O kadar hiçbir yerde yok. Görüntü kalitesi çook kötü olmasın yeter. Yardımlarınızı bekliyorum.
çamur gibi görüntü var onlarda , gir malum bulgar p2p'sine bluray ini bul mis gibi HD 1080p izle adamların yüzündeki terin mikronları görünüyor kaliteli monitorün varsa. boyutlarıda fazla değil 10 gb falan 3-4 saatte iniyor altyazısını divxplanet'den bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
çamur gibi görüntü var onlarda , gir malum bulgar p2p'sine bluray ini bul mis gibi HD 1080p izle adamların yüzündeki terin mikronları görünüyor kaliteli monitorün varsa. boyutlarıda fazla değil 10 gb falan 3-4 saatte iniyor altyazısını divxplanet'den bulabilirsin
1 megabitle 26-28 saat arası değişiyor.
REC yerine Quarantine izle. Senaryo birebir ama Holywood farkı var.
Pcdeki arşive baktım da indirmişim yazın. Dvdrip de olsa fena sayılmaz. Şimdi altyazı indiriyorum.
Şanslıyım bugün.
quote:
Orijinalden alıntı: d4rkston3
quote:
1 megabitle 26-28 saat arası değişiyor.
1 megabitlede adam gibi online izlenmezki hacı 1 megabit varken donup duruyordu çamur gibi görüntülü videolar
Alt sınırı Brrip yapmak lazım aslında. Bu şekilde bir de 200-300 filmlik bir arşiv olucak. Offf, tadıdan yinmez Valla.
Alt sınırı Brrip yapmak lazım aslında. Bu şekilde bir de 200-300 filmlik bir arşiv olucak. Offf, tadıdan yinmez Valla.
1 tb harddisk var ama alışamadım daha sanki hdd bitecekmiş gibi geliyor indirdiğimi siliyorum nedense alışkanlıktan arşiv yapamıyorum anca 500 gb harici alacam öyle arşiv yapabilirim belki
tırsmıyomusunuz bu filmleri izlerken ben fragmanını izleyemedim o küçük kızı gorunce gece kız kardesım tuvalete gıderken yerımden zıplıyom
REC 2 çıktı, onu indir o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: Okuyom Ben Yeaa
tırsmıyomusunuz bu filmleri izlerken ben fragmanını izleyemedim o küçük kızı gorunce gece kız kardesım tuvalete gıderken yerımden zıplıyom
ses sistemi iyi olsa iyi tırsarızda bluray bile olsa sesi hissemeden pek etki yapmıyor
Film fena yalnız. Son 15 dkya girdim hadi hayırlısı.
quote:
Orijinalden alıntı: treabacks
REC 2 çıktı, onu indir o zaman.
Online görüntü iyi olan site varsa pmden alabilirmiyim.
Film bitti şimdi. Kesinlikle izleyin. Ben pcde izledim, eğer ses sisteminiz falan varsa delirebilirsiniz. Dehşet bir filmdi.
quote:
Anladık !!!
Filmi izlemeyenler okumasın...
Son saniyeler inanılmaz gerildim. O mutasyon geçirmiş insanlar falan çok değişikti. Uzun zamandır bu kadar tırsmamıştım diyebilirim. Kesinlikle izleyin. Ve bir soru. Hükümet bu insanları neden dışarı salmıyor ? Filmi bölüm bölüm farklı zamanlarda izlediğimden unuttum konuyu. Pek hakim olamadım.
Beyler rec 1.-2.'yi de izlemiştim korkulu değilde gerilim mükemmel var
Şu 2'yi en kısa zamanda indiriyim. Bir arkadaş çok beğenmiş.
İkisini kıyaslarsak hangisi daha iyiydi peki samsunlusemih ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
İlki daha iyi ama ikincide oldukça iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
İlki daha iyi ama ikincide oldukça iyi.
ya 2 de şu kask kamerası ve silahlı sahneler felan süperdi, konu gene o klişe konuya kaydırılmasaydı 2 de hem gerilim daha çok olurdu hem aksiyon sahneleri süper olurdu