir insan olduğunu gösterdin. Foruma girme zaten yoksa sana daha başka şeyler girecek , benimki başlangıç gibi bir şey

Verdiğin cevapla sen de aksi olmadığını kanıtladın. Adamın öfkesi haklılık taşıyor.

Eğer bir filmle insanları gerizekalı ya da ahmak olarak nitelendirebiliyorsanız aynı şeyler sizin içinde geçerli. Ayrıca cevap veremeyince hakaret ve küfür etmek?
    Seviyeniz bu kadar mı?

Bu onun eseri ve yaratısıysa, eğer bu onun fikirlerinin görselleştirilmiş haliyse ve ben bunun akıllı birinin elinden çıkmayacak bir şey olduğunu düşünüyorsam elbette ki o ahmak birinin elinden çıkmıştır.

Bir müzisyeni nasıl değerlendirirsiniz? Yaptığı müzikle.
    Bir ressamı nasıl değerlendirirsiniz? Yaptığı resimle.
    Aynı şekilde bir yönetmeni, senaristi de yaptığı filme göre değerlendirirsiniz.

Bergman, Tarkovsky, Tarr bunun gibi isimler yaptığı filmlerle deha olduklarını bize gösterebiliyorlarsa, aynı şekilde örneklendirmekten utandığım Gökbakar Recep İvedik ile bize ne kadar gerizekalı olduğunu göstermiştir.

"Ayrıca cevap veremeyince hakaret küfür etmek?" eğer bunu söylüyorsanız; "Foruma girme zaten yoksa sana daha başka şeyler girecek , benimki başlangıç gibi bir şey" şununla ne kastettiğinizi söyleyin.

Dikkat ederseniz ben filmi yapan kişiyle ilgili tartışmıyorum. Benim derdim filmi izleyenlere gerizekalı, ahmak, saf ya da aptal denmesidir. Ben zaten Gökbakar'ı ne Bergman ile ne de başka bir usta isimle karşılaştırıyorum. Tek derdim bu filmi izleyenlere neden hakaret edildiği?
    Şu bahsettiğiniz şey tamamen görece bir durumdur. Size göre saydığınız yönetmenler deha olabilir ama başkası sevmek ya da sizin gibi görmek zorunda değil. Ve sizde bu düşüncenizi başkasına bu şekide dikte etmek durumunda değilsiniz.
    Ayrıca kimse zaten Gökbakar ile saydıgınız yönetmenleri karşılaştırmıyor ne alaka. Yani böyle bir karşılaştırma zaten abes. Fakat benim itiraz ettiğim durum insanları kendi gibi düşünmediği için etiketleyenlere.
    Konu Recep İvedikten açıldığı için konuşuyorum anlatmak istediğim bu etiketleme ve kibir. Yani siz Bergman ya da Tarr izlediniz diye daha zeki ve elit bir sinema kültürüne ulaştığınızı iddia edebilirsiniz ama ben o şekilde görmüyorum belki. Benim kriterlerimde belkide o yönetmenler yoktur.
    Son yazdığımda ise bakış açısı sadece, ne anlamak istediğinize göre değişir.
    İyi Geceler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl bi aşağılık kompleksi kardeşim sizdeki. Bu filmi izleyen izler ve siz filmi ve izleyenleri aptal diye adlandıramazsınız. Sizin haddinize değil bunu söylemek. Eline klavyesini alan kral oluyor artık. Senin hollywoodun allayıp pullayarak izlettiği saçma filmler iyi de Recep İvedik aptalca. Tamam sensin. Klavyenizi dışarı çıkarken de yanınıza almayı unutmayın aman, malum lazım oluyor.

Kalıplaşmış sözcüklerle gelme bana,istediğim yorumu istediğim yerde yaparım bir insanın ne yapıp ne yapmadığını bilmeden yazmak kadar saçma bir şey yok.Yok efendim neymiş klavyesini alan kral oluyormuş bu filmi beğenipte izleyen benim için beyin yoksunudur bu kadar basit.

Tamam über zeki. Seni izlediğin filmlerden dolayı forumun über zeki ve elit kişisi seçiyorum. Zaten anca burda olursun bunları da.

Senin gibi gerizekalılar yüzünden 1 aydır şu foruma girmiyordum sinema bölümünde bile varsınız bi bitmediniz

Yazdığın cevaplarla kompleksli ve yetersiz bir insan olduğunu gösterdin. Foruma girme zaten yoksa sana daha başka şeyler girecek , benimki başlangıç gibi bir şey

Verdiğin cevapla sen de aksi olmadığını kanıtladın. Adamın öfkesi haklılık taşıyor.

