Bildirim
..:: Receiver (Uydu Alıcı) Kasasından HTPC Yapımı ::.. (Çok Şükür BİTTİ) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çok güzel olacak gibi geliyor bana sonucu merak ile bekliyorum kolay gelsin -
quote:
Orjinalden alıntı: hakan-yuce
çok güzel olacak gibi geliyor bana sonucu merak ile bekliyorum kolay gelsin
Teşekkürler sonuç güzel olacak inşallah...
Ama ben ankarta ve işlemciye karar veremedim bi türlü, bord mini-itx olunca...
Birazda piyasası yumuşasın diyorum malum bu hafta başında listelere girdiler TR'de... -
güzel bir proje gibi anlaşılan,devamını bekliyorm,takipteyim -
"01mrt" hocam, bende senin gibi bir kasa yaptım. Tek farkımız benimkisi mdf den. Boyutlarımız açısından da benim kasa biraz daha kalın ama genişliği çok ince. Bir tavla kutusunun biraz daha kısasını düşünebilirsin.
BEn yaklaşık 2 aydır o kasayı download PC olarak kullanıyorum 24 saat kapatmadan, PSU dan hiç korkma hayatta bişey olmaz. O fan yeterli. Benimkisi seninkisinden çok daha beter ve hiç bir sorun yok. Isınmada yok.
Kendi kasamında resimleri vardı yapımı v.s. i bende koymayı düşünüyorum bu bölümü henüz gördüm. DH da proje forumu olduğundan haberim yok.
BEnce düşüncen çok güzel ve mantıklı.
Resimlerde anakartı falan gördüm. Dedim o ne, bu anakart resmen kesilmiş. Napıyor bu adam. Öyle çalışırmı anakart dedim kendi kendime. SOra farkettim ne yaptığını, ölçüleri alıyormuşsun.
Ben kasamı yaparklen mATX anakart bulamadım PIII o nedenle ATX anakart kullandım. Ama dahiane fikirlerimle kasayı ciddi anlamda küçük yaptım.
Senin kasada olmaz ama benimkisi biraz daha kalın olduğundan HDD ve PSU yu tavana monte ettim. AYrıca ben PSU yu tamamen söktüm ve MDF üstüne vidaladım. Bunlar bana yer konusunda baya bi yardımcı oldu. HDD ile anakart arasında kalan mesafe de 1 cm falan.
Çalışmalarının devamını bekliyorum, kolaygelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 12 Nisan 2009; 2:03:34 >
-
-
@Menow
Dostum tavsiyelerin ve fikirlerin için çok saol...
Daha önce bende düşündüm MDF den kasa hatta elimde 10mmlik mdf bloklar var...
Ama ben metalden olursa daha kullanışlı olur dedim...
@cengoviç
Valla görelim ii olur sizlere her konuda yardımcı olmaya hazırım...
Ama anakart konusunda kavga ederiz gibime geliyor böyle giderse...
Herkes mini-itx anakart almak isteyecek zaten piyasada çok az...
Bu arada bulursanız ikinci el bi zotac 630i haber verin alınık ilanıda açtım zaten... -
dostum cıktım yola geliyorum dert sende deva bende optm -
geldin de başıma iş açtın be dostum...
arkadaşlar proje bu xmsx yüzünden uzadı...
yoksa bu hafta sonu bitiriyordum, iş çıkardı bana iyiki gel dedik yaaa... -
Uzayan projemize devam edelim... Elim çok mu ağır nedir...
Ön paneli bitirdim sayılır... Henüz tam anlamıyla kasaya tutturmadım ama bikaç resim koymak istedim...
Ayrıca boyama işine başlamadım, havalar biraz daha ısınsın öyle başlıcam...
Aslında arkadaş siyah plexi kullanmam konusunda beni caydırmıştı, fakat bulamadık bizde dedik buzlu plexi olsun...
Işık kullanmayı düşünmüyorum, zaten satışta olan bi üründür kendisi, maksat güzellik olsun...
Bitiricem bu projeyi yeter artık...
-
sonuda bitirdin ya helal olsun murat abi -
Daha bitmedi, bitse keşke...
Biraz ufak tefek işleri var, ön tarafa ledleri koymam lazım sonra kumanda alıcısı var...
power tuşu ve usb koymam lazım yan yarafa, en sonda boya kalıyor...
çooook uzun sürebilir.... -
kabası bitti incesinide biraz kafanı toparladıktan sonrayaparsın
-
Ellerine Sağlık -
10 numara olmus ama ön tarafi çok sade duruyo be :D bi sticker filan papıstırsak oraya seffaf -
quote:
Orjinalden alıntı: Serkan90
10 numara olmus ama ön tarafi çok sade duruyo be :D bi sticker filan papıstırsak oraya seffaf
Haklısın benimde aklıma geldi ama... çokta uğraşmak istemiyorum... hafta sonuna bu işi bitirmek istiyorum... inşallah...
Ne gibi birşey önerirsin mesela stiker olarak... -
ooo murar abi nerlerdesin yha hiç gözükmoyun mod desen vites 1 le gidiyor
sonunda bitttiya şükürrrr -
kocaeliye gittim geldim biraz işler yoğun, ne işi dersen sonra anlatırım...
ya projeye son noktayı bi türlü koyamadım canım sıkılıyor zaten...
sürekli bişeyler çıkıyor yok şunuda takayım yok bunuda yapayım diyorum... -
Müdür vallaha helal olsun çok emek isteyen bir işe girmişsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: D-HAN
Müdür vallaha helal olsun çok emek isteyen bir işe girmişsin.
Teşekkürler Deniz...
Sonuda bitti arkadaşlar, tabi sadece kasa bitti içini doldurmak biraz mali açıdan geçikebilir...
Bu arada en son resimleri eklemek için sanırım sabahı beklicem, makinada bi problem var...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X