Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
814
Cevap
10
Favori
52.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarihi kadir mısıroğlu gibi üstadlardan dinlemeyen bir nesil yetişti ve atasına dinine milletine hakaret ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

bu konuların tabii ki farkındayım ancak hem teknopat'a hem dh'ye yazarım sorunumu orda insanlar yardımcı olmaya çalışırken burada genelde tek bir mesaj bile gelmiyordu. en azından benim kişisel deneyimim bu yönde. belki bana öyle denk gelmiştir.

• Üslüba bak, gelmiş yine...

• Kadir mısıroğlu dediğin adam türk ve atatürk düşmanı.. türklükten, ülkenin kurucusuna sizin gibi akılların beynini yıkadı görevinide başarıyla yapmış görünüyor..

• pardon hocam Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı heryerde olduğu gibi cahil kesim var

• Mariano3 kullanıcısına yanıt

Kendisi ve takipçileri benim için şükretme sebebi, bu açıdan bakıyorum ben :)

• Benim bildiğim Ali Güngör, Recep Baltaş'ı savunurdu. Boykotu öne çıkaran hesapta paylaşılan diğer twitlere baktım da doğrudan hakaret ettiği kişiler var. Baya dümdüz...

• ONY86 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.

Yani bu boykotu başlatan da çok matah bir tip değil. Her ne kadar Recep Baltaş'a 3 günde low level format attığı için kendisiyle gurur duysa da öyle sütten çıkmış ak kaşık değil, çok "loser" bir tip.

Hesabı detaylı inceledim. Çok fazla hedef göstererek, insanları kışkırtıyor. Öyle böyle değil. Ve bir de bunu meslek haline getirmiş. Bu böyle sürmez.

Hangi taraftan olursa olsun, bizler artık bizi galeyana getiren herkese şüpheyle bakmalıyız. Bu kutuplaşma havalarına kapılmamalıyız.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Eleman halkı kin ve nefrete tahrik suçunu 30 kez falan işlemiş. Kimsede dokunmuyor. Tipten belli karadenizli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Hesaba girince fark ettim hemen 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.