Eğer bir filmle insanları gerizekalı ya da ahmak olarak nitelendirebiliyorsanız aynı şeyler sizin içinde geçerli. Ayrıca cevap veremeyince hakaret ve küfür etmek?
    Seviyeniz bu kadar mı?

Bu onun eseri ve yaratısıysa, eğer bu onun fikirlerinin görselleştirilmiş haliyse ve ben bunun akıllı birinin elinden çıkmayacak bir şey olduğunu düşünüyorsam elbette ki o ahmak birinin elinden çıkmıştır.

Bergman, Tarkovsky, Tarr bunun gibi isimler yaptığı filmlerle deha olduklarını bize gösterebiliyorlarsa, aynı şekilde örneklendirmekten utandığım Gökbakar Recep İvedik ile bize ne kadar gerizekalı olduğunu göstermiştir.

"Ayrıca cevap veremeyince hakaret küfür etmek?" eğer bunu söylüyorsanız; "Foruma girme zaten yoksa sana daha başka şeyler girecek , benimki başlangıç gibi bir şey" şununla ne kastettiğinizi söyleyin.

Dikkat ederseniz ben filmi yapan kişiyle ilgili tartışmıyorum. Benim derdim filmi izleyenlere gerizekalı, ahmak, saf ya da aptal denmesidir. Ben zaten Gökbakar'ı ne Bergman ile ne de başka bir usta isimle karşılaştırıyorum. Tek derdim bu filmi izleyenlere neden hakaret edildiği?
    Şu bahsettiğiniz şey tamamen görece bir durumdur. Size göre saydığınız yönetmenler deha olabilir ama başkası sevmek ya da sizin gibi görmek zorunda değil. Ve sizde bu düşüncenizi başkasına bu şekide dikte etmek durumunda değilsiniz.
    Ayrıca kimse zaten Gökbakar ile saydıgınız yönetmenleri karşılaştırmıyor ne alaka. Yani böyle bir karşılaştırma zaten abes. Fakat benim itiraz ettiğim durum insanları kendi gibi düşünmediği için etiketleyenlere.
    Konu Recep İvedikten açıldığı için konuşuyorum anlatmak istediğim bu etiketleme ve kibir. Yani siz Bergman ya da Tarr izlediniz diye daha zeki ve elit bir sinema kültürüne ulaştığınızı iddia edebilirsiniz ama ben o şekilde görmüyorum belki. Benim kriterlerimde belkide o yönetmenler yoktur.
    İyi Geceler.

İkimiz birbirimizi hiç anlayamayacağız sanırım. Ben burada kıyaslama yapmıyorum. Sadece "yaptığı filmler birnevi kendini ifade etme biçimi" diyorum. Bu yüzdende Bergman'ın, Tarr'ın örneğini verdim. Bi diğer sebebi ise bloğunu incelemiş olmam. Bu isimleri söylediğimde anlaşılacağımı sandım. Benim öfkem Şahan gibi herifler yüzünden Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan gibi ustaların salon bulamaması üzerine. Bu yüzden şöyle diyeceğimi sanıyorum; Recep İvedik fanatiği aptaldır. İzleyicisine laf atamam. Yani, dogrudan. Çünkü ben de 3 serisini izledim. Güldüm mü? Belli noktalarda refleksif tepkiler. Ama komedi buysa, komedi adına hiçbir şey görmemişim demektir.

Son yazdığın konusunda da anlayaşamayacağız, genel algı belaltı olduğu kararına varır ama asla bir sonuca ulaşılmaz o yüzden onu es geçiyorum.

"Eğer genel bir izleyici kitlesine ulaşmak istiyorsanız, Star Wars ve Superman gibi, sanatla hiç ilgisi olmayan filmler yapmalısınız. Bununla halkın aptal olduğunu söylemek istemiyorum, ama onları memnun etmek için de kesinlikle böyle bir ıstıraba katlanamam. Sinema, insanlığa hiçbir şey öğretemez, çünkü insanlık, hiçbir şey öğrenemeyeceğini, son dört bin yılda yeteri kadar ispatlamıştır."

geldi aklıma bu konuşmadan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay` -- 12 Ağustos 2013; 1:41:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seviyeniz bu kadar mı?

İyi Geceler.

İkimiz birbirimizi hiç anlayamayacağız sanırım. Ben burada kıyaslama yapmıyorum. Sadece "yaptığı filmler birnevi kendini ifade etme biçimi" diyorum. Bu yüzdende Bergman'ın, Tarr'ın örneğini verdim. Bi diğer sebebi ise bloğunu incelemiş olmam. Bu isimleri söylediğimde anlaşılacağımı sandım. Benim öfkem Şahan gibi herifler yüzünden Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan gibi ustaların salon bulamaması üzerine. Bu yüzden şöyle diyeceğimi sanıyorum; Recep İvedik fanatiği aptaldır. İzleyicisine laf atamam. Yani, dogrudan. Çünkü ben de 3 serisini izledim. Güldüm mü? Belli noktalarda refleksif tepkiler. Ama komedi buysa, komedi adına hiçbir şey görmemişim demektir.

Son yazdığın konusunda da anlayaşamayacağız, genel algı belaltı olduğu kararına varır ama asla bir sonuca ulaşılmaz o yüzden onu es geçiyorum.

"Eğer genel bir izleyici kitlesine ulaşmak istiyorsanız, Star Wars ve Superman gibi, sanatla hiç ilgisi olmayan filmler yapmalısınız. Bununla halkın aptal olduğunu söylemek istemiyorum, ama onları memnun etmek için de kesinlikle böyle bir ıstıraba katlanamam. Sinema, insanlığa hiçbir şey öğretemez, çünkü insanlık, hiçbir şey öğrenemeyeceğini, son dört bin yılda yeteri kadar ispatlamıştır."

geldi aklıma bu konuşmadan sonra.

Senin dediğini anlıyor ve katılıyorum ben. Haklısın tabiki sinema başlı başına bir sanat ve Gökbakar bunun içine doldurabilecek kalitede ve yahut birikimde birisi değil. Ama benim tartışmaya çalıştığım konu bazılarının bu filmi izleyenlere yönelik hakaret ve yaftalamaları. Ben buna katlanamıyorum sadece. Yoksa banane Recep İvedikten izle geç bitti. Ama sinema üzerinden kendini başka türlü konumlandırmaya çalışan insanlar görüncede dayanamıyorum. Adam Recep ivedik izleyenler gerizekalı, aptal, saf gibi yakıştırmalar yapması nasıl bir kibir ve kendini beğenmişliktir. Benim tüm derdim bu nokta. Recep ivedik ilk iki filmi izledim bende. Saçma sapan bir ton yer vardı, komik olan yerleri de vardı. Ama ben tutupta buna güldüğü için başkasına nasıl aptal diyebilirim. Ya da bu hakkı bana kim veriyor. Haksızmıyım ..
    Ha dersenkli sinemanın asıl kendini bulduğu filmler neden ilgi çekmiyor bu ülkede? Ona katılırım ve tartışmam seninle. Çünkü haklısın bu bir gerçek. Sanat filmi gibi bana göre saçma sapan bir ayrım ve yakıştırma var. ''Aa bu film sanat filmi sıkcıdır şimdi o boşver'' gibi muhabbetler donuyor artık. Sinemanın kendisi zaten başlı başına bir sanat neyi, nasıl ayırıyorsun? Kurtlar Vadisinin 4 milyon kişi tarafından izlendiği ama Bir Zamanlar Anadolu'da filminin sadece 160 bin izlendiği bir ülkedeyiz. Bu sadece filme göre de değişmiyor. Aynısını yabancı bir yönetmen yabancı bir ülkede çekseydi yine çok fazla gişe yapardı. Kendisine bu kadar yabancılaşan ve ya hor gören başka millet görmedim ben daha:)
    Ama şu var, en azından ben kendi adıma konuşabilirim. Eğer 6 saat Bella Tarr izlemek bana çok gelmiyor ve sıkmıyorsa ya da Kubrick'in Space Odyssey'i bana farklı bir yapıt, hayalötesi bir anlam kazandırıyorsa arada Avengers gibi Yüzüklerin Efendisi gibi filmleri de izlemek isterim. Manevi tarafımda bulduğum zevki fiziksel olarakta(Tam olmasada) yaşamak benim ihtiyacım. Gözümün önünde uçan kahramanlar ve ya binlerce askerden oluşan ordular beni kendine bağlar. Sinema sanatsal da olsa teknolojik de olsa her iki türlü de ihtiyaç.
    Umarım anlatabilmişimdir kendimi.

• Bir ve iki değilde. üçüncü filmi gerçekten beğenerek izledim ve izliyorum. Arada açar bazı sahnelerini izlerim. Bayan oyuncu çok iyiydi. Flütle Tayfun çalması benim için başlı başına komedidir yaşı yakın olanlar bilir.
  • Her türlü izlerim ve gülerim Cem Yılmaz dan çok daha iyi bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Her türlü izlerim ve gülerim Cem Yılmaz dan çok daha iyi bu adam.

+1

beğenmeyen beğendiği filmlere gidip cevap yazsın. Bir siz akıllıydınız zaten.
  • Ben begenerek izledim ilk 3 filminide bence gayet de basarılıydı basarılı olması 4. film cıkmaz.Hakaret eden arkadasda kendıne gelsın herkezın zevkı kendıne gore.
  • cem yılmazdan daha iyi
  • yine mi ??
  • izlemeyen olmasa recep ivedik 4e kadar ilerlemezdi kime sorsam recep ivedik dandik felan izlenyor kardeşim işte öyle bir ülkedeyiz izledimmi bende izledim.
  • şahan'ın programını çok beğenirdim. recep ivedik te bu programın bir ürünü zaten. bakalım son film nasıl olacak?
  • Beyler yapmayın cidden Şahan'ın CMYLMZ'dan daha iyi olduğunu sananlar var. Aramızdan Recep İvedik 4 senaryosu yazamıycak 1 kişi bile çıkmaz. Cem Yılmaz'ın Gora ve Arog'uyla Yahşi Batısıyla Recep İvedik serisi kıyaslanamaz. Cem Yılmaz babamın oğlu olduğu için değil gerçekler bu olduğu için söylüyorum.
  • Ayrıca İmdb puanlarıda şöyle:

Şahan Gökbakar'ın filmleri:
    http://www.imdb.com/title/tt1193516/ Recep İvedik (5.0)
    http://www.imdb.com/title/tt1373215/ Recep İvedik 2 (4.4)
    http://www.imdb.com/title/tt1577061/ Recep İvedik 3 (4.1)

Cem Yılmaz'ın filmleri:
    http://www.imdb.com/title/tt0384116/ Gora (7.6)
    http://www.imdb.com/title/tt1286126/ Arog (7.0)
    http://www.imdb.com/title/tt1567448/ Yahşi Batı (7.0)

Şahan başarılı diyebilirsiniz bişey demem ama Cem Yılmaz'dan daha iyi olduğunu savunamazsınız.

Edit:http://www.imdb.com/title/tt2610768/?ref_=sr_1 Celal ile Ceren (2.2)
    Şahan'ı Yunanistan'a ötelememiz gerekirken Cem Yılmaz ile aynı cümle içinde kullanıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Yeniçeri- -- 12 Ağustos 2013; 21:07:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ♣AlucarD♣

Ayrıca İmdb puanlarıda şöyle:

Cem Yılmaz'ın filmleri:

Şahan başarılı diyebilirsiniz bişey demem ama Cem Yılmaz'dan daha iyi olduğunu savunamazsınız.

Şahan'ı Yunanistan'a ötelememiz gerekirken Cem Yılmaz ile aynı cümle içinde kullanıyosunuz

sen geliyon bu forumda bunlari yarışdırıyorsun ama gel velakin 2 adamlar bü siteyi 10 defa satın alcak servertleri var artık şu türk komedi korku vs vs yarıştırmayın adamlar para götürdü çoçugunun çoçuguna yetcek paraları var ama forumda herkez böyle hatalar yapıp yarıştırıyor ben ne şahanı nede cem yılmazı lı desteklerim izler geçerim

• İlkinden sonra kalitesi bir hayli düştü,3 gibi olacaksa hiç çıkmasın daha iyi.
  • Kimlerle aynı forumdayız.... Şahan, Cem Yılmaz'dan daha iyi diyeni bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: ♣AlucarD♣

Ayrıca İmdb puanlarıda şöyle:

Cem Yılmaz'ın filmleri:

sen geliyon bu forumda bunlari yarışdırıyorsun ama gel velakin 2 adamlar bü siteyi 10 defa satın alcak servertleri var artık şu türk komedi korku vs vs yarıştırmayın adamlar para götürdü çoçugunun çoçuguna yetcek paraları var ama forumda herkez böyle hatalar yapıp yarıştırıyor ben ne şahanı nede cem yılmazı lı desteklerim izler geçerim

Kazansınlar, hakları değil mi? Adamlar emeklerinin karşılığını alıyo. Ayrıca rekabetin olmadığı bir ortamda kalite de olmaz. Bunun sana ne zararı var ki 'artık şu türk komedi korku vs vs yarıştırmayın' şeklinde bi cümle kurdun? Herkes düşündüğünü anlatmakda özgür. Senin film zevkin ayrı benim film zevkim ayrı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.